Lehet itt normálisan beszélgetni az abortuszról? Mi a véleményed? Mennyi az esély rá, hogy itthon is betiltják?(van esély rá egyátalán? )
Tudom, van már 1000 + 1 kérdés a témával kapcsolatban.
Nem gyűlöletkeltésnek és nem is egy veszekedés helyének szánom ezt a kérdést. Láttam egy pár kérdést ezzel kapcsolatban itt... onnan jött ez.
Érdekel mások véleménye... Mármint tudom, van a "magzat él" és van a "nőnek joga van" nézőpont, de úgy mélyebben, jobban belemenve a témába gondoltam.
Szóval kérem, csak az írjon ide aki tisztelni tudja a másik ember álláspontját és gyűlölködés nélkül írja le a sajátját. Aki veszekedni akar menjen máshova. :)
Itt az én véleményem. Örülnék ha kialakulna itt egy értelmes, normális hangvételű "vita" (nem, nem veszekedés.. A kettő teljesen mást jelent ;))
Szóval teljes mértékben döntéspárti vagyok. (nem, nem abortuszpárti, úgy gondolom ilyen nincs)
Úgy gondolom, hogy egy nőnek nem kötelessége kitenni ennek a "procedúrának" magát, ha nem szeretné.
Mondhatnák, hogy figyelhetett volna szex közben de egyetlen egy védekezési módszer sem 100%os... Akkor neki legyen kötelező a gyerekét megtartani?
Igaz, az a kisebbség akinél kiszakad a gumi vagy gyógyszer mellett teherbe esik..de ezt ugye nem lehet ellenőrizni
A másik, amivel sokan jönnek, hogy a magzat él...
Szerintem az abortusz nem bűn, hiszen a magzat nem életképes az anyja nélkül sokáig.
Egy magzat, ami tulajdonképpen egy sejtcsomó onnantól tekinthető embernek, elismert személynek, ha már képes az anyja nélkül életben maradni (akár inkubátorral, akármivel)
Amíg erre nem képes, nem tekintem "gyilkosságnak" az abortuszt.
79
Nincs -még- kutatás arról, hogy mit érez/érzékel a magzat. A kutatáshoz pénz kell és jó sok + kellő számú alany.
Ki fizetne ilyen kutatásért? Az ab-lobbi az ellenkezőjéért se fizetne, amíg fenn tudják tartani az állásaikat bizonyítás nélkül.
Majd akkor fog kiderülni, amikor valaki rákényszeríti a lobbit egy kutatás kifizetésére egy neves egyetemen és bedől az egész, majd utána előáll egy korábban nekik dolgozó kutató, hogy leleplezze, mi történt.
Így volt ez más témákban is, csak ki kell várni.
"Majd akkor fog kiderülni, amikor valaki rákényszeríti a lobbit egy kutatás kifizetésére egy neves egyetemen és bedől az egész, majd utána előáll egy korábban nekik dolgozó kutató, hogy leleplezze, mi történt.
Így volt ez más témákban is, csak ki kell várni."
Khmmm nyilván nem erre gondolsz: [link]
Pedig a John Hopkins ma az elsó számon jegyzett Orvosi Egyetem a világon.
84
Nem világos, hogy miért váltottunk témát, hiszen nem erről volt szó, ugye.
DE, rendben. Épp mostanában voltak hírek a John Hopkinsról, nem emlékszem konkrétan mi, de nem a jó hírüket gyarapító. Ha eszembe jut, leírom.
Érdekes, hogy erre elém kerül ez a cikk, ami rádob még egy lapáttal. Mert ez a Dr Blum bizony erősen érdekelt az eredményben, lévén szaporodástani szakértő, az ENSZ, a UNICEF, + más népesedési akármijének a tanácsadója, ugye.
NEM pszichológus. 21 MÁS tanulmányt összesített. Hogy milyet/melyiket/ azt miért választotta volna úgy, hogy NE igazolja a saját -az említett zsíros cégek által elvárt- teóriáját?
Ennyire naiv nem lehet senki, hogy pártatlannak véljen egy ilyen összesítést. Egy ilyen hátterű vezetővel. Akár John Hopkins, akár nem.
DE érdemes lesz figyelni- úgy néz ki- a John Hopkins körül történő dolgokat is, lehet, hogy ott is ki fognak derülni dolgok.
#85, példa, az általad emlitett effektre... kiderült, hogy a postabortusz-szindroma, amivel a magzatvédók, meg az egyházak elószeretettel házaltak, egy jó nagy kamu...
Ami azt illeti, a John Hopkins kőrül nemigen várható ezredannyi disznóság kiderülése se, amennyi a drágalátos egyházak kórül már rég kiderült.
86
Akkor nem nekem szólt a cikk, bocs.
Mert nem én említettem az abortusz utáni szindrómát.
De mivel mégis elolvastam, azért írtam, hogy pszichológiailag eleve nem lehet hiteles a kiindulás miatt.
Politikai célú lehetett a tanulmányok összesítése, esetleg ráhúzható szociológiai felhang, de más nem.
Erről beszélek, bármit is linkelünk ide be, ami feketén-feherén igazolja a tényeket, amiket itt többen is felsoroltak, úgysem lesz jó a magzatfanatikusoknak, úgyis kreálnak és halandzsáznak majd hozzá valamit, hogy azok az orvosok, kutatók által megállapított eredmények miért is nem úgy vannak. Erre tényleg nincs jobb szó, mint a mélységesen szánalmas. 🤷♀️
Az Atya Úristent is ide lehet linkelni, akkor is teljes erőbedobással tagadni fogják, mert nem őket igazolja és mert az igazság elég fájdalmas. Nyilván, ha az lenne benne, hogy huu persze, már a 4 hetes embrió is érez fájdalmat meg pont ugyanolyanok, mint a megszületett emberek, azt biztos igaznak és hitelesnek tálalnák.
Fegyvertelen emberrel kár harcba szállni, na meg olyannak, akin szemellenző van és képtelen befogadni az információkat és tényeket.
Higgyetek hát akkor, amit akartok, ha nektek jó a tudatlanság, kedves egészségetekre.
88
Mert NEM pszichológus pszichológiainak nevezett tanulmánya lett csatolva.
Mi több abortuszbarát szervezetek által fizetett nem-pszichológusé.
Hol "igazolhat" az, és milyen "tényeket"?
A TUDOMÁNYOS kutatásnak komoly feltételei vannak, nem elég csak annak mondani, annak elnevezni.
Erről beszélek, megint jön a blalblablabla. Hihetetlen komolyan.
Vedd már észre, hogy mindenben, ami rádcáfol, csak a hibát keresed és mondvacsinált okokkal hárítasz és tagadsz. Többféleképpen is alátámasztott tényeket próbálsz tagadni, úgy hogy ezzel szemben te semmit nem tudtál felmutatni, ami igazolná a mesédet vagy bármi valóságalapja lenne.
Milyen pszichológus által?! Hogy jön ide pszichológus? Talán egy csapat orvosi egyetemet végző orvoscsoport többet konyít a témához, mint egy pszichológus. 🤦♀️
Mondhattad volna az elején is, hogy te csak azért vagy itt hogy kötözködj és hogy képtelen vagy belátni, ha valamiben nincs igazad, akkor feleslegesen nem próbálkoztam volna egy kis tudatást "verni" beléd.
Te nyavalyogtál itt vég nélkül, hogy jaj ez nem bizonyított tény, amikor meg több orvosok által végzett kutatás eredményét idelinkeljük, - mert te rakeresni sem vagy képes ugye - ami igazolja, hogy egy pár hetes embrió valóban nem képes fájdalmat érezni, akkor meg jössz itt a "ez is mind kamu, bunda, le van mindenki fizetve" szar dumaval. Hát ne haragudj már, de ilyen ritka értetlen és buta emberrel nem tudok mit kezdeni. Maradj a sötétségben és a tudatlanságban és sződd tovább az összeesküvés elméletedet, miszerint minden olyan kutatás, ami nem a te agymenesedet igazolja, az nemes egyszerűséggel kamu. 🤷♀️
Sok sikert hozzá!
90
Miről beszélsz? Amit tudományos tanulmányként csatolt valaki, az az abortusz utáni stressz szindrómáról kellett volna hogy szóljon.
Az pedig PSZICHOLÓGIA témakör.
DE nem pszichológusok, hanem egyszerű orvosok pózoltak tanulmánykészítés címszó alatt. Orvosok nem "konyítanak" a pszichológiához. Ráadásul szociológiai alapon eredő gyűjtésből. Szégyen a JH-re, a régi hírnevére.
Ami mellesleg nem is saját tanulmány volt, hanem másik 21 összevetése.
EZ NEM TUDOMÁNYOS munka, hanem valami más.
A "le van fizetve" ott van a Dr Blum leírásánál, meg lehet nézni, hogy honnan-hányfelől fizetik.
Olvasd el a csatolmányt. Nincs időm lefordítani. A Blum életrajzát se, kérj rá meg valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!