Itthon unatkozom kicsit. Anyukák, valaki beszélgetni? :
Figyelt kérdés
2017ben szültem, még itthon vagyok.2019. máj. 23. 08:36
1/10 anonim válasza:
Várod már, hogy visszamenj dolgozni? Én 2 gyerekkel több mint 4 évig voltam otthon, de mikor visszamentem melózni, visszavágytam otthonra. Első gyerek?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem, 3. ....... :) tervezett :) már nagyon mennék vissza, csak vannak problémáim, amiket nem részlezenék itt . De az publikus, hogy “ álom gyerek” ez alegkisebb, simán elvan magának, dackorszak minimális nála ....csak rettenet uncsizom néha :)
2019. máj. 23. 08:49
3/10 anonim válasza:
Szia, mi most tervezzük a 3. babát, milyen az élet 3 gyerekkel?
Mennyi idő alatt sikerült a baba? :)
4/10 A kérdező kommentje:
Nehéz.... ha 3an itthon vannak. :)De a két nagyobb már sulis, a kicsi meg elvan itt nekem :)
Két hónap után pozi volt ateszt, bár a másik kettő is gyorsan összejött.:)
2019. máj. 23. 09:25
5/10 anonim válasza:
Az izgi, a másik kettő baba nekünk is gyorsan összejött. Na majd kiderül! :)
6/10 anonim válasza:
Bocsi, még azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
7/10 A kérdező kommentje:
persze. 36 :)
2019. máj. 23. 09:45
8/10 anonim válasza:
Eddig én csak veszélyeztetett terhességgel voltam itthon.Még unalmaaabb.Csak fekszel...sajnos hiába,így sem maradt meg. :(( 3 om vetélésem volt.Most 5 hetes vagyok jelenleg,még orvosnál sem voltam,mert semmi értelme.Majd 2 hét mulva.Addig is dolgozom,mert ha itthon maradnék megállna az idő.Nagyon vágyunk már kis babára én élvezném az itthon létet. :)) Van egy fiam,őt 18 évesen szültem,szerintem sokkal jobban élvezném most az itthon létet mint akkor.Most 37 vagyok.
9/10 A kérdező kommentje:
37 évesen ūjra belevágnál az egészbe? :) drukkolok, hogy sikerüljön :)
2019. máj. 23. 10:40
10/10 anonim válasza:
Persze! :)) A jelenlegi páromnak még nincs gyereke.. :(( Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!