Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Lehet itt normálisan beszélget...

Lehet itt normálisan beszélgetni az abortuszról? Mi a véleményed? Mennyi az esély rá, hogy itthon is betiltják?(van esély rá egyátalán? )

Figyelt kérdés

Tudom, van már 1000 + 1 kérdés a témával kapcsolatban.

Nem gyűlöletkeltésnek és nem is egy veszekedés helyének szánom ezt a kérdést. Láttam egy pár kérdést ezzel kapcsolatban itt... onnan jött ez.

Érdekel mások véleménye... Mármint tudom, van a "magzat él" és van a "nőnek joga van" nézőpont, de úgy mélyebben, jobban belemenve a témába gondoltam.

Szóval kérem, csak az írjon ide aki tisztelni tudja a másik ember álláspontját és gyűlölködés nélkül írja le a sajátját. Aki veszekedni akar menjen máshova. :)

Itt az én véleményem. Örülnék ha kialakulna itt egy értelmes, normális hangvételű "vita" (nem, nem veszekedés.. A kettő teljesen mást jelent ;))

Szóval teljes mértékben döntéspárti vagyok. (nem, nem abortuszpárti, úgy gondolom ilyen nincs)

Úgy gondolom, hogy egy nőnek nem kötelessége kitenni ennek a "procedúrának" magát, ha nem szeretné.

Mondhatnák, hogy figyelhetett volna szex közben de egyetlen egy védekezési módszer sem 100%os... Akkor neki legyen kötelező a gyerekét megtartani?

Igaz, az a kisebbség akinél kiszakad a gumi vagy gyógyszer mellett teherbe esik..de ezt ugye nem lehet ellenőrizni

A másik, amivel sokan jönnek, hogy a magzat él...

Szerintem az abortusz nem bűn, hiszen a magzat nem életképes az anyja nélkül sokáig.

Egy magzat, ami tulajdonképpen egy sejtcsomó onnantól tekinthető embernek, elismert személynek, ha már képes az anyja nélkül életben maradni (akár inkubátorral, akármivel)

Amíg erre nem képes, nem tekintem "gyilkosságnak" az abortuszt.

2020. máj. 24. 20:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 anonim ***** válasza:
79%
101, miért kellene bárkinek is mentség?
2020. júl. 1. 14:32
 102/102 anonim ***** válasza:
79%
Az a véleményem, hogy ez totálisan magánügy, senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mit csinál a testével. Az ő élete, az ő döntése, az abortusz pedig nem gyilkosság. És semmiféle mentség vagy érv nem kell hozzá, bőven elég az hogy az adott nő nem akarja, ennyi.
2020. júl. 2. 07:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!