Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
 521/640 anonim ***** válasza:

Hihi, ez tetszik, nagyon ugyesek (vagy mocskosul nagy mazlistak) voltatok :)

Erdekes ez amikor azt hallja az ember, hogy valakinek nem lehet babaja, ezen gondolkodtam mar, hogy ilyet lehet kijelenteni a mai orvostudomany mellett? (marmint azon kivul, ha egy ferfinak nincsen egyaltalan spermaja vagy a nonel nincsen meh ill petefeszek? Bocsi tenyleg nem szeretnek indiszkret lenni, de kerdezhetek errol?

2019. máj. 29. 18:38
 522/640 anonim ***** válasza:
Persze, szívesen válaszolok, sztem itt a gyakorin nincs tabu kérdés. Az alap eset, h fősulin volt egy abortusza a csajnak. Aztán jött a szerelem, házasság, 6 inszem, 5 lombik, de baba nem lett... Az orvosok szerint nem kompatibilisek a férjével, bár minden vizsgálatuk jó volt. A tragédia, hogy mester 3 diplomás tanítónéni, aki csak a gyerekeknek él, nála jobb anyajelöltet képzelni sem tudok. Ő pótolt mindent, ami én nem vagyok: horgolt és kötött az utódnak, kézműveskedtek, végighurcolta a fél országon kiállításokra, koncertekre, szülinapi bulikat tartott a saját házában a 20 gyereknek, amitől én falra másztam volna... Mire vagy kíváncsi?
2019. máj. 29. 19:13
 523/640 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon jó ötlet amit kitaláltál Àgi :) szuperül menni fog vele az idő :) sok sikert hozzá!

Léna ez szerintem nagyon jó nevelési taktika én agyrémet kaptam mikor barátnőméknél suttogni sem lehetett mikor a gyerek aludt mondtam rossz ötlet mert akkor csinálni sem tudsz semmit ha alszik a gyerek! Kioktatott hogy ne szóljak bele nem vagyok szülő megjegyzem rohadt jól esett.. Szóval mondtam neki hogy két csecsemő volt mellettem együtt laktunk tesómékkal de rosszbajt is kaptunk volna ha osonni kellett volna mikor alszik. A nagyal bejártak mindent pár hetes korától a kicsi ő problémásabb baba volt de vele is elboldogultak. Szerintem ez a jó hozzáállás.... Nem hímes tojás hanem gyerek..

2019. máj. 29. 19:37
 524/640 anonim ***** válasza:

Úgy igaz! Csak nehogy a hormonok összezavarjanak!

Egy példa, mennyire furin csodás lett az utód: 5 évesen hányt először, de olyan boldog volt, h végre ő is hányt, h ünnepelni kellett, aztán legalább 20 embert felhívott (óvónénik, mamák, szomszéd, barátok), h elmesélje, ő már nagylány, hányni is tud! Szerintem mindenki hülyének nézett minket!!!

Jobban vagy Bea? Hétvégén mikor tesztelsz?

2019. máj. 29. 20:05
 525/640 A kérdező kommentje:

Hát Léna a náthám jobb de ma reggelre már nagyon görcsöltem ki se tudtam egyenesedni azt hittem rögtön megjön...tele vagyok pattanásokkal ami szintén a menzesz jele meg fog jönni sajnos

Ha nem jön meg akkor vasárnap reggel vagy hétfő reggel tesztelek hamarabb nem de úgy érzem felesleges így már.

És tényleg érzem nem negatív vagyok érzem hogy meg fog jönni

2019. máj. 30. 07:29
 526/640 A kérdező kommentje:
Na már üzemorvosnál is voltam úgy szédültem a vérnyomásom cukrom jó volt nem értem mi volt ez. Lehet a nátha vagy az időjárás...de már jól vagyok talán tompán fáj a fejem
2019. máj. 30. 11:05
 527/640 anonim ***** válasza:

Huha, akkor probalj meg pihenni amennyire csak tudsz.. Nem kene hazamenned?

Reggel en is megszedultem, ami fura, mert nem jellemzo es csak egy pillanat volt az egesz. 6.napon vagyok en kullogok leghatul a 16.napi ovulaciommal. Viszont ami fura, hogy eddig minden honapban nagyon erzekenyek voltak a melleim es nagyobbak is, mar a 3.,4.naptol az Utrotol. Most csak 4et teszek be naponta es semmit sem erzek az egvilagon kicsit vagyok almosabb, mint szoktam, de melleknel semmi. Nalatok van mellerzekenyseg?

A pompomokhoz meg is vettem mindent tegnap es neki is alltam, annyira jol esik, teljesen kikapcsol es boldogsaghormonokat termel.

Vettem anyagot es azt tervezem, hogy ferjem kinyomtat egy Magyarorszag harat korvonalat amit kivagok kartonbol, korbevagom anyagokbol es varrok Magyarorszag alaku diszparnakat :) Egyet nekunk, egyet anyumnak, egyet anyosomnak es noveremnek. Tegnap vettem anyagokat hozza, teljesen belelkesultem ettol is, nagyon jot tesz a lelkemnek. Regebben cosmot szoszoltem ilyesmikkel, de egy ideje lealltam veluk. Most itt a szep ido es tudom csinalni kint a kertben munka utan, vilagos van es jo ido egesz 8-9ig.

4kg-ot hiztam, ma reggel mertem... hat ez van.

Ma tudom meg, hogy kell-e rozsahimlo oltas, szurkoljatok lecciii!

2019. máj. 30. 11:17
 528/640 anonim ***** válasza:

No, nem vagyok immun a rozsahimlore ami nem jo hir, junius 13-ra kaptam idopontot oltasra es akkor egy hciklust ki kell hagynunk, ha most nem vagyok terhes. Szoval most meg annal is jobban van szuksegem arra, hogy jovo heten pozitivat teszteljek!

Lena, koszi, hogy leirtad a sogornod esetet, ez azert sztem mindannyionk remalma, legalabbis az enyem tuti. Ugye sosem voltam meg terhes es a ferjem sem ejtett senki teherbe legjobb tudomasa szerint, egyutt meg tuti nem, szoval attol rettegek mi van, ha 3-4 ev mulva ez az en sztorim lesz? Fel tucat inszem, max szamu lombik es nincs terhesseg, ennel rosszabb kimenetelt el sem tudok kepzelni :(

Persze probaljunk meg pozitivak maradni, de azert ha ilyet hall az ember az nagyon elrettento..

2019. máj. 30. 13:53
 529/640 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Hazamenni Àgi?? Most tanultam ma az egyik kolléga munkájának egy részét mert megy jövő héten szabadságra és helyettesíteni kell...

Nagyon megijedtem nagyon rosszul lettem sosem éreztem még ilyet. Szédültem már de ennyire ilyen sokáig és ilyen rosszulléttel még nem! Ijesztő volt.

Azóta is olyan furcsán vagyok nem vagyok a toppon. A kollégák azt mondták nagyon sápadt vagyok. Olyan furcsa a fejem is. Remélem nem dőlök ki teljesen...

De valószínűleg a nátha a vérnyomás problémám és ez a hülye idő csinálja. Hazamegyek lepihenek mert úgy érzem nem bírok.

2019. máj. 30. 15:35
 530/640 A kérdező kommentje:
Hát most voltam mosdóba és barnázők úgyhogy valószínű igazam volt nem sikerült. Sosem szoktam barnázni de nagyon görcsölök reggel óta
2019. máj. 30. 15:52
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!