Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/640 A kérdező kommentje:

Hát nem irigyellek Léna! :) az én anyukám hála az égnek nem ilyen de van ismerősöm aki igen szóval teljesen megértelek! De kitartás! :) és azért ne tűnj el :)

Na ma reggel csináltam egy tetszet teljes hómező

2019. máj. 29. 06:47
 512/640 A kérdező kommentje:
Amúgy kíváncsi lennék előtte pozitív lett volna e lehet rám nem is hatnak ezek a dolgok nemtudom de múlt hónapban is talán pont 9. Napon csináltam a tesztet
2019. máj. 29. 07:38
 513/640 anonim ***** válasza:

Szep reggelt! A repeszto nalam is pikk pakk kiurul, mert a 4-5.napra homezo. Igazabol kellett volna tesztelnem masnap meg akkor, mert nekem meg pozitiv sosem lett.

Hat az elkovetkezo 1heten belul sztem mindharmonknal ki fog derulni, lesznek-e februari babak. Valamiert ez a honap lassabban telik, megorulok en is...

Nalunk anyos szokott beallni takaritani teljesen mindegy meddig suvickoltam a tuzhelyet elotte. Nem ertem miert nem fogadjak el, hogy ez a mi otthonunk?

2019. máj. 29. 09:00
 514/640 anonim ***** válasza:

Örülünk a hómezőnek, akkor már a hétvégi tesztelés biztosan nem fog becsapni.... Én sem láttam még pozi tesztet, csak egyszer, de akkor már majdnem 8 hetes voltam :)

Anyu elfogadja, hogy ez a mi házunk és életünk, de tudjátok, olyan "csendes gyilkos", ő kizárólag segíteni akar, még rossz hangsúly sincs, csak valahogy mindig az az érzésem mellette, hogy hozzá képest lusta vagyok, hiszen ő három gyerek, kert, állatok mellett mindig fél 4-kor kelt, 10-kor még főzött és a lendülete továbbra is tart, míg én reggeli indulás előtt 25 perccel kelek, általában csak valami gyorsan összeüthető a vacsi, 8-ig meg "amit sikerül este elvégezni, az megvan, a többi meg megvár" a hozzáállásom, pedig se sok gyerek, se veteményes, se haszonállat... Igazából bűntudatom van, amit én generálok és nem tudok feloldani. Lehet hogy pszichomókus kéne, de igazából csak akkor jön elő a szorongás, amikor itt van, az meg ugye ritka, mert messze lakik és neki van kert meg haszonállat...

Tudom, bonyolult vagyok, bár a férjem jóval erősebb jelzővel illet! :)

2019. máj. 29. 10:24
 515/640 A kérdező kommentje:

Hát csajok igazából nem tudom mi lesz de az biztos hogy nagyon elegem van már a negatív tesztekből nem akarok többet látni úgy szeretnék már egyszer két csíkot....de mint mondtam megint úgy érzem egy csík lesz

Ami az anyukákat illeti sosem fogjuk megérteni őket hiszen mi a gyerekeik vagyunk :D

Szorongani én is szoktam rá se ránts attól még teljesen normálisak vagyunk :D

2019. máj. 29. 11:30
 516/640 anonim ***** válasza:
Egyetertek, amugy sztem a mi generacionk sokkal lazabb, anyum peldaul mindig azon stresszelt, mit sozlnak a szomszedok, ha koszos az ablak es hasonlok. Robotolt reggeltol estig es engem meg a noveremet is "robotoltatott", ettol persze nem szerettuk meg a hazimunkat, meg akkor sem, ha az volt a cel. Noverem elete jelenleg abbol all, hogy a 3gyerek utan pakol, emellett hazimunka es reszmunkaidoben melozik is (heti 2nap). Ehhez kepest en foallasban dolgozom plusz hazimunka es ennyi. Kivancsi vagyok hogy fog megvaltozni az eletem, napi rutinom gyerekkel, tuti hatalmas kulonbseg lesz. Neha nagyon bosszant, hogy a ferjem utan kell pakolnom es attol tartok ha gyerek lesz akkor vajon o fog valtozni vagy en pakolok mindenki utan majd? Valszeg az utobbi...
2019. máj. 29. 12:21
 517/640 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem szokott rendre, ezután sem fog, tapasztalat...

Most én is úgy érzem, nagyon lassan megy az idő, alig várom, hogy végre tesztelhessek!!!

Bea sok nőnek pms tünetek mellett is van pozitív tesztje, csomó sikersztori van a gyakorin, sőt, valakinek a vérzése is megjön 1 napra.... Még bármi lehet, mi nagyon-nagyon szurkolunk Neked!!!

Amúgy az nem létezik, hogy hármunk közül egyikünknek sem sikerül megint, hiszen a statisztikák alapján legalább egyikünknek két csíkos tesztelésnek kellene lennie. Erre pedig, ha a férfi oldalt nem is nézzük, a legnagyobb (többszörös) esélyed Neked van a több tüsző miatt! Vágom, hogy a logika itt sokszor semmit sem ér, de muszáj pozitívnak maradnod, Te vagy a "zászlóshajónk" a háborúban, hatással vagy a mi (legalábbis az én) hozzáállásomra is!!!!!!

2019. máj. 29. 14:27
 518/640 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szurkolást és hogy ennyire felmagasztalsz de nem vagyok én ladik sem nemhogy zászlós hajó :D semmivel sincs több esélyem mint nektek éppen azon gondolkodtam hogy milyen régen nem volt hormon vérvételem lehet már régen elcsúszott valamelyik érték akkor várhatom itt a semmit....

Ami azt illeti én is gondolkodtam sokat mivel ugye a férjem nincs itthon szinte sosem mindig sok idő és meló visszakészíteni jó lesz még ehhez plusz egy gyerek aki az elején lehet ordítani fog az apjánál mert nem ismeri majd meg szóval jó lesz a gyerekkel együtt ezt végig csinálni hetente vagy kéthetente de tudjátok mit?? Nagyon várom hogy ez így legyen még ha most le is vagyok törve kicsit hogy most sem sikerül.

Ha a statisztikákat veszem alapul Léna TUTI nem én leszek az az egy akinek sikerül

2019. máj. 29. 15:06
 519/640 anonim ***** válasza:

Hat nagy melo lesz az tuti, ezt igazabol Lena tudja megmondani :) Mi csak okoskodunk es talalgatunk, mindig erre ebredek ra.

Kepzeljetek mivel nem mulnak a napok kitalaltam, hogy valamilyen projektbe kene kezdenem, mert megorulok.

Futni nem megyek, mert mindig az van a fejemben, hogy az nem jo otlet ha eppen a kicsi probal beagyazodni, ugyhogy arra gondoltam kezmuveskedek.

Tavaly koltoztunk be a hazunkba es meg mindig olyan "szemelytelennek" erzem, ezert eldontottem, hogy keszitek sajat kezuleg egy szonyeget meg par diszparnat :)

Noverem ajanlotta, hogy nezzem meg milyen egyszeru pompombol es tenyleg tokjo.

Mar ebedszunetben vettem is fonalat, most munka utan megyek csuszasgatloert, teljesen belelkesedtem.

Hozza illo diszparnat is csinalok, tok izgatott vagyok.

Tesom szavai: elvezd ki amig van ilyen szoszolesre idod, kesobb eselytelen lesz :D

2019. máj. 29. 17:53
 520/640 anonim ***** válasza:

Ne gondoljátok, h törvényszerű, h a gyerek mellett semmire sem értek rá... Én két évig voltam itthon, semmi probléma nem volt, időnként unatkoztam. Az első három hét után végigaludta az éjszakát, meg a nappalok nagyrészét is. Mivel az egyetemi haveri társaságból csak mi laktunk szülők nélkül családi kertes házban, 4-5 naponta jött valaki bulizni. Mindenki babázott, nekem meg eszembe sem jutott, h elszigeteljem, nem halkítottuk a hangerőt, ha menni kellett, felkeltettem. Két hónapos korától a hétvégét sógornőmnél töltötte havi kétszer (neki nem lehet babája), ilyenkor még jobban feltöltődtünk. 4-5 hónapos korára rájött, minden látogató hoz valamit vagy énekel... Ehhez az kellett, h eszembe sem jutott félteni, abból indultam ki, h én is hatványozottan figyelek máséra. Plusz, minél előbb megtanul alkalmazkodni, annál rugalmasabb és önállóbb lesz. Nagyon bevált.

Most rettegek, h ha lesz másik, szintén el tudom-e engedni magam, vagy felnőttem és majd mindentől óvni akarom-e... Plusz a gyerek is milyen lesz? Megint szerencsém lesz? Vagy ez nem szerencse, hanem a hozzáállásunk miatt volt ilyen sima ügy? Ki tudja. De én ugyanúgy parázok, mint Ti!

2019. máj. 29. 18:28
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!