Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Ha a hormonok rendben vannak képes megfoganni a baba. Ettől függetlenül nem. Biztos hogy sikerülni fog... Januárban és februárban végre volt ovulaciom, jókor voltunk együtt mégsem sikerült a baba...márciusban pedig sikerült több mint 1.5 ev után!!
1026 os prolaktin értékkel kezdtük, majd magától csökkent 650re, akkor gyógyszerrel sikerült csökkenteni. Amikor 1026 volt a prolaktinom, a Tsh-m 6korul volt. Akkor még nem szerettem volna kisbabát így vártunk hátha magától rendeződik, prolaktinnal együtt csökkent olyan 3.7nel kezdtem szedni a letroxot.
Fél évig nem jott meg, akkor kaptam norcolutot kiderült jigy Pco-m és enyhe Ir em is van. Szóval szedem a bromocriptint, letroxot, merckformint és elkezdtem dietazni amivel 15 kg-t fogytam ősz óta.
Most pedig sikerült!
Úgyhogy van remény nem szabad feladni!
Egyébként van már egy kisfiam valószínűleg nála is voltak már hormon problémáim mert világ életemben rendszertelen volt a menstruációm, szóval össze teszem a két kezem hogy vele nem történt baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!