Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Én azért hőfok alapján még nem mondanám hogy meg fog jönni! Holnap még tesztelni kell sőt még az sem biztos mert ha jól számolom 13. nap lesz és sokan mondják csak 17-18 nap lesz pozitív! Kitartás!
Engem most valahogy megszállt a nyugalom és nem idegeskedek rajta úgy vagyok vele sa megfogant ha nem azt nem befolyásolja ha idegeskedek rajta lehet már elfáradtak az idegim 😁
Sziasztok!
Holnap lesz teszteles napja? Nekem mult szerdan volt az inszem, szal holnap lesz egy hete. Igen, en is csak ennyit tudtam kideriteni, hogy a laz az olyasmi amirol szolni kell a dokinak. Namost en szoltam, erre azt valaszolta, hogy vegyek be Panadolt. Ja, koszi. Kerdeztem, hogy visszamenjek, esetleg megvizsgal? Nem, nem kell.
Szoval most ezutan fogalmam sincs hogyan tovabb.. :( Sztem eselytelen, hogy nalunk ebbol baba legyen. Viszont nektek szurkolok tesztelesre!
Én csak próbálni fogom van e még hatása a tüszőrepesztőnek 8 napon leszek.
Léna már a 13.napon de még az sem 100%-os eredmény mert elvileg 14. Nap után kell tesztelni...
De ki a fene bírja ki....
Nekem kedden volt ma egy hete. Félidőben járok de valahogy most éppen ma vagyok úgy vele hogy lesz ami lesz..
Félre ne értsd természetesen szeretnék babát NAGYON de most idegileg próbálok kikapcsolni ne golyózzak bele a várakozásba
Szia!
Az ovitrelle tájékoztatójából ollózva:
1. A GYÓGYSZER MEGNEVEZÉSE
Ovitrelle 250 mikrogramm por és oldószer oldatos injekcióhoz
2. MINŐSÉGI ÉS MENNYISÉGI ÖSSZETÉTEL
A 250 mikrogramm dózis kivételének biztosítására minden injekciós üveg 285 mikrogramm
alfa-koriogonadotropint tartalmaz*.
*rekombináns humán koriogonadotropin (rHCG)
Szérum- vagy vizeletvizsgálattal való interferencia
Az alkalmazást követően az Ovitrelle legfeljebb tíz napig befolyásolhatja a szérum vagy vizelet hCG
immunológiai meghatározását, ami fals pozitív eredményhez vezethet a terhességi tesztnél. A
betegeket tájékoztatni kell erről."
Bocsi, hogy ilyen hosszú, de egyszerűbb volt a ctr c-zni, mint leírni.
Igen, holnap lesz a tesztelős napunk, bár én még biztos eredményt nem kapok akkor sem, ha negatív.
Bea, nagyon örülök, hogy ma ilyen pozitív napod van!!!
Hát, nagyon kíváncsi leszek, hogy a hőgörbés tapasztalatok, előírások nálam is beválnak-e, ha másért nem, érdekes megfigyelés! Ha beválik, ez egy újabb dolog, amiből 1-2 nappal előbb lehet következtetni a következő (nem tudom kikerülni a szóismétlést...) hónapban is az eredményemet illetően!
Bea! Milyen tesztet használsz?
Tudtam én hogy igazam van az ovitrellel kapcsolatban! 😁
Én nagyon bízom hogy neked sikerült!!! 😊
És ha nem is lesz holnap pozitív a teszt az még semmit sem jelent még csak 13. Nap
Többféle tesztem van itthon x-epil és intimed. Mindkettő dm-es. Igaz a szomszéd városban vettem mert itt mindenki ismer a helyi dmben és nem akarok kényelmetlen kérdéseket és pillantásokat
Koszi szepen mindkettotoknek!!
Nekem nem adtak ide a dobozt, csak a magandoki mondta, hogy menjek at a masik szobaba, majd a noverke beadja a repesztot es fizessek 10.000Forintot erte.
Masodik alkalommal kerdeztem meg, hogy tulajdonkepp mi ennek a neve amit beadnak? Ekkor mondta, hogy ebben nincs HCG ugyhogy most erosen megkerdojelezodik bennem az alkalmazottak szaktudasa..
Nekunk ez a 9.honapunk es oszinten szolva en mar semmilyen jelnek nem tulajdonitok jelentoseget, mert jocskan megjartam ezekkel. Feszul a mell, nem feszul, almossag, ingerlekenyseg, gorcsok, tokre felrevezeto tud lenni. Az Utrotol allandoan aludnek, de eleg nagy dozisban kell szednem (napi 3x2), plusz napi 2x2 Duphaston ami sztem hatalmas adag Progeszteron, ugy, hogy nincs is progihianyom... Nektek mit kell szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!