Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Tudja ő mi a kényelem 😊
Remélem találsz ma gyógyszertárat én annyira kíváncsi vagyok!!! 😊😁
Úgy szorítok Neked! 😊
Mi Skociaban elunk, itt sajna nem unnep ugyhogy dolgozunk :( Ti elvezzetek ki minden percet, remelem a gyogyszertarak vagy DM-ek nyitva vannak!
Ha mar meg kellett volna jonnie akkor tudsz nem reggelibol is tesztelni, vagy rosszu ltudom?
En meg mindig ezt a prosztaglandin es laz dolgot kutatom.. Amugy ha lenne eselyunk a sikerre akkor sztem hetvegen tesztelnek olyan 10DPO korul. Bea, te mikor tervezel?
Hűha Skócia? Jó messze vagytok 😊 azt mondják szép ország.
A reggeli vizeletet tartják a legbiztosabbnak habár nem várt után már kimutathatja nap közben is de erről is annyi félét olvastam már van akinek reggeliből is csak több nap késés után mutat pozitívat..
Nemtudom mikor fogok tesztelni mivel 14 nap inszem után mennem kell vérvételre akkor biztos hogy kiderül ha csak addig meg nem jön...
7-én kell mennem vérvételre de nekem mivel változó a ciklusom hossza 24-26 nap már 5-én is esedékes
Ha megjön addig akkor is megyek a dokihoz de akkor megbeszélni a következőt és kérni fogom a lombikot kettőnél több inszeminációt nem akarok max ha még a lombik sokára kivitelezhető akkor közben lehet hogy próbálkozunk majd meglátjuk mi lesz
Nekem egy nappal Bea utan volt az inszem, szoval (ha aznap ovulaltam) ma vagyok 7DPOn.
Tegnap mondtam a ferjemnek, hogy mennyire bosszant, hogy az intezetbol azota sem irtak semmit ezzel az egesz lazzal kapcsolatban es mondta, hogy nem erti miert stresszelem magam ezen, hiszen mar eldontottuk, hogy oda nem megyunk vissza es ha ok mulasztottak valamit ugysem fogjak soha elismerni. Ezt ertem, de engem akkor is iszonyuan bosszant, mert en valaszokat varok. Par dologban a no es a ferfi nagyonis kulonbozik...
Óó ez ismerős! A férjem mindig azt mondja ezen már felesleges idegeskedni ha valami történik! Dehogy felesleges attól bosszantja az embert!
Azért azt mondom ha már jobban érzed magad bízz benne hátha sikerült 😊
Felettebb kivancsi vagyok, nagyon meglepodnek, ha ez sikerult volna, bar tenyleg ilyen gondolatok cikaznak a fejemben, hogy ha a laz tulajdonkeppen nem befolyasolja a fogantatast akkor elvileg eselyem meg van...
Viszont abba a hibaba sem akarok esni, hogy feleslegesen hitegetem magam, mert hajlamos vagyok beleelni magam dolgokba aztan meg nagyobbat puffanok.
Igen, szoval nincs beleeles! :)
Lena, sikerult tesztet szerezni? Bea, te a hetvegen tesztelsz? Hogy telt a majalisotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!