Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/640 anonim ***** válasza:

A progeszteronon felul ami napi 10szem (!), nekem D vitamint, inofolicot es Aspirin protectet irt fel, pedig nekem is tokeletesek az eredmenyeim. Ferjem azt mondja bizni kell a dokiban es kesz. Amint nem bizok meg benne intezmenyt kell valtani, mert az nagyon fontos, hogy azt erezzem gondomat viselik.

Attol tartok vagy a dusito anyag vagy mi van,ha a ferjem mintaja valtotta ki a lazat es a szervezetem lazzal kuzdott ellene?

2019. ápr. 30. 20:26
 102/640 A kérdező kommentje:

Àgi én a helyedben váltanék tudom nem egyszerű és várni is kell majd valószínűleg de én akkor is váltanék. Szerintem is az anyagra vagy allergiás amivel tisztítják kezelik a spermát. Magára a spermára biztos nem mert akkor szex után is gond lenne...

Én a stimuláció alatt 6! Injekciót adtam be magamnak 5 bemfolát és egy tüszőrepesztőt

Azt hittem nem fogom merni így meg volt beszélve még mikor szó sem volt stimulációról hogy egy barátnőm fogja beadni ha oda kerülök végre hogy stimulálnak mert van gyakorlata benne. De az elsőt megmutatta a kaáliba egy asszisztens nő és rájöttem nem is érzem olyan vékony a tű így beadtam. Nem mondom hogy nem féltem és nem volt kényelmetlen érzés de megtettem. (a tetoválásaim jobban fájtak😁)

A férjem azért meglepődött mikor hazajött (egyet el kellett tenni üresen mert meg akarta nézni 😊) azt hitte olyan pici mint a cukorbetegeknek a tűje amivel a vércukrot mérik hát mondtam nem pici hanem hosszú de vékony 😁

2019. ápr. 30. 20:42
 103/640 A kérdező kommentje:

Léna a lányod meg egy angyal hogy fogta a kezed nagyon édes 😊

De remélem ha már volt ajánlat azért kértél utána csokit! 😁😁

2019. ápr. 30. 20:44
 104/640 anonim ***** válasza:

Igen, a csokit megkaptam!

Osztom Bea gondolatait, hogy a férjed spermájától, ha alap esetben nincs gondod, nem lehet a láz, plusz az egy tök természetes dolog.

A várakozást én nem nagyon értem. November 28-án voltam nődokinál, elküldött vizsgálatokra. A férjem spermavizsgálata magánrendelésen történt (mert májusra kaptunk sztk-s időpontot), január 13 körül volt meg minden eredményünk (3-21 napos hormonvizsgálatok). A nőgyógyászhoz január végén tudtam csak menni, kiértékelte, közölte, ne várjak tovább, irány a meddőségi kezelés. Kaptam egy telefonszámot Kaposvárra, január 28-án hívtam őket, március 06-án volt az első konzultációs időpontom. HyCosy átjárhatósági március 22.-én ciklus közepén, majd a következő menstruáció április 6., 8-tól szedem a hormonokat. Itt nincs várólista és az első konzultáció után azonnal éles a dolog, nem is gondoltam volna. Nincs területi körzetük, az ország minden részéről fogadnak párokat. Az egyetlen megkötés (mint minden tb-s inszemnél), hogy bejelentett lakóhellyel rendelkezz Mo-területén.

Nem tudom, máshol mi a helyzet és ezek az eljárások, gyógyszerek mennyibe kerülnek, milyen gyors a rendszer. Csak a saját tapasztalatomat tudom megsztani, én nagyon kellemesen csalódtam. Az egyetlen 10000 feletti kiadásunk az átjárhatósági volt, a doki választási lehetőséget adott, mert a tb a két napos, altatásos laparoszkópiás eljárást támogatja, ezért nem kellett volna fizetni. A hycosy-hoz pedig meg kellett venni a katétert és a kontrasztanyagot, ami kb 45 volt, cserébe 10 perc alatt megcsinálták, nem is fájt, nem kellett befeküdnöm, szóval nagyon megérte.

Ha nincs meg a kellő bizalmad az orvosodban, én is azt javasolom, hogy válts, hiszen a lelki állapot és a hozzáállás nagyon sokat számít!

Bea! Mostmár nem fáj a hasam, a gyomromnak nem tetszett, hogy ma már megint rendszertelenül kajáltam (este 6-ig 1 csomag fitt rizskása két banánnal, meg két pohár tejeskávé). Aztán éhesen bevacsoráztam (tudom, hogy szintén egészségtelen...), szóval megülte a gyomrom, mint akiben kést forgatnak. Már szerencsére elmúlt, jól megszidtam magam... Extra pörgős napom volt, nem szokatlan, hogy nem tudok közben enni!

2019. ápr. 30. 21:10
 105/640 anonim ***** válasza:
Bea! Neked van tetkód???? Nagyon kemény vagy! :)))))
2019. ápr. 30. 21:11
 106/640 A kérdező kommentje:

Nekünk is kb 2 hónapot kellett várni mire a kaáliba mehettünk első konzultációra.

Mivel nekem voltak (vannak) bajaim majdnem két évbe telt mire mindent beállítottak nagyon sok idő volt és persze minden hat hétben vérvétel amik nem kevés pénzbe kerültek plusz átjárhatósági vizsgálat ami NAGYON fájt borzalmas volt! A gyógyszerek drágák voltak az 5 injekció a vitaminok kb 40000 forint volt. Minden konzultáció után a díjak ugye. Két év alatt volt egy pár mert a vérvételekkel vissza kellett járni.

A férjemet műtötték nem volt könnyű neki mondtam csak akkor vállalja ha akarja nem kényszer de megcsinálta és imádom érte. Nagyon hosszú utat jártunk be mire idáig jutottunk én konkrétan sírtam örömömben mikor az orvosom azt mondta ha legközelebb megjön még egy utolsó vérvétel és kezdődhet az inszemináció tényleg sírtam mert már nem reménykedtem hogy eljutunk valaha oda hogy haladás lesz az "ügy"ben és nem az lesz hogy "hát még mindig nem jó újabb gyógyszeradag beállítás"

Annyira örültem sírva vezettem haza hívtam a férjem végre stimulálnak! 😊 lehet hülyeség de nekem nagy szó volt.

Utána annak örültem hogy hat a stimuláció van érett szép tüszőm kettő is. Aztán meg annak hogy hatott a tüszőrepesztő...szóval ezek apró örömök mégis nekem nagyok 😊

Igen van 5 tetoválásom mindegyiknek jelentése van. Az elsőt még 8 éves koromban döntöttem el mikor édesapám meghalt... Mind az 5 a családomat jelképezi az egyik "folytatható" a leendő gyermekeimnek van fenntartva 😊

Nem divattetoválások hanem jelentésük van!

2019. ápr. 30. 21:42
 107/640 A kérdező kommentje:

Örülök hogy jobb már a hasad! Vigyázz a kis barátunkra odabent 😊

Én konkrétan ma úgy bevacsoráztam hogy majd kipukkadtam 😁😁😁😁😁

Bűnös vagyok ez van 😁😁

2019. ápr. 30. 21:44
 108/640 anonim ***** válasza:

A jós szóljon Belőled!!!

Sajnos kopó típus vagyok, nagyon bosszantott, hogy nem találtam semmit a spermahigítóról. Vettem egy nagy levegőt és megkérdeztem, alapvetően ez lehet a vivőanyagban: glükóz, trinátrium citrát, citromsav, szódabikarbóna. Esetleg minimális festőanyag, hogy a vizsgálat során kontrasztosabbak legyenek a kisfickók, de ebben végképp nem volt biztos a férjem, hogy humánegészségügyben hogy működik (állattartó mérnök). Véleménye szerint egyik sem okozhat reakciót, a glükóz is max az emésztőrendszerben rendetlenkedhet.

Ennyi. Feladtam, közel fél órás előadást hallgattam végig a témáról (a férjem nem tud tőmondatokban válaszolni).

Az én esti mesém már megvolt, Nektek szép álmokat kívánok!

ui: Bea! Reggel várlak a teszteredményeddel!!!!!

2019. ápr. 30. 23:37
 109/640 A kérdező kommentje:

Hahó lányok!

Kivel mi újság????

Léna teszteltél?

Én igen nálam hómező van vagyis nincs hcg azaz kiürült már. De gyanús hogy később sem lesz pozitív...

2019. máj. 1. 07:39
 110/640 anonim ***** válasza:

Jajj Lena, de cukor vagy, koszonom szepen, hogy megkerdezted! En azt talaltam angolul, hogy:

Before sperm can be placed into a woman’s uterus, it must first be prepared. When a man ejaculates, the fluid that is emitted is composed of two main components: seminal fluid and sperm. Seminal fluid contains many types of hormones and chemicals. One group of chemicals in particular can cause problems and are known as prostaglandins.

Prostaglandins are responsible for many bodily functions. If high levels of certain types of prostaglandins are placed directly into the uterus, they can cause a woman to become very sick. The symptoms of prostaglandin absorption during intrauterine insemination – IUI, are nausea and vomiting, fever, diarrhea and cramping. The symptoms usually begin within a few minutes of performing the IUI.

Ez alapján ha nem mosták le rendesen akkor maradt benne prosztaglandin és az pont azokat a tüneteket okozza amit én tapasztaltam. Errol esetleg meg tudnád kerdezni őt? Bocsi, csak tényleg nem tudok kihez fordulni..

Bea, meg korán van, 8.napon nagyon ritkán van meg csik, távol vagy meg attól, hogy le kéne erről mondani.

2019. máj. 1. 08:10
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!