Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a
sikerben? A többi lent.
141/640 A kérdező kommentje:
Az a jó ha ennyire érdeklődő és kíváncsi! 😊
Azt jelenti figyelmes, okos gyerek!
Én mindig irigylem a két keresztfiamat (nővérem gyerekei) hogy annyi energiájuk van habár tesóm megjegyezte már párszor hogy ki kéne néha venni belőlük a duracell elemeket 🤣🤣🤣😂😂😂
Én már azt várom hogy az én kis duracell nyuszim után rohangálhassak!
Basszus én már úgy izgulok mintha én tesztelnék holnap 😁😁😁😁😂😂😂😂
Haha, pont ezen agyaltam fogmosas kozben, hogy vajon miert varom ennyire a reggelt, hisz nem is en tesztelek 😁 Ez a titkos tarsasag bekerult a mindennapjaimba rendesen. Szep ketcsikos almokat nektek!
2019. máj. 1. 23:22
2019. máj. 2. 06:22
144/640 A kérdező kommentje:
Én is várom mi újság????? 😊
Hú, de korán keltek!!!! A teszt full negatív, a hőm fennvan, mensinek semmi jele.... Úgy tűnik, nem ez a hónap lesz az, hanem a következő! 😉
2019. máj. 2. 07:00
146/640 A kérdező kommentje:
Én azt mondom lehet még korai a teszt! Amíg a hőd fent van és nem jön meg van remény! 😊
Én ezt azért már kezdem elengedni... Félek, csak a progi pótlás miatt nem jön meg, lehet, hogy a hőmérsékletemre is ez van befolyással. Lassan azért imádkozom, hogy menstruáljak már, hadd kezdhessük el a következő hónapot!
2019. máj. 2. 08:01
Sajnalom Lena, a progi valoban fenntartja a hot mert sargatestet termelsz tole es bizony amig szedted valszeg nem fog megjonni.. nekem is abba kellett hagyni ket het utan mert negativ volt a teszt, amugy kitolja a menzit. :( plusz a mellerzekenyseg, hangulatingadozasok mind as utro miatt voltak pedig azt hittem baba van.
2019. máj. 2. 08:43
149/640 A kérdező kommentje:
Akárhogy is lesz (én még reménykedem hogy van neked odabent valaki) azért ne veszítsük el egymást! Jó??? Attól maradj itt! Majd jövő hónapban megint várunk együtt 😊 ugyanis én ma úgy görcsölök hogy szerintem még ma vagy holnap megjön
Persze, senki sem tunik el, hisz ennek meg korant sincs vege, ha kov.honap akkor kov.honap, de mi maradunk :)
Lena, a prosztaglandinrol sikerult megtudnod valamit?
Bea, a gorcs tenyleg barmi lehet, tudom ez elcsepelt. De ha mar egyenkent megjott volna akkor nem csinalsz tesztet? Nekem 14nap a lutealis fazisom, szal majus 9-en jonne meg csak ami nagyon messzinek tunik :/
2019. máj. 2. 09:48
Kapcsolódó kérdések: