Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Én most értem haza és nagyon szarul vagyok... :(
Nagyon görcsölök és most nem elég hogy rám jött az álomkór megint ahogy szokott még szédültem is mellé... Valami nagyon "nem kerek" nálam....
Léna Te hogy vagy azóta? Van valami tüneted? Csinálsz holnap új tesztet mi lesz?
Koszi Lena, hm... azert holnap reggel sztem meg korai lenne, csak 9dpo leszek, de olyan nehez varni. 12 dponal sztem mar latszania kellene, meg ha halvanyan is.
A laz amugy meg mindig azt mondja az agyam, hogy akkor nem para, ha az inszemtol fuggetlenul pont elkapsz egy megfazast v ilyesmi, viszont az en esetemben maga a megtermekenyites okozta a lazat.
Bea, hogy vagy? Tudom, hogy ez most hulyen hangzik, de en altalaban ha 9,nap utan barmilyen nemu rosszulletet tapasztalok annak orulni szoktam :) Bocsi, ha ez most nem segit.
Àgi Én már nem tudom mi a jó azt tudom hogy nem jól érzem magam. Már jobb a szédülés és gyengeségérzés elmúlt de fekszem mert csak így jó. A hasam görcsöl most is és a közérzetem sem jó...
Ami Téged illet Ági szerintem nem lesz baj a láz miatt! Minden esély megvan rá hogy sikerült! 😊
Én most úgy döntöttem hétfőnél hamarabb nem csinálok tesztet ha addig nem jön meg de nagyon úgy érzem meg fog jönni minden arra utal.
Mindenesetre remelem jobban leszel es a hetveget nem rontja el. Most egy picit remenykedem, az jarkal a fejemben, hogy 4tuszom volt az elsonel meg csak egy, plusz a ferjem mintaja is sokkal jobb volt, szoval papiron az eselyeink sokkal jobbak, mint az elsonel, csak az a franya laz ne lett volna. Node ezen valtoztatni mar nem tudunk.
Lena, te abbahagytad az Utrot vagy folytatod, hogy dontottel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!