Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/640 A kérdező kommentje:

Én most értem haza és nagyon szarul vagyok... :(

Nagyon görcsölök és most nem elég hogy rám jött az álomkór megint ahogy szokott még szédültem is mellé... Valami nagyon "nem kerek" nálam....

Léna Te hogy vagy azóta? Van valami tüneted? Csinálsz holnap új tesztet mi lesz?

2019. máj. 2. 16:50
 182/640 anonim ***** válasza:

Koszi Lena, hm... azert holnap reggel sztem meg korai lenne, csak 9dpo leszek, de olyan nehez varni. 12 dponal sztem mar latszania kellene, meg ha halvanyan is.

A laz amugy meg mindig azt mondja az agyam, hogy akkor nem para, ha az inszemtol fuggetlenul pont elkapsz egy megfazast v ilyesmi, viszont az en esetemben maga a megtermekenyites okozta a lazat.

Bea, hogy vagy? Tudom, hogy ez most hulyen hangzik, de en altalaban ha 9,nap utan barmilyen nemu rosszulletet tapasztalok annak orulni szoktam :) Bocsi, ha ez most nem segit.

2019. máj. 2. 17:30
 183/640 A kérdező kommentje:

Àgi Én már nem tudom mi a jó azt tudom hogy nem jól érzem magam. Már jobb a szédülés és gyengeségérzés elmúlt de fekszem mert csak így jó. A hasam görcsöl most is és a közérzetem sem jó...

Ami Téged illet Ági szerintem nem lesz baj a láz miatt! Minden esély megvan rá hogy sikerült! 😊

Én most úgy döntöttem hétfőnél hamarabb nem csinálok tesztet ha addig nem jön meg de nagyon úgy érzem meg fog jönni minden arra utal.

2019. máj. 2. 17:43
 184/640 anonim ***** válasza:
Bea! Ha megteheted, pihenj, azzal nem árthatsz! Remélem, ez is elmúlik holnapra és minden rendben lesz! Nálam a világon semmi sincs, se menstruáció, sem tünet. Bár lehet, ezután a nap után fel sem tűnne, úgy elfáradtam. Ha elkészültem a vacsival, én is lefekszem, vonz a kanapé!
2019. máj. 2. 18:26
 185/640 anonim ***** válasza:

Mindenesetre remelem jobban leszel es a hetveget nem rontja el. Most egy picit remenykedem, az jarkal a fejemben, hogy 4tuszom volt az elsonel meg csak egy, plusz a ferjem mintaja is sokkal jobb volt, szoval papiron az eselyeink sokkal jobbak, mint az elsonel, csak az a franya laz ne lett volna. Node ezen valtoztatni mar nem tudunk.

Lena, te abbahagytad az Utrot vagy folytatod, hogy dontottel?

2019. máj. 2. 18:26
 186/640 A kérdező kommentje:
Én is egyfolytában az esélyeket latoigatom és pro és kontra érveket gyűjtök fejben hogy miért ne sikerülhetne. Bele lehet ebbe golyózni de az letör hogy a tüneteim menstruációra utalnak. Azt hittem most mennyire másképpen fogom magam érezni de újra ez a csalódás hogy fáj a hasam hogy jönnek a pattanások...hosszú hónapok óta mindig ez a vége még inszeminációval is ... :/
2019. máj. 2. 18:40
 187/640 anonim ***** válasza:
Ez csak az első inszem, ne csüggedjünk, ez azért van, h a végeredményt jobban értékeljük. A könnyen jött dolgok természetesek, azonban amiért meg kell küzdeni, az mindig sokkal értékesebb! A férjemmel úgy döntöttünk, ma már nem használok progeszteront, hátha hamarabb megjön a menzeszem. Ma nem értem oda, h telózzak a kórháznak, 3szor raktam le 1-2 kicsengés után, mert valami fontos jött közbe. Reggel magamra zárom az irodát és telefonálok, hogy az orvosom is megnyugtasson, jól gondolom.
2019. máj. 2. 19:15
 188/640 A kérdező kommentje:
Én nem akarok beleszólni de szerintem nagyon korán hagyod abba én még várnék legalább két napot. Sok nő írta csak 17-18 nap után lett pozitív a tesztje Te éppenhogy a 14 napon vagy de Te tudod 😊
2019. máj. 2. 19:23
 189/640 A kérdező kommentje:
Doki véleménye nélkül pedig pláne nem változtatnék semmilyen gyógyszer adagon holnap pedig tesztel indítanék reggel ha addig nem jön meg főleg hogy írtad nincs jele hogy meg akarna jönni
2019. máj. 2. 19:27
 190/640 A kérdező kommentje:
És ha az első inszemináció sikerül az nem lenne könnyen jövő dolog mert már az kínszenvedés volt míg idáig jutottam. Inkább nagy ajándék lenne.
2019. máj. 2. 19:28
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!