Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/640 A kérdező kommentje:

Engem is betakartak és behívták a férjem már mi voltunk csak ott mi voltunk az utolsók mikor csinálták. Az asszisztensek aranyosak voltak még mondták is hogy drukkolnak nekem de a doki már ott sem volt mire kijöttünk fél óra múlva.

A férjem nagyon aggódott mert sokára hívták be ugye előttünk a két pár percek alatt megvolt. És amúgy észrevettem hogy mikor bejött megilletődött hogy ott fekszem. Szerintem ő akkor gondolt bele hogy végülis bennem matattak és nem olyan egyszerű ez.

Nekik sem az mert kényelmetlen a minta adás őt ugye műtötték is ennek érdekében de láttam rajta hogy nála akkor tudatosult mi is történik mikor bejött és látta hogy ott fekszem.

Bevallom a kaáli intézetről sok jót hallottam a férjem munkatársa ajánlotta nekik is ott sikerült igaz lombik. De én most csalódtam emiatt a személytelenség miatt. Úgy éreztem magam mint egy állat a futószalagon.

Köszönöm Léna hogy bízol de én már elengedtem tényleg érzem hogy ez most nem volt meg...

De Nembaj legközelebb több szerencsém lesz 😊

Neked megjött már????

2019. máj. 3. 20:29
 232/640 anonim ***** válasza:

Ugyan, majd biztosan holnap, amikor premierre megyünk Pestre színházba, aztán meg fogadásra. Csak múlna el ez a feszítő érzés... A férjem cuki volt, aranyosan érdeklődött, hogy hamár úgy sincs undi tablettamaradvány, meg meg se jött, akár romantikázhatnánk is... Persze. Elzavartam a fenébe, elmagyaráztam, h úgy érzem magam, mint a farkas, akinek követ varrtak a hasába, csak kicsit lejjebb csúszott. Szegény, sajnálom, de nincs azaz isten, h engem most valaki megpiszkáljon!

Bea! Hazajött a férjed? Hogy érzed magad? Görcsölsz? Azért csinálsz tesztet? Ha igen, mikor?

2019. máj. 3. 21:28
 233/640 A kérdező kommentje:

Szegény férjed de teljesen megértelek!

Színház??? Istenem de imádom csak itt a környéken nincs rá lehetőség irigy vagyok! 😊 Rád is fér remélem jó este lesz és ki tudsz kapcsolódni...

A férjem talán holnap hazaér valamikor pedig úgy volt nem jön haza most hétvégén. Ritkán de előfordul hogy két hétre megy. Mondjuk nemtudom hogy szárad meg a ruhája ennyi idő alatt kicsit kapkodós hétvége lesz mert ugye hétfőn hajnalban már megy vissza.

Nem tervezek tesztelni már azt várom mikor jön meg. Egyfolytában görcsölök két napja kissebb nagyon megszakításokkal ahogy szoktam mindig. Pattanások is vannak újak szintén azt jelzik. A közérzetem kb a béka feneke alatt.

Annyi hogy ha kedd reggelig nem jön meg mikor mennem kell vissza vérvételre azért akkor reggel csinálok márcsak kíváncsiságból is. Hivatalosan vasárnap kell megjönnie de nemtudom az ultro és a stimuláció hat e rá majd úgy hogy késni fog de nekem nem szokott hanem inkább hamarabb jön. Most nem tudom hogy lesz.

2019. máj. 3. 21:42
 234/640 anonim ***** válasza:
Megértelek, én is keddre váram... Befekszem egy kád vízbe, talán ellezít! Ha megjön, úgyis egy hétig csak zuhanyozhatok! Kitartást, szerintem ez a legrosszabb része, mindjárt túl vagyunk rajta!
2019. máj. 3. 21:56
 235/640 A kérdező kommentje:

Rendben jó fürdést és lazítást 😊

Jóéjt

2019. máj. 3. 21:58
 236/640 anonim ***** válasza:
Már írni sem tudok... Szép álmokat!
2019. máj. 3. 22:16
 237/640 A kérdező kommentje:

Jó reggelt lányok ki hogy van?

Én továbbra is görcsölök mint a fene már tényleg várom hogy ma vagy holnap megjöjjön....

De mostmár azon aggódom jókor jöjjön meg hogy tudjuk kezdeni a következő kört.

2019. máj. 4. 09:12
 238/640 anonim ***** válasza:

Szep reggelt! Akkor meg senkinek sem jött meg?

Bea neked hanyadik napon kellett elkezdeni a clostit szedni?

Nem teszteltem ma sem, 10.napon vagyok és minden olyan mint máskor szokott lenni. Ho fent, mellek érzékenyek, itt ott gyenge göngyölgetés és bizakodás. Valamiért mindig a 7.és a 12.nap között megyek át ezen az onaltato szakaszon amikor urra lesz rajtam ez a bizakodó izgatottság, megfigyeltem már ezt is :) aztán a 12.napon puffanok mert negatív a teszt és tudom, onnan már nem is lesz pozitív, 13.nap reggelére leesik a hom és jön a letargia, 14/15.napon megjön.

Nálatok is megvan ez az érzelmi hullámvasút?

2019. máj. 4. 10:10
 239/640 A kérdező kommentje:

Már több mint két éve ülök a hullámvasúton :/

Menzesz második napjától szedem a clostyt

Nekem semmi más tünet nincs csak a hasfájás semmi más

Örülök hogy van remény nálad Ági nagyon szurkolok!!!! 😊

2019. máj. 4. 10:35
 240/640 A kérdező kommentje:
Nekem most bizakodás sincs valahogy pedig most több esélyem lenne mint egy sima próbálkozós hónapban de valahogy érzem hogy ez most nem sikerül most már tényleg azon drukkolok jókor jöjjön meg minnél hamarabb kezdhessem a következő hónapot és az hátha siker lesz 😊
2019. máj. 4. 11:05
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!