Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Nem. Hétvégén nincsenek ott csak hétköznap
De én azt remélem már most felirja a szurit a clostyt és majd szól ha megjön mikor kezdjem el. Szerintem felesleges a vérvétel megint menzesz alatt. Úgy is az a lényeg hogy hány tüsző érik majd akkor csináljon ultrahangot meg esetleg vérvételt de mivel nekem a hormonok vacakolnak biztos hogy kér vérvételt majd :/
Hivtam a Kaalit es mondtak, hogy irjak annak a dokinak aki a kulfoldiekkel dolgozik, ugy is tettem. Nagyon aranyos es rogton visszairt, hogy ha tudunk menjunk ugy, hogy a ciklus 12.napja korul konzultaciora es ha minden ok akkor meg az az ottlet alatt az inszemet is megcsinalhatjuk. Most megint kaptam remenyt, hogy van ertelme pozitivan hozzaallni. (mondtam, hogy nalam a 12.napi negativ teszt utan letargia van, bocsi miatta :(
Szerintem Lena neked meg kellene most mar jonni, ennyi ido alatt az utro kiurult a szervezetedbol.. vagy te azt mondtad mas gyogyit szedtel?
Bea, te szeded meg az Utrot?
Akkor most jól értem Àgi hogy más helyre mentek mint előzőleg? Ha így van jól teszed! Sok sikert nagyon szorítok!!!!
Én még szedem de csak a férjem miatt ő mondta ne hagyjam abba de legszívesebben ma már nem alkalmaztam volna minnél hamarabb jöjjön meg szegény nagyon elkenődött hiába mondtam neki napok óta hogy meg fog jönni érzem hogy nem sikerült.
Igen, amikor a dokinak felajanlottam, hogy visszamegyek (38.5fokos lazam volt) es azt mondta ne menjek be, csak vegyek be Panadolt, akkor dontottunk ugy, hogy nem megyunk vissza, mivel szoltam neki eloszor is es masodszor is, meg arra is rakerdeztem nem kene esetleg valamilyen tovabbi kivizsgalasra mennunk, hogy kideruljon, mi az oka? Erre nem is valaszolt.
Ugy erezzuk most ugyanezt ugyanigy vegigcsinalni valtoztatas nelkul semmi ertelme nincs.
A Kaali az amit mindneki ajanl plusz ott ha lombikra kerul sor azt is csinalnak (G1ben csak inszem van), abban bizunk, hogy nagyobb szaktudas es jobb felszereles van a Kaaliban, igy ha esetleg valami fertozes okozta a lazat azt is ki tudnank kuszobolni.
Az is hozzatartozik, hogy ez nekunk nem olcso mulatsag, mert ugye haza kell repulni, szabikat kivenni plusz fizetni minden egyes ultrahangot, minden inszemet kemenyen.
Most megirtam neki a sztorinkat es varom, mit valaszol. Izgulok :)
Igen én is a Kaáliba járok. Mondjuk én nem vagyok teljesen elégedett velük..
De ez van en már nem váltok nem akarok mindent előröl kezdeni. Én most rá akarom beszélni őket a következő lombik legyen remélem felvesznek a TB támogatott csoportba. Feltételeknek megfelelünk nem akarok 6 inszeminációt végig csinálni anyagilag sem bírnánk!
A Budapesti kaáliba mész majd? Hát gondolom nem lehet olcsó Nektek sem főleg így hazaút meg minden....
Igen, Budapestre. Hallottam, hogy futoszalagszeru, de az eredmenyeik meg nagyon jok, ugyhogy usse ko... Nem az kell, hogy kedvesek legyenek, hanem eredmenyesek :)
Nalunk mindketten szeretnenk, de magamnak nem szulnem. Marmint baratnom vallalt "maganak" babat egyedulallo anyakent, azt en nem vallalnam be. A ferjemmel isoznyu szerencses vagyok, tenyleg minden megvan benne amire barmikor is vagytam. Mondogatom magamnak, hogy nem vagyunk elkesve, en 33vagyok o meg 31, biztos jobb lett volna a 20as eveinkben nekiallni, de nem tartottunk ott. Sztem sokkal egyszerubben osszejott volna, persze ez sosem fog kiderulni.
Én 35 vagyok a férjem 45 nekem nem rég jött az kb két éve hogy én szeretnék babát a férjemmel. Ahogy írtam is korábban nekem eszembe sem jutott egyik partneremmel sem hogy gyereket vállalnék. Későn találtam rá de megvan a számomra tökéletes férfi és most jött el az hogy szeretnék.
Én is jobban örültem volna ha úgy megy mint a körülöttem lévőknek hogy eldöntik két hónap múlva meg terhesek. Hát nekünk sajnos nem így megy.
A lényeg Àgi hogy sikerülni fog!!!! 😊 nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!