Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/640 anonim ***** válasza:
Jó reggelt! Bocsi, h csak most, reggel óta renoválom magam... Nálam még mindig semmi, a hőm 0,2-t csökkent, még mindig mindjárt megjön érzésem van, teszt negatív, tehát csodás ez a szombat! Nagyon kemények vagytok, h nem teszteltek, én nem bírnám!
2019. máj. 4. 11:34
 242/640 A kérdező kommentje:

Renoválás? Ugyan már az öreg épületeket szokták 🤣🤣 Te meg fiatal pipi vagy 😁

Szóval még neked sem jött meg? Mikor indultok! Szépet veszel fel? 😁

Hidd el eszembe jut minden reggel a teszt de ahogy elkezd fájni a hasam le is teszek róla mert jelzi hogy tök fölösleges tesztelni :/

2019. máj. 4. 11:46
 243/640 A kérdező kommentje:
Ti milyen tesztet használtok amúgy?
2019. máj. 4. 11:53
 244/640 anonim ***** válasza:

Haliho! Nalunk tavaszi nagytakarítás volt, jól kifáradtam, egy óra múlva érkeznek nővéremék 3gyerkoccel úgyhogy nincs vége a bulinak :) Azon gondolkodtam milyen jó lesz majd, ha nem használhatom a vegyszereket, haha!

Eleinte predictor earlyt használtam, de nagyon drága úgyhogy rendeltem online ilyen 30as csomagolásban olcsó kis teszteket, 10es érzékenységűek, azokat nem sajnálom ellőni. Viszont mindig elrontja a napom ha homezovel inditok ma meg vendégek jönnek úgyhogy nem teszteltem.

2019. máj. 4. 13:25
 245/640 A kérdező kommentje:

Jó szórakozást kinek a színházba kinek a rokonokkal! 😊

Nekem hazaért a férjem majd jelentkezzetek kivel mi újság! 😊

2019. máj. 4. 13:57
 246/640 anonim ***** válasza:
Na, én us ilyen netesekkel kezdtem, aztán elfogyott, most pred early, ami tényleg drága... A renoválás rám fért, most sokkal jobb a lelkemnek, a ruha, csini, egyszerű fekete, hosszúujjú mini, ami feldobja, az a cipő, meg a vérvörös rúzs és körmök. Már elindultunk, most álltunk meg ebédelni... Én vezetek, de ha tudok, majd jelentkezem!!!
2019. máj. 4. 13:57
 247/640 A kérdező kommentje:
Irigykedem érezzétek nagyon jól magatokat!! 😊
2019. máj. 4. 14:41
 248/640 anonim ***** válasza:

Szep reggelt kivanok! 11.nap, mondtam ferjemnek, hogy holnap tesztelunk, de nem remenykedunk. Meg mindig minden ugyanolyan, mint szokott, mellek kicsit erzekenyek az Utrotol, de amugy semmi jel ami terhessegre engedne kovetkeztetni. Szerencsere tegnap nem is volt idom odafigyelni, mert grilleztunk az udvaron es nyuzsgott a haz. Ma meg elmenyparkba megyunk ugyhogy szinten nem lesz uncsi a nap.

Ki hogy van ma reggel? Bea, ferjed otthon van? Lena, milyen vt a szinhaz?

2019. máj. 5. 07:32
 249/640 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok 😊

Àgi! Tudod egyikőnknek sikerülnie kell és az Te leszel! Úgyhogy ezerrel szorítok a holnapi tesztre!! 😊

Én nem teszteltem nem is fogok majd csak kedden reggel mielőtt megyek a kaáliba vérvételre. A 12. Napon vagyok. Ma reggelre nagyon görcsöltem megint. Nekem vasárnap és kedd között bármikor megjöhet mert 24-26 naposak a ciklusaim a kedd lenne a legjobb az új inszem miatt

Ha még negatív a teszt holnap ne keresedj el! Még nem kötelező pozitívnak lenni csak 14 naptól!

Léna meg még biztos pihen későn értek haza ha olvasod majd remélem jól szórakoztál 😊 megjött már??

Hazajött a férjem most jöttünk haza bevásárlásból 😊

2019. máj. 5. 10:16
 250/640 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! A darab nagyon jó volt, a férjem nővére játszott benne, ezért kötelező volt utána az állófogadás. Nagyon jól szórakoztunk, de egykor már könyörögtem, h induljunk haza, olyan fáradt voltam. Végig szakadt az eső, a pályán 100nál alig láttam valamit (győzőtt a józan ész, mivel nem jött meg, én vezettem). 4re értünk haza, most keltem. ÉS MÉG MINDIG SEMMI!!!!

Nagyon ügyik vagytok, h még bírjátok, tesztelés nélkül, már alig várom az eredményeket!

2019. máj. 5. 10:38
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!