Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/640 A kérdező kommentje:
Àgi az ilyen dolgok engem sem igazán "hatnak meg" nem zavar ha más hisz benne de én nem 😊
2019. máj. 3. 15:35
 222/640 anonim ***** válasza:

Ha szoktal gorcsolni akkor nem hiszem, hogy az inszem kavart volna be. Nem is kellene egyaltalan, hogy bezavarjon, hiszen elvileg ez ugyanaz, mint egy "otthoni egyuttlet", persze malam ugy az a gebasz, hogy valamelyik anyagra rosszul reagal a szervezetem, ezert kellene valoszinuleg visszaterni az eredeti modszerhez.. Node ez a masodik meg nem lejatszott meccs, ugyhogy hagyom magam kicsit remenykedni.

Nalam gorcsoles nincs, viszont a PMS nagyon eros. Erzelgosse valok es mindne irrital, eleinte cosmot veszekedtem a ferjemmel mire rajott, hogy ez csak hormonalis es igazabol nem vele van bajom :) Mara mar nagyon jol kezeli es csak megolelget amikor puffogok.

2019. máj. 3. 16:26
 223/640 anonim ***** válasza:

Én hétfő óta minden reggel előttem egy tesztet tegnap reggelig, úgyhogy megértem a tesztvihart. Szintén földhözragadt vagyok, az egyik barátnőm is tuszkolta a homeopátis szereket, de annak az értelmét végképp nem értem (akik ezeket használják, utánaolvastak valaha, mik ezek és hogyan készülnek???). Persze van része a természetgyógyászatnak, ami tudományosan bizonyított, azzal nincs is bajom (gyógymasszázs, bizonyos növények jótékony hatása).

Igen, abbahagytam a gyógyszert. Mivel negatív az összes teszt, érzem, hogy meg fog jönni, nem szeretném a magas progi szintemmel késleltetni az elkerülhetetlent. Csak jöjjön már meg, aztán a 2.0-ás verziónak nekifutunk! :)

2019. máj. 3. 16:54
 224/640 A kérdező kommentje:

Hát nem zavart be olyannyira hogy nem is hatásos az inszemináció :/

Nekem nem mindig vannak érzelmi jelei de ha vannak a férjem olyankor közli hogy "hisztis vagy" és próbál kitérni előlem 🤣😂

2019. máj. 3. 16:55
 225/640 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem hogy meg fog jönni 100%
2019. máj. 3. 16:58
 226/640 anonim ***** válasza:

Oo, lanyok igy tul nagy rajtam a nyomas! Harom kozul egynek sikerulni kell... Meg meglepodhetunk!

Igen, ez nehez tema, mert manapsag mar nagyon nehezen bizunk meg barmiben is (lasd csak az en peldamat, napokon at probalom kutatni vajon mi okozta a lazat inszem utan, de nem keresnem, ha a dokim forditott volna ram figyelmet es energiat... Plusz az, hogy az elsonel belazasodtam es megis ugyanugy vegigcsinalta a masodikat is, miutan szinten megtortent nekem jol esett volna, ha legalabb annyit mond figyelj, utanakerestem es ez meg ez allhat esetleg mogotte, foleg, hogy sulyos osszegeket hagytunk ott, mert magandoki. Node megint csak felhuzom magam, nem is errol akartam beszelni, hanem a homeopatiarol. Szerintem sokan megnyugszanak attol, ha a dobozon "termeszetes anyagok" szerepelnek, en nem tartozom kozejuk. Esszel es mertekkel szedek gyogyszert, csak akkor, ha tenyleg kell, de akkor igenis beveszem.

2019. máj. 3. 17:36
 227/640 A kérdező kommentje:

Àgi majd Neked sikerül! Nekünk meg majd drukkolsz Lénával! 😊 habár még neki sem jött meg 😉

Mondom én már temetem a dolgot de majd a következő 😊

Én nem vagyok az a nagy gyógyszer szedő ha nagyon muszáj akkor veszek be csak de amúgy inkább tűrök a fájdalomnak amíg lehet. Na a férjem meg mindenre gyógyszert szedne ha lehetne

2019. máj. 3. 18:18
 228/640 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem is olyan semmilyen volt ez az inszemináció...

Ugye kezdtem egy dokinál majd két évig ő foglalkozott velem. Amikor komolyra fordult a dolog elment szabira másik városba kellett menni hogy meg kezdjék a stimulációt. Sietve lett csinálva egy ultrahang aztán gyorsan felírta miket kell szedni inszem után de azt már nem ő fogja csinálni mert szabadságon lesz. Inszemináció napján jött egy harmadik doki. Három pár volt velünk együtt bejött a doki késve ugye lezavarta a 3 inszeminációt és ment haza. Mi voltunk az utolsók ugye még velem gond is volt mert nem ment fel a katéter. De semmit sem mondtak hogy most jó volt e a sperma minősége vagy valami. Utána megnézte ugyan ultrahanggal hogy jó helyre ment e az anyag de ennyi. A másik két párnak kb két perc volt. Szóval nemtudom olyan semmilyen érzésem volt mintha nem lett volna meg a kellő odafigyelés.. Én elhiszem hogy ők már sokat csináltak de nekem és a másik két párnak sok múlik ezen! És magán klinika nem egy köz kórház! Vagy csak túl érzékeny vagyok??

2019. máj. 3. 19:20
 229/640 A kérdező kommentje:
Ezért csodálkozom azon is hogy a lázzal nem foglalkoznak! Oké hogy nekik csak egy páciens vagy a sok közül de Neked igenis számít!! És az sem közkórház hanem magánorvos! Legalább játszaná el hogy érdekli vagy mondana valami biztatót vagy mondaná nem kell vele foglalkozni mert másnál is van így vagy valami nem??
2019. máj. 3. 19:21
 230/640 anonim ***** válasza:

Bakker! Bár nekem az inszemináláskor már nem ultrahangoztak, de végig magyaráztak, hogy mikor mi történik. Amúgy kb. 5 perc volt, utána szépen betakargattak, behívták a férjemet, vártunk 25 percet, aztán átmentünk a konzultációs szobába, ott pedig elmondták a férjem eredményeit, mikor mit kell csinálnom, felírták a gyógyszereket és sok szerencsét kívántak. Hangsúlyozom: TB által finanszírozott inszemem volt egy megyei kórházban!!!! Úgyhogy Bea nem, egyáltalán nem Te vagy érzékeny, hanem vannak olyan orvosok, akiknek az emberek már a magánrendelésen is olyanok, mint a darab-darab. Sajnos én ezt nem tudom elviselni, az utolsó problémás ügyféllel (hozzám csak a nagyon problémásak kerülnek) is normál hangon beszélek, minden kérdésére válaszolok és igyekszem, hogy elégedetten és teljes tájékoztatást kapva hagyják el az irodámat, mert ez a dolgom, ezért kapom a fizetésemet. Ehhez képest meg... Mi is magánba akartunk menni, de az jóval messzebb volt, pont azért, mert féltem, hogy a tb alapún nem vesznek emberszámba. Velem szerencsére nem így történt.

Én még hiszem, hogy Neked sikerül, de ha mégsem, a következő alkalommal már remélem, AZ orvosod (vagy legalább 1 doki) visz végig a folyamaton és egy kicsit ki tud alakulni a bizalom meg az orvos-beteg kapcsolat...

2019. máj. 3. 19:43
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!