Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/640 anonim ***** válasza:

Lena mikor hagytad abba az Utrot? Altalaban 2-3napra ra jon meg.

Nekem menzi szeru gorcseim vannak ami furcsa, mert csutortokon van a napja ami nagyon messze van meg, es nekem csak aznap es/vagy masnapjan szoktam gorcsolni.

Ilyen meg sosem volt, hogy 12.napig kibirjam teszt nelkul, most neztem meg es 10es erzekenysegubol csak 1db van, a tobbi 20as. A 10esnek sztem holnap mutatnia kellene vmit ha van.

A sok homezos tapasztalat arra is megtanitott, hogy jobb adnom meg a bizonytalansagnak par extra napot mintsem nezni minden reggel az egy csikot, mert megvisel. Ez nem onaltatas, inkabb csak leroviditem azt az idoszakot amikor mar tudom biztosra. A legjobb lenne egyaltalan nem tesztelni csutortokig, csak varni hatha nem jon meg. Viszont az Utro ezt nem teszi lehetove.

2019. máj. 5. 10:58
 252/640 A kérdező kommentje:

Örülök hogy jól érezted magad Léna 😊

Az érdekes hogy nem jött még meg. És semmi tüneted nincs?? Hasfájás akármi?

Àgi nagyon drukkolok!!!! 😊 a görcs lehet hogy jó jel főleg ha nem szokott lenni!

Én már csak a keddet várom hogy kiderüljön negatív és abba lehessen hagyni a gyógyszert. De most nekem is olyan sokára kitolja?? Két három nap? Az nagyon sok akkor mikor tudom kezdeni a következőt? Ó most elkeseredtem... :/

2019. máj. 5. 12:12
 253/640 A kérdező kommentje:
Na nálam megint jött egy tipikus tünet...kétszer szaladtam wcre mert megy a hasam... Ez is tipikus egy két nappal menzesz előtt... Még szerintem csak a gyógyszer miatt nem jött meg
2019. máj. 5. 14:15
 254/640 anonim ***** válasza:
Hát, nekem is ez a bajom. Csütörtök reggel vettem be az utolsót a progiból, de mivel mást szedünk, lehet, h kicsit eltér a hatása... A ciklusom 30. napján vagyok, sose volt ilyen hosszú... A mindjárt jön érzés tegnap óta nem egésznapos, hullámokban tör rám a méhfeszülés. Nagyon bosszantó, mert azt hittem, ma már szedhetem a clostyt... A melóhelyen is gáz, h nem tudom megmondani, mikor nem leszek, hogyan számíthatnak rám... Idegtépő a várakozás! Ha mégis teszteltek, írjatok ám! A következő napok nagyon izgik nálatok!
2019. máj. 5. 14:21
 255/640 anonim ***** válasza:

Igen, sajna az utro az progeszteront ad a szervezetnek, hogy ha sikerult a megtermekenyules akkor megtartsd a babat, viszont ez azt is jelenti, hogy amig nem urul ki addig nem tud elkezdodni a kovetkezo ciklus..

Azt gyanitom a gorcsoles az felfazas lesz, mert voltunk husvetkor az Aquaworldben es ereztem, hogy hutott a vizes bikini. Ha satrazunk vagy ilyesmi van a ciklusban akkor szoktam gorcsolni es megbuntet a szervezetem.

Reggel kiderul!

2019. máj. 5. 16:10
 256/640 A kérdező kommentje:

Most úgy döntöttem lányok ha holnap reggelig nem jön meg akkor tesztelés hajnalban majd meglátjuk a baj az csak 25 ös tesztem van az nem biztos hogy mutat valamit 13 napon de egyébként sem bízom benne mint mondtam érzem hogy meg akar jönni csak az ultro tartja vissza nálam jól meg fog kínozni

Léna még lehet nálad is valami! Azért tesztelj még reggel is

Àgi várom a híreket holnap!!! 😊

2019. máj. 5. 16:21
 257/640 anonim ***** válasza:
Jujj! Nagyon várom már, h mi lesz az eredményetek!!! Megy a drukk!
2019. máj. 5. 18:18
 258/640 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy de az enyém tudom mi lesz.. Hómező...
2019. máj. 5. 18:34
 259/640 A kérdező kommentje:

Àgi benned van minden bízodalmam! 😁😁😁

Amúgy meg Léna Te itt drukkolsz nekünk holott még Neked sem jött meg!! 😊

2019. máj. 5. 18:36
 260/640 anonim ***** válasza:
Jogos, de komolyan, ha terhes lennék, létezik, h a legérzékenyebb tesztek nem mutatják? Sajnos nem hiszem... Csak már jönne meg! A keddi vérvételnek azonnal lesz eredménye? Mert még akkor sem biztos az eredmény, ha reggel esetleg negatívat tesztelsz, lehet még korai...
2019. máj. 5. 19:47
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!