Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Én konkrétan úgy szenvedek nemtudom hogy vezetek így holnap 60 kmert... Remélem holnapra enyhül...nagyon fáj a hasam és a derekam konkrétan úgy érzem mintha szét akarnának tépni...amúgy is szokott a menzesz kihozni nagyon jó lesz ha most még egy hetet ráhúzok és végig szenvedem az ultro miatt...
Àgi hol vagy? Remélem minden oké!
Szia reggel teszt negatív.
Már itt vagyok a vérvétel megvolt várom hogy mondják negatív és mikor kezdhetem a következőt
Na most már csak várakozás arra hogy megjöjjön és indulhat a második próba 😊
A doki meglepődött hogy nem sikerül azt mondta majd most a következő! 😊
Ő azt javasolta próbáljuk meg a hármat ha nem sikerül akkor lombik. Megbeszélem a férjemmel de szerintem úgy lesz 😊
Sziasztok!
Nekem is meg fog jonni, most ma egyertelmu. A Kaalibol valaszolt a doki, majus 22-ere van idopont konzultacio es ultrahang 50ezer. Szep, nem szamitottam, hogy ilyen magas lesz ugyhogy meg kell beszelnem a ferjemmel, o meg azt mondta menjunk es csinaljuk. Nalam most erosen van pms is, ilyenkor nagyon erzelgos vagyok es most azt sem tudom mi legyen, megint utazni, keresztulmenni ezen a huzavonan ami lehet, hogy ismet lazzal jar majd es napokra kiut, egyszeruen felek az egesztol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!