Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/640 A kérdező kommentje:

Én konkrétan úgy szenvedek nemtudom hogy vezetek így holnap 60 kmert... Remélem holnapra enyhül...nagyon fáj a hasam és a derekam konkrétan úgy érzem mintha szét akarnának tépni...amúgy is szokott a menzesz kihozni nagyon jó lesz ha most még egy hetet ráhúzok és végig szenvedem az ultro miatt...

Àgi hol vagy? Remélem minden oké!

2019. máj. 6. 21:31
 302/640 anonim ***** válasza:
Egyébként szoktál görcsoldót bevenni? És most veszel be? Ha igen, csak olyat, amit szabad baba mellett is, hátha 😌
2019. máj. 6. 22:51
 303/640 anonim ***** válasza:
Bocsi csajok, meg mindig tele a haz, gyerkocok vegre alszanak most a felnottek tarsasozunk. Barnazas van, meg fog idore jonni nekem sztem, reggel irok majd puszik! Tesomek holnap mennek haza.
2019. máj. 6. 22:57
 304/640 anonim ***** válasza:
Jó reggelt! Bea! Ma mikor mész vérvételre? Teszteltetek? Nálam még semmi...
2019. máj. 7. 07:04
 305/640 A kérdező kommentje:

Szia reggel teszt negatív.

Már itt vagyok a vérvétel megvolt várom hogy mondják negatív és mikor kezdhetem a következőt

2019. máj. 7. 08:25
 306/640 A kérdező kommentje:
Veletek mi újság??
2019. máj. 7. 08:26
 307/640 anonim ***** válasza:
Nálam semmi. A tesztem ma reggel is negatív nem is számítottam másra. Menstruáció sehol, szóval még mindig várakozom...
2019. máj. 7. 09:41
 308/640 A kérdező kommentje:

Na most már csak várakozás arra hogy megjöjjön és indulhat a második próba 😊

A doki meglepődött hogy nem sikerül azt mondta majd most a következő! 😊

Ő azt javasolta próbáljuk meg a hármat ha nem sikerül akkor lombik. Megbeszélem a férjemmel de szerintem úgy lesz 😊

2019. máj. 7. 10:09
 309/640 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is meg fog jonni, most ma egyertelmu. A Kaalibol valaszolt a doki, majus 22-ere van idopont konzultacio es ultrahang 50ezer. Szep, nem szamitottam, hogy ilyen magas lesz ugyhogy meg kell beszelnem a ferjemmel, o meg azt mondta menjunk es csinaljuk. Nalam most erosen van pms is, ilyenkor nagyon erzelgos vagyok es most azt sem tudom mi legyen, megint utazni, keresztulmenni ezen a huzavonan ami lehet, hogy ismet lazzal jar majd es napokra kiut, egyszeruen felek az egesztol.

2019. máj. 7. 11:16
 310/640 A kérdező kommentje:
Hát Àgi én azt mondom kitartás! Gondolj a végeredményre! 😊 próbálni kell hátha ez lesz a nyerő!!! Én most várok jöjjön meg
2019. máj. 7. 15:11
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!