Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/640 anonim ***** válasza:

O, nagyon sajnalom Lena, hogy ezeken a nehez napokon keresztul kell menned, sajnos ugy tunik igy vagy ugy, de mindharmonkat megkinoz az inszem.

Sokat olvasom, hogy mennyire nem megerolteto, mert tulajdonkeppen olyan, mint egy otthoni kozosules, de nekem egyaltalan nem ez a tapasztaltom. OK, az en lazam nyilvan nem normalis, de fajdalommentesen eddig senki nem uszta meg akivel beszeltem.

Nekem ugy ahogy ereztem es szokott, 2kor meg is jott rendesen, ugyhogy szerencsere nem megy karba a repjegy, pont jo lesz az idozites.

2019. máj. 9. 17:19
 352/640 A kérdező kommentje:

Àgi örülök hogy megjött végre!!! 😊

Ami a lombikot illeti én már belebúvárkodtam magam az elmúlt egy évben és jól tudod várni kell két lombik között 3 hónapot de közben szoktak inszeminációt próbálni volt akinek így sikerült.

Léna nagyon sajnálom de úgy tudom a ciszta sem mindig fáj és sajnos repesztő mellett is lehet. A progeszteron pótlás miatt alakul ki vagy egy meg nem repedt tüszőből lesz ciszta de bízom benne neked nincs és hétvégén megjön!!!

Amúgy pedig visszatérve rá nekem egyáltalán nem volt fájdalommentes az inszemináció és utána is napokig fájt mindenem és olyan diszkomfort érzésem volt. Nem volt kellemes

2019. máj. 9. 19:34
 353/640 A kérdező kommentje:
Ma este már szúrni kell bemfolát de ez nem aggaszt a legrosszabb nekem az ultrogestan felnyomkodása magamba volt a legrosszabb és kényelmetlenebb. Kis áldozat ez egy gyerekért de akkor is rossz. Bocsi ha hülyén fogalmaztam de így érzem
2019. máj. 9. 19:37
 354/640 anonim ***** válasza:

Ági! Gratula, szuper, mind a kettőtöknek újraindul a ciklusa, van miért drukkolni, itt az új esély...

Bea! Ez a kis kellemetlenség meg sem közelíti azt a boldogságot, amit egy baba jelent, ezen a részén is túlleszel...

Csomó mindent elolvastam a különféle cisztákról, hiperstimulációról, progeszteron túladagolásról, de úgysem tudok biztosat, csak akkor, amikor már megvizsgált az orvos.

Ági, Te is érzel eltérést a normál menstruálásodhoz képest, mint Bea?

2019. máj. 9. 20:01
 355/640 anonim ***** válasza:

Talan picivel jobban erzem a szokasos normal gorcsoket, de ez inkabb az aquapark miatt van.

Ha cisztad van akkor nem jon meg? Vagy mibol gondolod, hogy van?

2019. máj. 9. 20:48
 356/640 anonim ***** válasza:
Hát, nem vagyok parázós, de a kórházban a doki tegnap kihangsúlyozta, ha nem jön meg, meg kell nézni, h van-e ciszta. Namármost, a legvalószínűbb lehetőséget vázolta (gondolom), különben azt mondta volna, pl megnézzük a progiszintet. Ha pedig általában ciszta okozza... Vagy csak én látom a logikát?
2019. máj. 9. 21:54
 357/640 anonim ***** válasza:

Hmm..ok, nem okoskodok, mert nem tudom. Annyit tudok, hogy ha ciszta van is, az legtobb esetben magatol felszivodik. Azt tudod, hogy az Aviva tornaval meg lehet inditani a menzeszt? Nekem picit ijeszto volt, meg persze en az ellenkezojet akartam, de allitolag tenyleg mukodik.

Nalam minden a normalis kerekvagasban, ciklus 2.napja van, idore jott meg ugyhogy nem kavart be az Utro.

Majus 21-en repulok Pestre es 22-en 2orara megyek a Kaaliba idopontra konzultaciora. Nagyon kivancsi vagyok, mivel 4tuszom volt meg nalam is lehet ciszta. Jo lenne, Ha ezt vhogy mi itthon is meg tudnank nezni valahogy....

2019. máj. 10. 07:18
 358/640 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, ismerem az Aviva tornát, de nem akartam befolyásolni, hogy megjöjjön, ezért nem kezdtem el teázni sem. DE! Úgy néz ki, reggel valami elkezdődött, végre menstruálok, bár még nem úgy, ahogyan szoktam, de már végre elindult. Innentől undi lesz: a normál vérzésem helyett alvadt, darabos vér távozik, ami számomra nagyon szokatlan az első napon. DE VÉGRE MEGJÖTT!!!!!

Bea! Hogy érzed magad? Veled minden rendben?

Ági! Te így most nem is leszel ovu előtt stimulálva? Így is vállalják ebben a ciklusban az inszemet a Kaáliban?

2019. máj. 10. 08:00
 359/640 anonim ***** válasza:

Jajj, az nagyon jo hir, akkor tenyleg osszehangolodtunk, Bea Szerda, en csutortok, Lena meg penteki kezdessel, csak egy nap elteres van koztunk :) Ki hanyadik napon szokott ovulalni? En eleg kesei vagyok 16.napon.

Igen, megcisnaljak Closti nelkul, igazabol en kertem volna, hogy ne stimulaljanak, mert az en szervezetem picit kesve dolgozza fel a stimulaciot, elso honapban szedtem Clostit es csak egy tuszom lett. Masodik honapban ugyanannyit ugyanugy szedtem es lett 4. Mondta a doki, hogy osszeadodtak bennem a honapok. Most ha most is sednek sztem sok lenne, viszont hiszem, hogy most is lesz 2-3, annyival meg en tokeletesen boldog leszek. Ha 4nel tobb lenne akkor cisztazodnek, attol jobban felek mint attol, hogy csak egy tuszom lesz. (a peteeressel lekopogom soha nem volt gond nalam).

2019. máj. 10. 09:23
 360/640 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

De jó Léna végre!!!!! 😊

Én korán 11-12 napon szoktam de igazából sosem követtem pontosan mivel nekem a ciklus hossza 24-26 nap között ugrál nem mindig ugyanott van az ovuláció sem

Lehet hogy tényleg ciszta volt Léna és az ürül most ki?

Nekem tegnap tegnapelőtt volt ugyan de nem olyan nagy mennyiség mint szokott. Tegnap este beadtam az első bemfolát na azóta ömlik éjszaka majdnem eláztam habár nem tudom van e összefüggés. De hála az égnek tegnap óta nem görcsölök

2019. máj. 10. 10:49
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!