Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/640 anonim ***** válasza:

De jó! Gratula a tüszőcskéidhez... Fura, hogy nem mondta meg a dokid pontosan, mit jelent az, hogy vékony... A papíron sem szerepel? Azt sem mondta, hogy ez mitől lehet? Az elsőnél is volt ilyen probléma?

Kíváncsi vagyok, nálam mit találnak pénteken...

2019. máj. 14. 19:04
 392/640 A kérdező kommentje:

Az elsőnél mondtam neked kicsit futószalagnak tűnt sietett kapkodott a doki most úgy tűnt jobban odafigyel akkor ugye nem is ő csinálta az inszeminációt mert mondta szabin lesz csak felírta mik kellenek meg majd menjek kedden és annyi. Megnézte hány tüsző van de nyálkahártyáról szó sem volt.

Nem mondta mennyire vékony a mappa ami a nevemre van nyitva abba biztos benne van mert bele írta.

Kicsit megnyugodtam hogy működik a bal petefészek is mert most ott is van. Az előző inszemnél az esélytelenek nyugalmával indultam neki most már azért bízom valamennyire a sikerben csak ez a méhnyálkahártya idegesít remélem addigra megvastagszik...

Veletek mi újság??

2019. máj. 15. 06:14
 393/640 anonim ***** válasza:
Jó reggelt! Nálam semmi újdonság, nagyon lassan telnek a napok, alig várom már a pénteket... Remélem, bal oldalon nekem is lesz legalább 1 tüsző, különben el sem végzik az inszemet és várhatunk egy hónapot. Örülök, hogy végre normál módon foglalkoznak Veled! Jól értem, hogy Te is pénteken mész vissza uh-ra? Az új gyógyszerrel minden rendben?
2019. máj. 15. 08:17
 394/640 A kérdező kommentje:

Igen Léna én is pénteken megyek és habár szabi szempontjából nem jó hogy pénteken is menni kell de szerintem ez jó mert pontosabban be tudják lőni az inszemet. Mondom a múltkor olyan kapkodásnak tűnt az egész olyan "kb talán jól csináltuk"

Most remélem minden oké lesz és sikerül is! Ennek már muszáj! 😊

Nagyon szorítok neked legyen ott a bal oldalon 1-2 tüsző!!! 😊

2019. máj. 15. 10:05
 395/640 A kérdező kommentje:
Ja az új gyógyszert fújom becsületesen de hogy hogyan hat azt nem tudom
2019. máj. 15. 10:06
 396/640 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A Closti el tudja vekonyitani a mehfalat, E vitamint tudsz szedni ra, en emiatt vettem meg az Elevitet, ami picit borsos aron van, de mukodik (nalam a masodik honapban is 12mm volt ugyanugy, mint az elsoben ami folotte van az elvart vastagsagnak es az Elevitnek tudtam be), ugy vagyok vele, hogy sztem szedd, artani nem art az biztos. A beagyazodasra kell, hogy megvastagodjon, ami az ovud utan van kb egy hettel, ugyhogy van idod a vastagitasra :)

En csak egy het mulva tudom meg mi a szitu a tuszokkel, mar en is varom. Most nem szedtem Clostit ,de bizom benne, hogy az elozo ket honap meg hatott valamennyit.

2019. máj. 15. 11:37
 397/640 anonim ***** válasza:

Reméljük, most tényleg jobban figyelnek.

Gondolom nem akarsz szólni a munkahelyeden, de ha nagyon fogynak a szabijaid, kérheted a kórházbajárós napokra a mentesítésedet (most néztem az Mt.-ben), mert az inszemináció is reprodukciós eljárásnak minősül. A felettesed meg nem adhatja ki - elméletileg - az infót a kollégáidnak, tehát nem lehet belőle bajod, plusz bejelentéstől számítva legalább 6 hónapra védetté válsz. Nekem szerencsém van, a felettesem velem együtt izgul és kisgyerekes anyaként teljes vállszélességgel mellettem áll. Én sem az elejétől jeleztem, de rájöttem, nem fogom bírni szabival, ha 4-5 inszem lesz egyenként 3 kórházi látogatással számolva, gyorsan elfogy az egész éves szabi...

2019. máj. 15. 12:01
 398/640 A kérdező kommentje:

Szedek terhes vitamint és e vitamint is ezért sem értem most miért vékony a closty tudom hogy véknyítja

A háziorvosom jó fej ha kell kiír táppénzre ha sok szabi kell

2019. máj. 15. 13:02
 399/640 anonim ***** válasza:
Basszus, nagyon-nagyon lassan telik az idő! Idegtépő a várakozás...
2019. máj. 16. 09:26
 400/640 A kérdező kommentje:

Én már kicsit jobban vagyok jó izgulok hogy minden rendben menjen de legalább már holnaptól hétvége és már úgy megyek csak dolgozni hogy meglesz a beavatkozás 😊

Ne izgulj Léna minden jó lesz! A jó oldalon lesznek szép tüszők! 😊

Ti fogtok máshogy csinálni valamit mint az előzőnél?

Nekem talán a hozzáállásom más hogy ebben most jobban bízom 😊

2019. máj. 16. 09:59
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!