Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/640 anonim ***** válasza:

Délre már rendes vérzésem lett, szóval semmi különbség nincs az átlagoshoz képest, nem tudom, volt-e ciszta. Felhívtam a kórházat, nagyon jó fejek voltak, azt mondták, hogy csak gyógyszerért ne menjek be, írnak e-receptet, amit délutántól bármelyik patikában ki tudok váltani a Taj kártyámmal. Vasárnap kezdem el szedni a Closty-t, legközelebb jövő hét péntekre kaptam időpontot uh-ra, ott már tudni fogják, hány tüszőm lett/lesz. Nem tudom, mikor lesz ovuláció, ugyanolyan ciklusaim vannak, mint Beának (24-26 nap), általában 12-14 nap környékén szokott lenni.

Tényleg jól összehangolódtunk, remélem, 1-1 nap eltéréssel fogunk pozitív teszteket produkálni!

2019. máj. 10. 13:29
 362/640 A kérdező kommentje:
Na lányok akkor mindhárman haladunk végre!😊 majd együtt izgulhatunk de jó lesz! 😊
2019. máj. 10. 14:23
 363/640 anonim ***** válasza:

Szuper!

Annyi, hogy nekunk ez lesz az utolso inszemunk, de nem erzem ettol ugy, hogy tul nagy lenne a nyomas, igazabol positivan allok hozza. Pont jo lesz, mert a 14.napon megyek ultrahangra, pont mint az elozo kettoben, akkor kaptam repesztot es masnap volt az inszem. Most sztem penteken lesz az inszem, mert a G1ben 24oraval a repeszto utan csinaltak, a Kaaliban meg 36oraval a repeszto utan. Node kiderul.

Legjobb lenne, ha a ferjem mar csutortokon azert Pesten lenne az esetleges inszemre. Izgulok! Elsore nektek hany tuszotok volt? Elso honapban egy lett amit nagoyn kevesnek ereztem, aztan a masodikban meg azt mondta a doki, hogy jo, hogy 4lett, mert afolott nem csinalhatja meg az inszemet. Nagyon kivancsi vagyok Closti nelkul hany lesz.

2019. máj. 10. 16:39
 364/640 A kérdező kommentje:

Nekem kettő lett az elsőnél én nem bánnám ha most több lenne! Kevésnek gondoltam. És valamiért csak a jobb petefészekben voltak a balban semmi. Többször voltam ezelőtt úgy nőgyógyászaton hogy mondták "pont most van peteérése" tehát biztos hogy van rendszeresen de érdekes hogy stimulációval is csak kettő van és csak az egyik oldalon.

Én most nagyon bízom ez sikerül 😊 vagy csak nagyon akarom hogy sikerüljön 😁

Remélem szerencsénk lesz....

2019. máj. 10. 16:51
 365/640 anonim ***** válasza:

A statisztikák alapján hármunk közül legalább 2nek most már sikerülnie kellene! Én féloldalas játékos vagyok, a jobban kettő volt (ami elzáródott, tehát nem releváns), a másikban pedig egy. Ez most is tökéletes lenne!

Ti sem görcsöltök?

Sikerült kiváltanom a clostyt. Azon gondolkodtam, milyen eltérő gyógyszerezést alkalmaznak az orvosaink... Furi

2019. máj. 10. 18:30
 366/640 A kérdező kommentje:
Léna ez nekem is feltűnt nekem már második naptól kezdik a stimulációt neked csak a harmadiktól pedig egyforma hosszú a ciklusunk. El van záródva az egyik oldalad? Ezt nem is tudtam vagy már írtad? Olyan sokat írunk már itt lehet átsiklottam felette. Nem lehet megnyitni?
2019. máj. 10. 20:03
 367/640 A kérdező kommentje:
Àgi Ti csak három inszeminációt próbáltok? De miért? Ingó háza kell járni?
2019. máj. 10. 20:28
 368/640 anonim ***** válasza:
Még nagyon az elején volt szó róla, amikor az ikrekről beszéltünk 😀 Volt hycosy átjárhatóságim, ott nem sikerült a "duguláselhárítás", de a doki szerint így sem lehetetlen, pár próbát megér. Az már gázosabb, h a férjem eredményei sem jók, ezt összevetve negyed annyi az esélyem, mint másnak... De! Ha az inszem nem jön be, a lombik már ugyanolyan esélyes, mint bárkinek, szal nem aggódom. Baba lesz, kérdés, h mikor!😀 A gyógyszert először azért a harmadik napon kezdtem, mert szombaton jött meg és csak hétfőn tudtam menni dokihoz. Most azért a 3. nap, mert előzőleg is így volt (whyyyy???). Nem értem én, de bízom a dokiban, az elsőnél is lett tüsző mind a két oldalon!
2019. máj. 10. 22:33
 369/640 anonim ***** válasza:

Szep reggelt! Azert lesz az uccso, mert mar ezt a harmadikat sem akartam, csak aztan kitalaltuk, hogy valtsunk intezetet es jott a Kaali. Nagyon felek attol, hogy ismet belazasodok, 4napig voltam rosszul es nem is sikerult :/

Nem latom ertelmet varni a lombikkal, hisz meg utana is lehet inszemet csinalni koztuk ha szeretnenk, plusz az az igazsag, hogy ha ez a harmadik nem sikerul akkor szeretnek adni egy honapot a termeszetes utnak, de kozben bejelentkezni lombikra.

Nalunk a ferjem eredmenyei feljavultak a profertiltol szoval igazabol inszemre papiron most nem lenne szukseg. Mi tavaly augusztusban alltunk ra a babaprojektre,9sikertelen ciklusunk volt, szal meg az egy ev probalkozas nincs meg, papiron nem vagyunk meddok, csak iszonyu turelmetlenek :D

Baratnoim akik tudjak, mind biralnak, hogy miert nem adtunk itthon egy evet, de sztem ezt az nem erti aki nincs benne. Valaszokat akartam es kaptunk is, tettunk azert, hogy jobb legyen.

Lena, neked megprobaltak felnyitni es nem sikerult? Az hogy mukodik?

Bea, he jobban tudtad, hogy pajzsmirigy alulmukodesed van? A sorstarsunk akivel levelezek irta, hogy a termeszetgyogyasz mondta neki, hogy hiaba a tsh, t3 es t4 jo neki, megis alulmukodese van. Ez hogy lehet? En is megnezettem ketszer is, mert nagyimnak es anyumnak is alulmukodik, de mindent rendben talaltak (tsh 1,55). Most akkor lehet, hogy megis alulmukodik??

2019. máj. 11. 09:23
 370/640 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Àgi a pajzsmirigy nagyon összetett dolog 3 vagy 4 érték van amit együttesen kell vizsgálni! Abból kiszámolnak egy értéket ha az jó akkor nincs gond ha magas akkor alulműködés ha alacsony akkor túlműködés! Egyesével nem lehet ezeket nézni. Viszonyítani kell

2019. máj. 11. 10:31
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!