Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/640 A kérdező kommentje:

Nagyon kíváncsi vagyok Léna mit mond majd a doki! Kéne tényleg egy vérvétel vagy ultrahang vagy valami csütörtöktől az már sok nap.

Mondjuk sok nőnél olvastam hogy egy hét múlva jött meg nekik sikertelen inszemináció után. Kinek mennyire zavar be a hormon pótlás

2019. máj. 7. 20:59
 322/640 anonim ***** válasza:

Igen, ugy tunik eros adagot kaphattal, ha ennyire lassan urul ki. A ciklusod hanyadik napjan vagy?

Mi kettot tervezunk, aztan meglatjuk hany jon ossze :) A főnököm ma mondta, hogy a kislanya lombik baba Amit nem tudtam, de tokjol esett, hogy elmondta. 41evesek es a kislany meg 4, ugyhogy eleg sokat vartak ok is, mire sikerult. 36evesen egyaltalan nem leszel tul idos,a baratnom most szulte az elsot 39evesen. En mostanra szerettem volna, 33ra megszulni, de mar annak is orulnek, ha 34en belul eljutnek oda, hogy az elso kint legyen :)

2019. máj. 7. 22:06
 323/640 A kérdező kommentje:
Lányok nekem ma megjött 😯 ez sem túl jó szerintem ha ilyen hamar jön meg akkor nem is nagyon hatott nálam ezek szerint
2019. máj. 8. 07:59
 324/640 anonim ***** válasza:

Akkor indul a masodik ciklus! Nem hallottam arrol, hogy az problema lenne, ha az abbahagyas utan masnap megjon. Holnap kezded a Clostyt?

En csinaltam egy tesztet reggel csak biztos ami tuti alapon es negativ,szal en is elhagytam az utrot es varom, hogy megjojjon, holnap van a napja.

Lena, nalad mizu ma reggel?

2019. máj. 8. 08:08
 325/640 anonim ***** válasza:

UUUUU, hát, nagyon irigykedem rád! Nálam még mindig semmi! Szerintem az a jobbik verzió, ha megjön és nem borítja fel a hormonháztartásodat a progi. El nem tudom mondani, mennyire szeretnék a helyedben lenni!!!!!!!

Szerintem a 40 alatt nem vagyunk idősek a gyerkőchöz, utána is csak attól függ, ki milyen egészségi állapotnak örvend.

Ma délelőtt telefonálok, aztán írok, mit válaszoltak.

Szép napot Nektek!!!

2019. máj. 8. 08:25
 326/640 A kérdező kommentje:

Szorítok Léna ne legyen semmi gond Veled! 😊 Àgi neked meg azért szorítok gyorsan megjöjjön 😊

Én most megijedtem hogy ilyen hamar megjött nemtudom nem e baj.

Holnap megyek a kaáliba és majd megmondják. Így holnap vérvétel és kiderül

2019. máj. 8. 08:51
 327/640 A kérdező kommentje:
Attól félek valami érték nem lesz jó és el sem kezdhetem a következőt :(
2019. máj. 8. 08:51
 328/640 anonim ***** válasza:

Ne stresszelj erre ra, en tudok inszemeseket akiknek rogton megjott es senkinek nem mondtak, hogy ez gond lenne.

Ha belegondolsz arra is figyelmeztetnek, hogy ne hagyjunk ki egy napot sem az Utroval, mert ha van baba akkor elveszithetjuk. Ez is azt mutatja, hogy amint abbahagyod a progiszint lezuhan ami teljesen normalis. Nem veletlenul kell napi 4-6ot betenni, mert folyamatosigy tudod fenntartani a szintet.

Mindenkinek mas a szervezete, az alkohol is maskent szivodik fel, vannak is ebbol szarmazoan vitak az ittas vezetessel kapcsolatban.

A lenyeg, hogy ne aggodj!

2019. máj. 8. 10:30
 329/640 A kérdező kommentje:

Köszi szépen 😊

Már közben beszéltem az intézettel ők is azt mondták mindenki más és semmi gond ezzel remélem a vérvételen sem lesz gond hanem kezdetem az új ciklust 😊

2019. máj. 8. 11:29
 330/640 anonim ***** válasza:

Szia!

Telefonáltam. Pont én is ugyanezt a választ kaptam, hogy mások vagyunk, ne aggódjak, de ha nem jön meg péntekig, akkor mindenképpen telefonáljak vissza, be kell mennem ultrahangra meg vérvételre, plusz megvizsgálnak, nincs-e cisztám. Szerintem is nyugodj meg, minden rendben van Veled!

2019. máj. 8. 11:59
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!