Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/640 A kérdező kommentje:

De most megbeszéltem a dokival hogy maximum hármat próbálunk aztán lombik.

Kérdeztem először ő mit mond ő hármat javasol próbálni ez nekem is reális a hatot nem akarom végigszenvedni nincs értelme ha háromból nem sikerül hatból sem fog.

Nagyon biztatott hogy ilyen eredményekkel amik nekem vannak sikerülnie kell inszeminációval. De ha nem akkor jön a lombik..

Én sem bánnám ha sikerülne inszeminációból és nem kéne lombik mert a szervezetnek azért az jobban megterhelő

2019. máj. 7. 15:54
 312/640 anonim ***** válasza:

Ez teljesen jó terv, a három próbálkozásból 1 csak összejön.

Nekem az összes lehetőséget ki kell használnom, különben nem mehetek állami lombikra (legalábbis valami ilyesmit mondott a doki).

Nálatok történt már valami? Megjött már?

Én arra gondoltam, ha ma sem jön meg, telefonálok a dokinak, hogy jó-e ez így, esetleg nem akarja-e véremet venni...

Még mindig szörnyű ez a várakozás!!!

2019. máj. 7. 16:00
 313/640 A kérdező kommentje:

Léna vannak feltételek amik kötik az orvosokat hogy kell a 6 inszemináció nekem már a korom miatt sem kötelező a 6 mert elmúltam 35 éves és a hormonzavar miatt is kérhető hogy ne kelljen 6 beavatkozás valamint az orvos véleménye is számít ő is dönthet ugy hogy hamarabb küld tb támogatott lombikra. Én direkt utánajártam. A nem támogatottra nincs pénzünk.

A helyedben mindenképpen felhívnám a dokit.

Még reggel bevettem a gyógyszereket úgyhogy még ma hagyom abba nemtudom mikor jön meg de remélem minnél hamarabb a délit már kihagytam mondta is a doki ne szedjem kivéve ugye azokat amit amúgy is kell. A letrox a d vitamin és a bromociptrin.

2019. máj. 7. 16:17
 314/640 anonim ***** válasza:
Kb fél év és én is elhagyom a 35-öt... Bennem eddig fel sem merült, h kérjem hamarabb a lombikot. Bár nálunk még az sem tisztázott, ha összejön a baba időben, szeretnénk-e még egyet esetleg (leginkább a férjem vágyik nagy családra). Elgondolkodtató, bár most úgy érzem, soha többé nem jön már meg, így a második inszem kezdésére kilátás sincs...
2019. máj. 7. 19:15
 315/640 A kérdező kommentje:

Már hány napja is hagytad abba?? Remélem nekem nem vár ilyen sokat....

Most akkor jól értem hogy Te nem is akarsz igazán második gyerkőcöt?

2019. máj. 7. 19:56
 316/640 anonim ***** válasza:

Nem a harmadikra ertetted? Nalunk a noveremnel 3van, ok voltak itt, hat azert az nemsemmi... sztem az embernek okkal van 2keze, 3gyereket lefogni szinte fizikai keptelenseg 😊

Ugy dontottem nem lesz mar ma este Utro es reggel csinalok egy tesztet aztan nem is terek vissza az utrora mar, ma vagyok a 13.napon,de en sem akarom kitolni, foleg, hogy mi datumhoz vagyunk kotve.

2019. máj. 7. 20:05
 317/640 A kérdező kommentje:

Hát Àgi az biztos hogy három gyerek ijesztő de nekem is van a környezetemben sok párnak és valóban nagy meló de mind imádja sosem hallottam hogy megbánták volna főleg ha már van egy idősebb ha utána jön egy ikerpár az már könnyebb. Barátnőmnek három fia van egy 14 éves és két tündéri 3 éves akik ikrek ugye 😊 imádják a báttyukat és fordítva és rengeteget segít a nagy fiú 😊 ők csak egy kistesót akartak a nagynak de ikrek jöttek 😊 természetes úton 😊

Ha nekem lombik lenne és közölnék három baba van az első infarktus után szerintem a világ legboldogabb anyukája lennék!!!! 😊

2019. máj. 7. 20:26
 318/640 A kérdező kommentje:
Ha úgy érzed már tuti nincs baba akkor hagyd abba. Én most azon aggódom nehogy hétvégére jöjjön meg és lecsússzak erről a hónapról
2019. máj. 7. 20:27
 319/640 anonim ***** válasza:

Uh, de igen, a harmadikra gondoltam, másodikat mindenképpen, nagyon-nagyon-nagyon szeretnék. Nem félek a kihívástól, nővéremnek is 3 gyerkőce van, imádom a gyerekeket, a férjem is órákig képes barbizni, szerintem ahol kettő van, ott a harmadik már "rutinból felnő" (én és a férjem is harmadik gyerekek vagyunk háromból).

Ami miatt számomra kérdéses, legyünk-e öt fős család, hogy a második császárom is simán megy-e, vagyis meggyógyul-e rendesen, a derekam (sérv) hogy viselkedik, azon kívül az első mennyi időn belül sikerül... Negyven felett már nem hiszem, hogy nekimennék egy harmadik picúrnak.

Szóval, a harmadik babóca sorsa még függőben van addig, míg második számú utód megérkezik és megtörténik a kárfelmérés! :)

Ma már 6-8 napja késik, holnap hívom az orvost. Az utolsó progit csütörtök reggel vettem be, tehát ez az ötödik napom pótlás nélkül. Mindenhol azt írják, 2-4 nap alatt kiürül, kíváncsi vagyok, hogy nálam ez mikor történik meg.

2019. máj. 7. 20:44
 320/640 A kérdező kommentje:

Jaj ne haragudj félreértettem 😊

Ha nekünk most egy babó sikerülne mindenképpen mennék másodikért nálam ez azért vicces mert amikor beszélgettünk a férjemmel mondtam neki automatikusan hogy "majd ha megyünk a második babáért" erre ő "miért lesz második?" 😁😁😁😁😁 hát mondtam még jó hogy 🤣😂

De komolyra fordítva ha összejönne végre akkor egy éven belül indulok a másodikért mert ugye nem akarok várni a korom miatt szerintem még nem lennék elkésve vagy 36 évesen már öreg lennék másodikhoz szerintetek?

2019. máj. 7. 20:56
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!