Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/640 A kérdező kommentje:
Léna az a lényeg hogy most mindhárman sikeresek leszünk! 😃😊
2019. máj. 11. 10:35
 372/640 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! Mindenki máshogy éli meg a babavárást, nem hiszem, h külső szemlélőként bárki is elítélhetne! Ha hallgatsz a barátnőidre, ki se derült volna ilyen hamar a férjed problémája. Nekem is volt ezer jó tanács, szedjem ezt, igyak azt, nem kell egyből orvoshoz menni (13 óta nem védekezünk). Más nem dönthet helyetted, ebbe csak Nektek van beleszólásotok, ne foglalkozz velük!

Az átjárhatóságin egy katéterrel kontrasztanyagot pumpálnak beléd, uhn meg nézik, mindenhova eljut-e. Ha elzáródás van, megpróbálják erősebben tolni az anyagot (amennyire bírja az alany), hátha ezzel megszűnik. Nálam nem tudták áttolni, a végén már iszonyúan fájt. Legalább az egyik rendben van!!!

2019. máj. 11. 11:09
 373/640 A kérdező kommentje:

Én nem voltam elzáródva mégis nagyon fájt és nagyon véreztem. Két napig a wcre alig tudtam kimenni szörnyű volt.

De ami azt illeti nekünk is mondták várjunk még minek megyünk orvoshoz? Én mondtam hogy mi döntjük el nem más és lám igazam lett! Soha sem szabad senkire hallgatni Ti dolgotok senki másé!

2019. máj. 11. 12:08
 374/640 anonim ***** válasza:

Igen, nekem megneztek mindharom erteket (Tsh, T3 es T4), az endokrinologus a Czeizelben es a G1 intezetben is azt mondtak minden rendben. Az en problemam az, hogy nem ertem hogy mondhatta neki egy termeszetgyogyasz, hogy alulmukodese van, miutan az endokrinologus mondta, hogy nincs.

Nekem is 2-6.napig kellett szedni a Clostyt, de tudok olyat is aki 7.naptol kezdte.

Nagyon kivancsi vagyok, hany tuszo lesz, de majus 22ig nem derul ki, az meg mar odebb van.

2019. máj. 12. 08:06
 375/640 A kérdező kommentje:

Én eddig úgy gondoltam a closti szedése összefügg azzal kinek milyen hosszú a ciklusa azért kell mindenkinek máskor szedni de lehet hülyén gondolom.

Csajok rajtam megint előtört az álomkór előző stimulációnál is ez volt. Biztos a bogyóktól van de csak aludnék meg aludnék el folyton..

Már a férjem azt mondta nekem a világ összes ideje nem elég aludni pedig én nappal SOHA nem tudtam aludni most meg bárhol képes lennék rá.

2019. máj. 12. 16:52
 376/640 anonim ***** válasza:
Ó, a tünet nálam is megvan. Lehet, hogy ez a csodás téli idő is rátesz egy lapáttal, alig tudtam reggel felkelni!!!
2019. máj. 13. 07:55
 377/640 A kérdező kommentje:
Jaj a reggeli felkelés kínszenvedés de napközben is majd elalszom nem győzök ásítani.. Nem túl kellemes
2019. máj. 13. 10:48
 378/640 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nalam ugye most nincs stimulacio, nincs szuras, tabi dugdosas es bevallom nagyon elvezem a teljes eletet elest (bocsi), de en ket honapot vegigcsinaltam es kell ez a szunet most nagoyn. Raszolgaltam. Mar kezdem varni a 22-et, de most eloszor azt is varom, hogy elmuljon a menzim, mert mar nem is emlekszem hogy kell hazaseletet elni, utoljara meg inszem elott voltunk egyutt, aztan napokon at rosszul voltam, utana meg Utro, most meg menzi, hat nem ironikus, hogy pont a babacsinalast teszi lehetetlenne ez az egesz? :D
2019. máj. 13. 11:51
 379/640 A kérdező kommentje:

Na én is így vagyok Ági! 😀😀😀😀 nekem mire elmúlt addigra a férjem visszament úgyhogy egyedül maradtam.

Én már izgulok holnap kell menni nagyon kíváncsi vagyok mit mutat az ultrahang. Drukkoljatok legyen legalább 2 tüszőm ami jó is!

2019. máj. 13. 12:59
 380/640 anonim ***** válasza:
Maris mesz? Nincs nagyon koran? 8.napon? En eddig mindig a 15.napon voltam, most a 14.en megyek, mondjuk en 16-17.napon ovulalok az is igaz es hosszabbak a ciklusaim is (30-31naposak).
2019. máj. 13. 14:23
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!