Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/640 anonim ***** válasza:
Hú! Ti aztán belehúztatok! A bortól hányok, valszeg nem tenne jót :) De lehet, hogy elkortyolok egy feles pálinkát, jó ötlet! Hát reménykedem, h ha már így alakult Ági, Neked is rendesen megjön! Köszi Bea a beszámolót, érdekel, mire számíthatok!
2019. máj. 8. 22:23
 342/640 A kérdező kommentje:

Hát jó reggelt lányok! 😊 én már levezettem 70 kmert megcsapolták a véremet és most várom az eredményt és hogy mehet e a következő. Jó sokan vannak remélem hamar behív a doki.

Tegnap este óta elég intenzív fejgörcsöm van. Egész úton ásítoztam mert a fejfájástól nem sokat pihentem pedig lefeküdtem időben.

Ti hogy vagytok???

2019. máj. 9. 08:19
 343/640 anonim ***** válasza:

Jelentem, a helyzet nnyugaton változatlan...

Drukkolok! Írj, ha már tudsz valamit!!!!!

Ági! Te jól vagy?

2019. máj. 9. 08:25
 344/640 anonim ***** válasza:

Eszakon is valtozatlan :)

Nekem altalaban koradelutan indul meg, remelem ez ma bekovetkezik.

Ferjem eppen mintat ad le, itt ugyanis ahhoz, hogy felkeruljunk a lombik allamilag tamogatott listara kell ket rossz spermiogram. Namost nekunk van egy rossz meg februarrol, azota persze szedte a Profertilt igy most mar jo az eredmenye, igy most izgulok mi lesz ma, mondjuk lehet nemileg csalni az onmegtartoztatas fronton.... Hat kivancsi vagyok, mi lesz. Ha jo az eredmenye akkor nem tesznek ra a listara.

Mondjuk az az igazsag, hogy ha fel is kerulunk itt ingyenesen lombikot egy even belul csinaljak meg amit mi ugysem fogunk kivarni, hanem Pesten megcsinaltatjuk a nyaron magan uton. De azert nem artana fent lenni azon a listan. Szoritsatok, hogy elbukja a tesztet! :)

2019. máj. 9. 10:11
 345/640 anonim ***** válasza:

Hajrá! Esetleg két egymás utáni mintából csak a másodikat adjátok le...? Szerintem az eléggé sokat tud rajta rontani, az orvos fel is hívta mintaadás előtt a figyelmünket az önmegtartóztatás kiemelt fontosságára. :) Hajrá!

Bea! Van már eredmény?????

2019. máj. 9. 10:48
 346/640 anonim ***** válasza:

No tul van rajta, azt mondta megoldotta, nekem meg annyi eleg :)

Most ugy tunik nem fog ma megjonni, pedig meg kell jonnie, kulonben nem esik jo datumra az ovulaciom aaaa!

Alig varom a hetveget, legyen egy kis nyugi a mult heti nyuzsi utan. szombaton kettesben bizikliturara megyunk, vasarnap meg az elso hazassagi evfordulonkat unnepeljuk, oda megyunk vacsorazni abba a vizparti etterembe ahol a polgarink volt (Magyarorszagon volt maga a lagzi es a templomi, de a polgari az itt egy skot kikotovaroskaban.

Lena, sikerult leguritani a palinkat? Bea, eredmeny?

2019. máj. 9. 11:24
 347/640 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Bocsi kicsit eltűntem.

Minden oké nagyon jó lett az eredményem megkaptam a recepteket és ki is váltottam megint closti és bemfola injekció. Kedden kell menni ultrahangra 😊 remélem minden jó lesz.

Agi jó hogy így több vonalon is csináljátok hátha haladtok hamarabb

Léna még mindig semmi??? Dokihoz mikor mész?

2019. máj. 9. 12:43
 348/640 anonim ***** válasza:

Megittam a páleszt, kicsit lazább volt az estém, hamarabb tudtam elaludni....

Ági! Tényleg szuper, hogy két fronton is próbálkoztok, nagyon szorítok, hogy megjöjjön végre Neked is!

Bea! Látod, minden rendben az eredményekkel, ne aggódj, a következőnek össze kell jönnie!

Ja, nálam semmi. Bármi is lesz, holnap megint telefonálok, hétfőre kérek időpontot. Ha megjön, azért, ha nem, akkor meg nem várok tovább, jöhetnek a vizsgálatok. Azért kicsit megijesztettek tegnap telefonon ezzel a cisztásodással...

2019. máj. 9. 13:12
 349/640 anonim ***** válasza:

Kaptal repesztot? Mert akkor elvileg nem kene, hogy legyen cisztad... plusz a ciszta fajdalommal jar, nem? No lehet, hogy hianyosak az ismereteim.

Igen, itt most lesz eredmeny 3heten belul, ha rossz az eredmeny akkor felkerulunk a listara es egy even belul valamikor megcisnaljak ingyen a lombikot.

Nalunk most az van, hogy a majust raszanjuk a Kaalira es nagyon bizunk benne, hogy nem lesz belazasodas.

Ha sikerul szuper, ha nem sikerul akkor az inszem ennyi volt es elkezdjuk a lombikot a Kaaliban intezni, kozben meg ha itt szolnak, hogy meg tudjuk cisnalni ingyen (amire fel even belul egyalatalan nem szamitok), akkor megyunk itt, mai persze sokkal kenyelmesebb lenne, de en nem tudok egy evet varni olbe tett kezzel.

Plusz az is a fejemben van, hogy mi van, ha az elso lombik nem jar sikerrel, akkor azt hiszem 3 vagy 6honapot varni kell a kovetkezoig, ez hogy van?

2019. máj. 9. 13:45
 350/640 anonim ***** válasza:

Szia!

Én semmit sem tudok a lombikról, az orvosom szerint majd akkor beszélünk róla, ha már ott tartunk, de szerinte inszemmel is sikeresek leszünk. A neten meg direkt nem akartam nézelődni.

Kaptam tüszőrepesztőt. Fájdalom az van, folyamatosan szúró érzés, ami nem nagyon erős, simán jövök-megyek mellette, gyógyszert sem kell bevennem rá, de érzem, hogy valami "ott" van és az egész hasi rész olyan diszkomfortos. Időnként 1-1 erősebb nyilalás, aztán semmi. Mint amikor mindjárt megjön, érzed, már csak arra vársz, hogy wc-re mehess és akkor tuti, hogy megjön. De nem. Most már több mint egy hete ez az érzés kísér. Ott tartok, hogy lassan kifordulnék a bőrömből és sikítanék amíg el nem múlik. De nem puffadt fel a hasam, nincs hányingerem, nem fáj ténylegesen semmim és legfőképpen nem vérzek. Ja, plusz nem vagyok babás sem, ha lehet hinni a teszteknek... Ma már 8-10 napja késik a menstruációm, egy hete nem szedem a Progesterone-t, ami általában 2-4 nap alatt ürül ki. Összefoglalva, úgy érzem, ezt megszívtam...

2019. máj. 9. 16:37
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!