Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/640 anonim ***** válasza:
Megy a drukk, 2, max 4 szép tüszőt kívánok Neked!!!!!!
2019. máj. 13. 16:11
 382/640 A kérdező kommentje:

Jaj de aranyos vagy Léna köszönöm szépen!!! 😊

Àgi még nem inszemináció lesz csak vérvétel meg ultrahang 😊 megnézik hány tüszőt "neveltem" 😁 és megmondják mikor lehet inszem

Remélem minden oké lesz

2019. máj. 13. 17:31
 383/640 A kérdező kommentje:
Ti hogy vagytok? Minden oké?
2019. máj. 13. 17:32
 384/640 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Nálam minden okés, álmos vagyok meg hisztis, de a körülöttem élők lassan kezdik elfogadni, nagyon toleránsak az állapotommal szemben (majdnem olyan, mintha kismamaként kezelnének), én meg rossz vagyok és ezt ki is használom (nem tehetek róla, a személyiségemből fakad). Szóval minden a legnagyobb rendben. Bea! Pontosan hányadik napon vagy? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ma mit látnak Nálad, mert nekem is ilyen korán, pénteken lesz az uh...

Várom a beszámolót!!!! Megy a drukk!

2019. máj. 14. 09:31
 385/640 anonim ***** válasza:

Szoritok en is! Nalam semmi hiszti, minden szokatlanul kiegyensulyozott, amugy nalunk is mindenki szupertolerans.

Bevallom ezt nem tudja senki, de minden honapban amikor magam ala kerulok az ujabb silertelenseg miatt akkor olyan 3-4napon keresztul nem veszem be a D vitamint es az elevitet. Nem tudom miert, egyszeruen nem is akarok ra gondolni. Aztan visszater minden a probalkozas fazisba.

Bea, varjuk a hireket majd jelentkezz!!

2019. máj. 14. 10:50
 386/640 anonim ***** válasza:
Bea!!!! Minden rendben??? Megöl a kíváncsiság!!!!
2019. máj. 14. 13:21
 387/640 anonim ***** válasza:
Igen igen, mizu??
2019. máj. 14. 14:04
 388/640 A kérdező kommentje:

Sziasztok itt vagyok 😊

A hetedik napon vagyok Léna múlt hónapban is így kellett visszamenni.

A jobb és a bal oldalon is egy-egy tüszőm van szép 12 mmesek ( a jobb oldalon van még két kicsi de azok picik)

Pénteken még megnéz és hétfőn vagy kedden mehet az inszem.

Kaptam még egy bemfolát holnapra kell szúrni meg kaptam egy új valamit még most bogarásztam ki mi ez 😊 az a neve Lenzetto és az alkar belső oldalára kell fújni napi kétszer. Hormon már megint... A méhfalat vastagítja. Olyan furcsa volt mikor mondta a doki hogy a karomra kell fújni azt hittem félrebeszél.

2019. máj. 14. 14:22
 389/640 anonim ***** válasza:
Szuper!!! Ezek tokeletesre nonek az ovudra. Milyen vastag a mehfal?
2019. máj. 14. 15:16
 390/640 A kérdező kommentje:
Azt nem mondta de mondta hogy kicsit vékony ezért írta fel ezt az új hormont amit írtam hogy fújkálni kell...
2019. máj. 14. 18:49
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!