Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Szia!
Nagyon örülök, hogy komplikációmentesen zajlott a dolog! Továbbra is megy a drukk. Olyan messze van az az elseje, de majd tartjuk egymásban a lelket! Pihenj sokat és vigyázz magadra... Utrot kaptál megint?
Sziasztok! Köszönöm a drukkot! 😊
Nem mondták a méhfal vastagságot de továbbra is használni kell a hormonsprayt amit kaptam.
"Progesterone Exeltis" most ezt kaptam ugyanolyan mint az ultro de ezt elég reggel este alkalmazni nem kell délben.
Azt is elmondták most hogy a férjem eredménye is abszolút jó volt előző alkalommal fogalmam sincs milyen volt.
Léna neked holnap lesz ugye??? Nagyon szorítok!
Hát, először vizsgálat, aztán majd meglátjuk, milyen állapotban van az az egy szem tüszőm, amire számíthatunk... Ha pont repedéshez közel, akkor igen, holnap inszem nálunk is! :) Én is Progesterone Exeltist "szedtem" az előző inszemnél! Neked is hüvelyi úton kell? Mert akiket eddig kérdeztem, szedték ígyis és szájon át is. Azt írják, hüvelyi úton kevesebb a mellékhatása, én nem tapasztaltam semmit sem a fáradságon kívül. Szájon át viszont durva szédülést okoz, sokan vezetni sem tudtak vele.
Te akkor úgy számolsz, ma volt ovud?
Rá tudtok segíteni a következő napokban?
Nagyon szurkolok neked Léna!!! 😊
Azt az utasítást kaptunk holnap rá kell segíteni hála az égnek még tudunk csak holnap délután vagy este indul ki 😊
Ez a doki viszont utána letiltott a szexről és azt mondta a vérvételig ne csináljuk de nem lesz itthon valószínűleg úgyhogy nem lesz nehéz betartani...
Nekem azt mondta a doki csak hüvelybe alkalmazzam mert szájon át nem jó hiába az van ráírva hogy szájon át. De akkor biztos azért mert mellékhatások vannak
Te hány órára mész holnap?
Jó reggelt 😊 ma már egészen jól vagyok a hasamat sem érzem 😊
Várom a híreket Léna!!!!!
Nagyon szorítok!!!!
Jó reggelt! A vizsgálaton minden rendben volt, a bal oldalon szépen növekedett a tüszőm, 17 mm. Ma este ovitrelle, csütörtökön inszem. Lehet, h most jobb lesz az időzítés, mert egy nappal később lesz, ovum meg előző hónapban inszem után két nappal volt. Szóval, eddig minden ok.
Örülök, h jobban vagy, egyúttal irigykedem, h előrébb jársz!
Ági! Ti ma utaztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!