Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Á, én még életemben nem láttam táppénzes papírt, a melóhelyen sem, 100ból évente, ha 1 ember elmegy táppénzre. Mindenki addig melózik, amíg mozogni tud, utána szabi, és csodálkoznak, hogy miért nem gyógyulnak meg pár nap alatt. (Sajnos én is ilyen vagyok, egy kis megfázás vagy torokfájás miatt nem maradok itthon, pedig jól tudom, hogy kellene!!!)
Igyál sok teát, folyadékot, szedd a vitaminokat és feküdd végig a hétvégét. Azonban a lázcsillapítással csak finoman, mert elvileg a ciklus ebben a szakaszában fenn van a hó, persze ez mindenkinél mást jelent. Nálam ez reggelente 37.2, vagyis ez még nem hőemelkedés....
Mondanám, hogy két cent pálinka kitakarít, de hát ugye azt nem szabad, mivel babás vagy... :)))))
Köszi Léna hogy megelőlegezted hogy miért nem szabad pálinkát inni 😁😁😁😁
Vettem panadolt ittam teát vettem gyümölcsöt is hátha a vitamin jó lesz.
Ami a pihenést illeti ma jött haza a férjem már reggeltől meg sem állok holnap meg készítem vissza úgyhogy az kilőve 😁😁
Egyébként 8 évig dolgoztam olyan helyen ahol ha a beled lógott is menni kell sőt ha olyan időszak volt szombaton és vasárnap is hétközben meg este 10-kor estem haza ezt bírtam 8 évig utána elég volt belőle.
Ami bosszant hogy ez a munkatársam olyan bacilus fóbiás hogy mindenkit zavarna haza hogy menjen el mert megfertőz mindenkit de mikor ő hulla beteg inkább ott tüsszög és köhög hogy elkapjuk. Hangja se volt olyan gyulladt volt a torka.
Őszintén: fogalmam sincs, de lehet, h az a trutymó, ami marad belőle, elvonja a figyelmemet... 😌
Jobban vagy?
Nem mondanám hogy jobban vagyok most megyek bele még csak
Mivel semmit sem merek bevenni így nem is múlik és nem antibiotikumra gondolok mert azt nem szedek ha nem muszáj fe egy egyszerű forróitalport sem lehet inni én szoktam inni két napig utána semmi bajom bele sem esek teljesen de most ugye nem lehet
6 nappal vagyok utána és mivel én tudom hogy elvileg lehetek terhes így nem merek semmit a forró italok amit én is használok mind c vitamin alapú és annak magzat elhajtó hatása van!
Ezért nem merek semmit.
Antibiotikum meg szóba sem jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!