Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Az én férjem is kérdezi mi újság a csajokkal? 😁
Ha itthon van és látja hogy pötyögök akkor már tudja Nektek írok :D
Àgi én is használtam orrsprayt szerintem azt lehet 😊
Úgy vagyok vele most sem élem bele magam mert nem akarok csalódni de ahogy az előzőnél éreztem itt is érzem nem sikerült. Vannak tipikus tünetek amik ha sikerült volna nem lennének tudom ilyenkor még terhes tünet nincs de sajnos menzesz tünet van ami nem a hasfájás hanem egyéb más amiből tudom nem sikerült... Örülnék ha kiderülne tévedek de nem fogok ismerem magam 😊
Nektek nagyon drukkolok!!!! 😊
Csakis azt tudom mondani, hogy ne temesd tul Koran, tenyleg minden csapbol az folyik, hogy a terhesség és menzi jelei egyformák.
Emlékeztek arra, hogy május 9-en volt a férjem masodik mintát leadni itt és megmanipulalta, hogy rossz legyen? No, meg is jött az eredmény ahogy vártuk és be is hívtak bennünket:)
Tegnap délután voltunk és megmertek, kikérdezettek és vettek tőlem vert, hogy megnézzék immun vagyok-e rozsahimlore.
Csütörtökön jön még az eredmény ami miatt izgulok.. anyum szerint voltam rozsahimlos, de nem esküdne meg rá.
Ha immun vagyok akkor felkerulunk két héten belül a listára, ha nem akkor oltást kell kapnom és utána kerülünk a listára (kb egy hetes csuszast jelent). Ez nem olyan nagy baj, viszont ha kapok oltást akkor egy hónapig nem lehet próbálkozni :( erről ti tudtatok?
Én azt sem tudtam hogy lombik előtt van ilyen nemhogy azt hogy nem lehet próbálkozni 😂
Amúgy gondolom itt is a legyengített kórokozót kapod meg mint a legtöbb oltásnál biztos azért nem lehet próbálkozni :)
Egyébként szuper hír!!! 😊
De én halkan megjegyzem lehet nem is lesz rá szükség ha pozitív lesz a teszted :)
Igen, mi is nagyon bizakodoak vagyunk, ha most sikerul akkor en viccen kivul ugy fogom erezni, hogy elsore sikerult tudom ez fura, de igy allunk hozza.
Csak azt sajnalom, hogy mult honapban a 4szep nagy tuszomet "elpazaroltuk" a G1re, de sopankodas nem visz sehova.
Igen, majd utananezek, hogy otthon van-e ez a vedooltas dolog rozsahimlore, azt mindig is tudtam, hogy a rozsahimlo veszelyes a terhes nokre, de nem tudtam, hogy ennyire komolyan veszik.
Hat lanyok, megkell mondjam, hogy a napi 4Utro fenyevekkel mas, mint anno a 6 volt plusz 4 Duphaston lorugas, napi 10szem progeszteront kellett szednem a G1 utasitasara, egyfolytaban csak aludni akartam nem is csoda.
Most napi negyet teszek ami teljesen kezelheto es rendben van. Nem mondodm, hogy nem vok feszultebb mint normalisan a ferjem is eszrevette, de mondta, ohgy es csopp ar a csoppsegert aki novekszik bennem :)
Hetvegen tervezek tesztelni szombat ill vasarnap, hogy lassam kiurult a repeszto. Vasarnap lesz a 9. nap ami erdekes amugy, mert a 9.napon mar sokan tesztelnek pozitivat babara ugyhogy kicsit zavaros ez az egesz...
ÚrIsten napi 10 szem?? Az rengeteg! Nekem az előzőből kellett először kétszer egyet utána háromszor egyet most ebből csak kétszer egyet kell de ettől is kivagyok...
Lányok nagyon jól hat ez a gyógynövényes forró ital! Ma is ittam már kettőt és sokkal jobban vagyok! :)
Elhiszem hogy ezt elsőnek veszitek teljesen érthető én is így lennék vele.
Nekem vagy egy órája elkezdett fájni a hasam olyan menstruáció előtti hasfájással nem túl kellemes :(
Jaja, most utolag latom, mennyi mindent rosszul csinaltak az elozo ket inszemnel. Pl a tuszorepeszto utan (ami pont ugyanaz volt amit most kaptam) mindig 24orara ra cisnaltak meg az inszemet. Sosem ertettem, miert, hiszen 36oraval utana repednek meg a tuszok, de igy volt. Tudvan, hogy a ferjem mintajaban alacsony volt a mozgekonysag szerintem hatalmas hiba volt bekuldeni a sereget 12oraval ovulacio elott.. Marmint ha maximalizalni akarjuk az eselyeket nem kene tartani magunkat ahhoz ami maganak a repesztonek a hasznalati utasitasan all? No mar mindegy. Most a Kaaliban 36ora mulva volt az inszem es a hom plusz az ovu tesztek is igazoltak, hogy akkor volt az ovu amikor lennie kellett.
Utananeztem es ugy latom otthon nem kell ez a vedooltas. Hat varom a csutortokot es izgulok mi lesz, de valamiert itt motoszkal bennem, hogy most sikerrel jartunk. Bea, probalj meg te is pozitivan hozzaallni, tudom, nehez... Mikor kell menned vervetelre? Es ha nem szednel Utrot mikor jonne meg (ha nem lennel terhes)?
Hát elég fura egy hely az hogy semmit sem tartottak be ahogy kellett volna
Nekem hétfőn azaz harmadikán kell mennem...
Normál esetben 31-e és 2-a között kell megjönnie mert 24-26 naposak a ciklusaim de a hormonok miatt nemtudom
Oha, akkor neked a hetvegi teszted mar a tutit fogja mutatni! De izgis! En most a csutortokot varom eloszor, hogy megtudjam immunis vagyok-e a rozsahimlore... Remelem, hogy igen, akkor is, ha most sikerul es akkor is, ha nem, mert mindenkepp nagy megkonnyebbules lenne tudni, hogy nem lehet baj. Unokaocsemnek volt nemreg es akkor megint szoba kerult, hogy ne talalkozzak vele, mert akkor is remenykedtunk benne, hogy babas vagyok.
Egyetertek, nekem is ugy tunik lassan mulnak a napok, pedig nalam az elso het el sozkott repulni, most csak a 4.napon vagyok, de mar kezdem figyelni magam ami nevetseges...
Brazil diot szoktatok enni beagyazodas segitesere?
Én már voltam rózsahimlős és a férjem is szóval nem félek ettől. Kívánom jót mutasson neked a teszt! 😊
Hallottam már a brazil dióról de őszintén bevallom amennyi vitamint szedetnek velem az nekem bőven elég en már semmit sem szedek pluszba.
Hajnalban ugye felkelek a pajzsmirigy gyógyszert bevenni aztán Reggel a hormonfujás + hüvelytabletta + két szem gyógyszer + vízben oldódó gyógyszer. Délben két szem gyógyszer. Este 8(!) szem gyógyszer + hüvely tabletta + hormonspray +vízben oldódó gyógyszer nekem ez bőven elég egy nap....
Igen már végleges teszt lesz hétvégén habár nemtudom csináljak e nem akarok már több negatív tesztet látni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!