Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.2019. ápr. 23. 13:11
531/640 A kérdező kommentje:
Nem lesz szükség az oltásra Àgi mert pozitív lesz a teszted! 😊
Nektek még van remény :)
2019. máj. 30. 18:03
532/640 anonim válasza:
Koszi, bizakodunk meg :)
Fura, ha barnazol pedig nem szoktal.. meg a rosszullet is. Ha vasarnapig nem jon meg akkor sztem is tesztelj.
Nalam semmi kulonos, varom en is a vasarnapot.
533/640 anonim válasza:
A barnázásod folyamatos, vagy csak egyszeri alkalom volt? Jobban vagy már?
Ági! Nagyon drukkolok, h babás legyél és ne kelljen kihagyni ennyi időt! Vasárnap tesztelsz?
Én lassan felkötöm magam a rengeteg esőtől....
534/640 anonim válasza:
Annyira mondogattam, hogy vasarnap tesztelek, de tesztet meg nem rendeltem.. ugyhogy hetfore er ide, kedden lesz teszteles, az a 11.nap lesz, elotte sztem nincs is sok ertelme, plusz addigra nalam a barnazas is fogja jelezni.
536/640 anonim válasza:
Szint€n tartom magam, én sem rendeltem, szerintem megvárom a hétfőt, szerdán ideér €s csütörtökön teszt. A következő szombaton, ha negatív, abbahagyom a progit..
538/640 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Bocsi este megint beájultam nagyon nem voltam jól megijedtem ettől a szédüléstől. Aminek egyébként biztos hogy nincs köze ahhoz hogy terhes lennék semmi. Nem szóltam barnázni egyszer fordult elő egy kissebb folt volt a bugyimon vagy maszat vagy mittudomén. De azóta is rosszul vagyok. Fáj a fejem terhes hasam teljesen mielőtt meg szokott jönni. Előzőleg is így volt csak most nem ultrot kaptam azért szenvedek szerintem jönne meg csak nem tud
2019. máj. 31. 05:54
539/640 A kérdező kommentje:
Ez az eső engem is kiborít abbahagyhatná már! Felöltözni sem lehet hogy mert vagy melegem van vagy fázok!
2019. máj. 31. 05:55
540/640 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni hogy "meg a" hasam nem "terhes" hasam kijavítja a hülye telefon!
Léna ma jön anyukád? Takarítottál már? :D
2019. máj. 31. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!