Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Jó reggelt! Szerdától szabin vagyok, most reggel lesz az utolsó hajrá, délben érkezik. Ragyog a ház!
Neked hétfőn vérvétel? Hánykor mész? Tesztelsz valamikor?
Ha nem jon meg akkor a barnazas lehet beagyazodasi verzes, regebben sokszor hittem, hogy nalam volt ez, de en mindig barnazok.
Engem most zavar, hogy semmit sem erzek. Akarok hinni benne es pozitiv maradni, de nem konnyu. Remelem csak tul korai..
Hiaba akartam eros maradni, valahogy csak megrendeltem tegnap este 9kor a teszteket es ma kihozzak... fene a gyorsasagukat... Tutui nem birom ki es tesztelek vasarnap.
Szerintetek nem furcsa, hogy pont ugyanazon papirok alapjan ket doki teljesen mas progipotlast irjon fel? Persze tudom, hogy a G1 tobb sebbol verzett, de ugyanazt a vereredmenyt nezte minde a Kaali doki es az egyik napi 10szem progit irt fel a masik meg napi 4szemet.
Ma vagyok a 7.en szal vasarnap lesz a 9., tudom korai, de sokan mar tesztelnek pozitivat. Olcso teszteket rendeltem, meglatom mi lesz. Van, hogy negativnak erzem magam es nem akarom kitenni a lelkemet a homezonek, ilyenkor ugy dontok, hogy varok. Nehez elore megmondani..
10-11.nap korul szoktam kezdeni barnazni szal abbol mar tudom ugyis.
Én is azért gondolkodom teszteljek e egyáltalán mert már rosszul vagyok a negatív tesztektől. Vérvétel úgy is biztosat mutat habár én már 100%-ra biztos vagyok benne hogy negatív lesz.
A teszt szerintem mindegy milyen mindegyiket ugyanarra találták ki csak valamelyik korábban mutatja valamelyik meg később 😊 ha nem bírod ki tesztelj nyugodtan Te döntessz úgy is róla 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!