Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/640 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! Szerdától szabin vagyok, most reggel lesz az utolsó hajrá, délben érkezik. Ragyog a ház!

Neked hétfőn vérvétel? Hánykor mész? Tesztelsz valamikor?

2019. máj. 31. 07:41
 542/640 A kérdező kommentje:
Ha addig rendesen megjön akkor vérvételre sem megyek hétfőn ha nem akkor vasárnap teszt. 13 napon már mutatnia kell valamit szerintem de már a hasam is megy ami szintén menzesz előtt van szóval én már belenyugodtam most sincs babó. Ugyanaz történik mint múlt hónapban kivéve a tegnap rosszullétet és a barnázást.
2019. máj. 31. 08:57
 543/640 anonim ***** válasza:

Ha nem jon meg akkor a barnazas lehet beagyazodasi verzes, regebben sokszor hittem, hogy nalam volt ez, de en mindig barnazok.

Engem most zavar, hogy semmit sem erzek. Akarok hinni benne es pozitiv maradni, de nem konnyu. Remelem csak tul korai..

2019. máj. 31. 09:34
 544/640 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőnél volt barnás pecsételés, ezért nem gondoltam, h terhes vagyok, csak már a 7. héten. Én azért helyetted is reménykedem... (végre süt a nap!!!!!)
2019. máj. 31. 10:21
 545/640 A kérdező kommentje:
Én csak azért nem reménykedem csajok mert nagyon nem jól érzem magam ugyanúgy mint a múltkor. Akkor sem csapott be a megérzésem. Barnázni nem szoktam ugyan de aki progeszteron pótlást szed annak okoz barnázást szóval nem attól barnáztam hogy terhes vagyok ráadásul az ismeretségi körömben senki sem barnázott előtte se családtag se ismerős tudom mindenki más de nem hiszem hogy pont én vagyok a kivétel
2019. máj. 31. 10:36
 546/640 anonim ***** válasza:

Hiaba akartam eros maradni, valahogy csak megrendeltem tegnap este 9kor a teszteket es ma kihozzak... fene a gyorsasagukat... Tutui nem birom ki es tesztelek vasarnap.

Szerintetek nem furcsa, hogy pont ugyanazon papirok alapjan ket doki teljesen mas progipotlast irjon fel? Persze tudom, hogy a G1 tobb sebbol verzett, de ugyanazt a vereredmenyt nezte minde a Kaali doki es az egyik napi 10szem progit irt fel a masik meg napi 4szemet.

2019. máj. 31. 10:55
 547/640 A kérdező kommentje:
A napi 10 szem az rengeteg!!! Még nekem akinek hormon probléma van is csak napi kettőt írtak jó a múlt hónapban négyet de a 10 az nagyon sok!
2019. máj. 31. 11:13
 548/640 A kérdező kommentje:
A vasárnap hányadik napod í lesz?
2019. máj. 31. 11:13
 549/640 anonim ***** válasza:

Ma vagyok a 7.en szal vasarnap lesz a 9., tudom korai, de sokan mar tesztelnek pozitivat. Olcso teszteket rendeltem, meglatom mi lesz. Van, hogy negativnak erzem magam es nem akarom kitenni a lelkemet a homezonek, ilyenkor ugy dontok, hogy varok. Nehez elore megmondani..

10-11.nap korul szoktam kezdeni barnazni szal abbol mar tudom ugyis.

2019. máj. 31. 11:26
 550/640 A kérdező kommentje:

Én is azért gondolkodom teszteljek e egyáltalán mert már rosszul vagyok a negatív tesztektől. Vérvétel úgy is biztosat mutat habár én már 100%-ra biztos vagyok benne hogy negatív lesz.

A teszt szerintem mindegy milyen mindegyiket ugyanarra találták ki csak valamelyik korábban mutatja valamelyik meg később 😊 ha nem bírod ki tesztelj nyugodtan Te döntessz úgy is róla 😊

2019. máj. 31. 13:08
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!