Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Tényleg érdekes Léna hogy az előző alkalommal napokig vártál hogy megjöjjön most meg ilyen van.
Àgi nagyon szorítok!! Lehet az jó ha most még nem érzel semmit.. Én most pihenőzök egy kicsit augusztusig...
Nagyon gáz ha én most kicsit megkönnyebbültem?
Egyaltalan nem gaz, mondom, en teljesen megertelek. Majust en szivem szerint kihagytam volna ( vagyis hat termeszetes uton persze nem), de a hormonadagokra nagyon nem vagytam. Termeszetes uton is siman osszejohet, az eredmenyeid rendben vannak most.
Rakosgatni az utrot napi ketszer ugy utalom, azon gondolkodtam adhatnak valami segedeszkozzel ami feltolja... Folyamatosan ugy erzem "kremes" vagyok es nem tehetek ellene semmit. Bosszanto. Abba bele sem gondolok, hogy amikor pozitiv lesz akkor meg 10heten at kell ezt hasznalni, node lenne mar ez a legnagyobb gondom! :)
Napkozben en szivesebben irok itt, mert ezt tudom a gepemen viszont a masik chat csak a telomon megy es amikor nektek irok itt azt hiszik melozok, ha a telomat bujom az egyertelmuen mas kategoria ;)
CSajok!
Egész nap költözöm, csak este tudok írni... Addig kitartás!
Hova költözöl Léna?
Én meg itt telefonon írok mindenhova gépen nem mernék mert közös céges hálózat van mindent látnak mikor hova lépek be 😊
Itt aztan lathatjak, ugysem ertenek magyarul :D
Elfelejtettem valaszolni, hogy a kezmuveskedes nagyon jol megy koszi, mar a felenel tartok, folyton gyartom a pompomokat mar kezd osszeallni a kep. Lett nehany benacska, de az meg belefer.
Egesz hetvegen a kerten ugykodtunk, de nagyon megerte es jol sikerult, most iszonyu szep, ki is szoktam uldogelni munka utan es a baratnommel is ott cseveresztunk orakon keresztul. Meg grilleztunk is vasarnap, nagyon tetszett es gyonyoru volt az ido.
Most ugy erzem megint nagyon lassan mulnak a napok es csak nem akar eljonni az a franya szombat, sztem ember lanya igy hetveget meg nem vart mint en es nem is azert, mert akkor nem kell dolgozni :)
Hidd el Àgi eljön a hétvége van mit várni 😊 változatlanul nagyon drukkolok!!!!
Léna Neked megjött amúgy rendesen tegnap óta??
Én jelenleg úgy görcsölök hogy a falat kaparom! Nagyon kínoz remélem ma megjön és nem ez lesz egy hétig azt nem bírom ki...
Koszi Bea, jajj te szegeny hogy megszenvedsz es meg a nathat is hosiesen gyogyszer nelkul turted. Mindket alkalommal amikor megjott mindig a legrosszabb az volt, hogy belegondoltam az a sok utazas, penz, aztan laz es rosszullet mind hiaba volt, mert semmi eredmenye nem lett. Ilyen ez a mi sorsunk sajnos.
A romantikus hetvege az nagyon jo otlet! Biztosan jot fog tenni mindkettotoknek. Az fontos sztem, hogy tudassuk veluk, hogy csk a hormonjaink bunkok, mi valtozatlanul imadnivaloak vagyunk :)
Ez az utolsó mondat nagyon tetszett!!! :D :D :D de amúgy tényleg így van. Szegény annyit tűrt az elmúlt két hónapban.
Én komolyan már hányok attól mikor egy csík van a teszten és amikor kimegyek mosdóba és látom hogy megjött ez az átok... El sem tudom képzelni milyen érzés mikor pozitív a teszt és nem jön meg! Mikor látom hogy megjött visítani tudnék hogy miért???? Nagyon kiborító. Most éppen úgy kb fél órája láttam hogy megjött úgyhogy kicsit megnyugodtam olyan szempontból hogy nem kínzott egy hétig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!