Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Hu, hat amikor megjon en is keresztulmegyek a teljes erzelmi hullamvasuton...Leginkabb sajnalom magunkat aztan felhaborodok es igazsagtalannnak erzem, aztan depis leszek es ugy erzem soha nem fog osszejonni, vegul valahogy csak eljutok arra a pontra amikor elore kell nezni es allok elebe az ujabb honapnak.
Mostanaban nem olyan nehez amugy, mert ferjem mindig azt mondodgatja most minel kesobb jon ossze a babo annal jobb lesz a szulinapja ;)
Sziasztok lanyok, hat ma reggel sem teszteltem, ilyen meg soha nem volt.. egyszeruen nem tudom ravenni magam, annyira rettegek a homezotol. Ezelott mar a 9.napon teszteltem, most meg mar a kovetkezo reggel a 13.nap lesz. No tortenik velem? Inkabb nem akarom tudni, kesleltetem azt amikor osszeomlik ismet a vilagom? Erdekes.
Pedig muszaj lesz, mert ha nem tesztelek nem tudom bajom abbahagyjam-e az utrot es akkor sosem jon meg.
Meg mindig semmijel sincs se annak, hogy megjon, sem annak, hogy nem. Ilyenkor mar azert erosen pms szoktam lenni, most meg az egvilagon semmi. Barnazas sincs, ami mondjuk felettebb erdekes. Sztem holnapra mar tudni fogom, jelezni fog a testem valahogy.
Ha nem jelez az sem baj! Majd akkor csinálj tesztet ha úgy érzed! Én egyiknél sem vittem túlzásba a tesztelést pedig azt hittem nem fogom kibírni de ugyanígy voltam mint Te jobb az édes tudatlanság mint a keserű igazság.. Nagyon drukkolok hogy sikerüljön!!!! Nagyon szorítok!
Az a jó minnél később csinálsz úgy már tudod majd biztosra az eredményt :)
Pontosan igy erzem, de jol megfogalmaztad!
Holnap Andris uzleti utra utazik Londonba, ugyhogy holnap reggel tuti nem tesztelek, viszont penteken vagy szombaton igen. Akkorra mar muszaj lesz, mert tudnom kell, letegyem-e az Utrot. Kepzeljetek, meg mindig nem kezdtem barnazni... mar a 12.nap delutanjan vagyok. Ha holnap sem lesz barnazas akkor en nagyon durvan elkezdek remenykedni az eg ovjon meg attol mindenkit. Amikor en elkezdem beleelni magam valamibe akkor ott nagy lesz a csattanas. Ezert feltem magam es emlekeztetem a kis agyamat, hogy nincs beleeles :)
De konyorgom hogy lehet megallni ezt? En mar babaruhacskakat akarok valogatni, a babaszobat dekoralni, most uresen konganak a falak, csak szonyeg van bent, egy beepitett tukros szekreny es par polc. Meg lampabura sincs, csak az izzo log egy kabelen.
Szerintem mi azok a szulok leszunk akik megorulnek(hosszu o) ha meglatnak egy vagany rugdalozot vagy egy csorgot. :)
Szinte minden honapban van valamilyen okom arra, hogy eppen abban a ciklusban kulonosen nagyon akarjam, hogy osszejojjon, ezt is mar megfigyeltem :) Most peldaul az van, hogy ha most nem sikerult ez az inszem akkor juniusban ezt a hulye oltast fel kell vennem, pedig azt terveztem, hogy most szedek Clostit es adunk neki ketnaponta, vegre valahara (februar ota nem volt normalis, termeszetes probalkozasunk). Novesztek egy rakat tuszot es teherbe esek termeszetes uton.
Ha viszont felveszem az oltast akkor vedekeznunk kell egesz juniusi ciklusban ami azert is kulon bosszantana, mert ez lesz az utolso honap amivel ugy jon ki a szuletes, hogy meg 35eves korom elott szuljek. Tudom, nem szamit, de megiscsak ott van...
Szia Ági!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen jól bírod a bizonytalanságot, teljesen megértem a lelki hátterét, ebben a hónapban ugyanígy voltam, nem akartam tesztelni.... Ma beszéltem az orvosommal, holnapra berendelt, mert meg szeretne vizsgálni... Fúj-fúj, de ha muszáj, akkor ez van... Utána konzultáció, ahol eldöntjük - az orvos javaslata alapján - , hogy legyen-e még inszem, vagy a továbbiakban próbálkozzunk lombikkal. Az is jó kérdés, lombikra várni kell-e, ha igen mennyit.
Bocsánat, én nap közben mostanság nem tudok írni, nincs egy percem sem, másik irodába költöztem, közben pedig kaptam egy több ezer tételes adategyeztetést, szóval izzik a kampánymunka...
Bea! Te jól érzed magad? Görcsölsz még?
Soha nem tudom, ide vagy FB-re írjak.... ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!