Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
 621/640 anonim ***** válasza:

Még.... Majd pár nap múlva már nem lesz az...

A rövid protokoll a ciklus 2-3 napján kezdődik, onnantól stimulálnak ugyanúgy, mint az inszemnél, csak több hormont kapsz. A hosszú pedig az előző ciklus 21-22 napjától kezdődik, valamilyen gátlót kapsz, ami a normális hormontermelődést akadályozza, hogy a stimulációt a következő ciklus elején pontosabban tudják szabályozni... Valahogy így mondta a doki... Arra nem találtam statisztikát, hogy melyik eljárás a hatásosabb...

Bea!! Hol vagy, minden rendben?

Nektek nem változott a gyógyszerek hatására a menstruációtok? Kedden jött meg, nekem általában az első és a második nap az erős, most meg még ma is dől belőlem... Nagyon brutál, óránként cserélem a segédeszközöket. Bár ez lehet, hogy azért van, mert az orvos mondta, hogy a progi nagyon megvastagította a méhet, gondolom több méhnyálkahártya távozik.

2019. jún. 7. 08:46
 622/640 anonim ***** válasza:

Annyira jo lenne, ha en is el tudnam ezt hinni, de sajnos ha a 10-es erossegu ma, a 14.napon csont feher akkor nincs terhesseg, legalabbis biologiailag sztem lehetetlen. 9.nap korul a beagyazodasnak meg kellett tortennie, persze mondjak, hogy a 12.napig lehet, de mara mar akkor is kellene legyen valami meg ha halvany csik is azon a rohadt papiron. :( Irtam a dokinak es rakerdeztem, hogy hagyjam-e abba az Utrot, majd meglatjuk mit ir.

Nagyon biztunk ebben a honaban igy most ez a szokasosnal is nehezebb, meg mindig nincsen barnazasom amit nem tudok mire velni, sot PMS sincs. Ilyen meg sosem volt, de valami tuti a fejembol jon, mert a teszt negativ.

Igen, a menzi megvaltozik es sokkal erosebb amikor a mehfal megvatagszik en is utalom, erre kell szamitsak most is sajna, mert 14mm volt... At kell veszelnunk valahogy, nagyon undi sztem is.

2019. jún. 7. 09:35
 623/640 anonim ***** válasza:
Írt már vissza az orvos?
2019. jún. 7. 10:17
 624/640 anonim ***** válasza:

Meg nem :(

Persze tudom mondjak, hogy vannak akiknek csak kesobb lett pozitiv a teszt, de az en meggyozodesem, hogy ok vagy kesobb ovulaltak (ami nalam nem lehetseges mert repeszto meg inszemincaio volt plusz ovuteszt es hogorbe is mind igazolja, hogy ma van a 14.nap), vagy sokkal kevesbe erzekeny tesztet hasznaltak es nem 10est.

Hidd el meg azzal a lehetoseggel is eljatszadoztam, hogy mi van, ha pont hibas a teszt, mert ez olcso teszt, de gyorsan magamra parancsoltam, hogy szallj le a foldre, jozan paraszti esz, ne altasd magad!

Fel kell keszulni a kovetkezo ciklusra, donteseket hozni nekem is, legalabb ti mar tudjatok mi a kovetkezo lepes. Egyelore csak annak probalok orulni, hogy juniusban nem utazunk PEstre... mar ez is hatalmas megkonnyebbules. Van Clostim, ami jo hir, de persze itt van ez a hulye vedooltas amit vagy elhalasztok vagy felveszem, de akkor juniust ki kell hagyni. Ha viszont elhalasztom benne van a riziko, hogy tolodik a lombik.

Namost haza megyunk lonbikra vagy kivarjuk itt a fel evet? Plusz ha hazamegyunk es megcsinaltatjuk a lombikot fizetosen es nem sikerul akkor mi tortenik, ha kozben itt sorra kerulunk, de nem telik el a ketto kozott 3honap? Most nagoyn tele van a fejem... Segitseg!

2019. jún. 7. 10:29
 625/640 anonim ***** válasza:
Hát, igen, a helyzeted bonyolultabb, mint a mienk. Az oltást mindenképpen felvenném mielőbb, hogy később ne kelljen ezzel foglalkozni, de a lombikot érintően nem tudok tanáccsal szolgálni...
2019. jún. 7. 11:13
 626/640 anonim ***** válasza:

Lena, neked nem mondtak semmit fogamzasgatlo szedeserol a lombikor megelozo honapban?

Nekem most ezt irta a doki e skicsit zavaros ez az egesz:

"A kezeles elott rovid ideig szoktunk fogamzasgatlot adni a ciklus 1-2. napjatol kb. 2-3 hetig ciklus rendezes celjabol. Ezt 4 nap szunet koveti majd a stimulacio. Az elso ot nap stimulacio meg helyben megtortenhet, de utana a 6. naptol Bp-en kell lennie. Onnan kb. 12 nap, hogy befejezodjon a kezeles."

2019. jún. 7. 14:19
 627/640 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Holnap este fut ki a Closty, mar izgulok, hogy szep suszoim nojjenek, Lena, te melyik nap mesz inszemre? Bea, neked hogy telik a pihi?

A hetvegen ugye nalunk volt a keresztfiunk es nagyon elveztuk, hogy ott volt, sot igazabol konnyebb volt, mint gondoltuk (persze csak egy hetvegerol volt szo azert..), viszont amikor visszavittuk azon gondolkodtam az egy jo oldalrol valo megkozelitese a dolgoknak vajon, ha most megprobalok arra koncentralni, miert is jo az, hogy meg nincs babank? Ferjem szerint ezt ilyen "minden rosszban van valami jo" szemszogbol kell nezni, hogy igen, ha szeretnenk maradhatunk delig agyban es rendelunk pizzat pl.vasarnap ha esik az eso, nem kell peluson meg nyugoskodeseken aggodni, csak magunkkal tudunk torodni. Ez nem azt jelenti, hogy nem adnank fel orommel, de azt sem, hogy bun, ha meg kielvezzuk amig (sajnos) lehet.

Ez most igy tuti kicsit zavaros, de azert ertheto amit magyarazok? :)

2019. jún. 17. 14:26
 628/640 A kérdező kommentje:
Most arra gondolsz hogy ha másképpen állsz hozzá akkori hátha sikerül? Jól értem?
2019. jún. 17. 15:04
 629/640 anonim ***** válasza:
Inkabb arra, hogy megprobalom olyan oldalrol nezni, hogy miert nem rossz az, hogy kcisvel tovabb tart amig osszejon. Merthogy meg kielvezhetjuk a gyerekmentes eletunket valamivel tovabb, mint terveztuk..?
2019. jún. 17. 15:26
 630/640 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mekkora hatása lehet a pozitív gondolatoknak a megtermékenyülésünkre, de ha úgy érzed, akkor segíthet, sőt, valszeg kicsit lelkileg is egyszerűbb feldolgozni az eddig történteket...

Nekem ma volt a 3., egyben utolsó inszemem. Ez volt az első alkalom, hogy fájt, most is fekszem. Most mindent megkérdeztem a dokitól, ha nem jön össze, magánlaborban kell nézetnem egy antimüllerhormon szintet, a többi vizsgálatom még érvényes. Hosszú protokollt alkalmaznak, azaz a lombikot megelőző ciklusban már megkezdődik a gyógyszerezés. Hát, ennyi. Ja, nem kell kihagyni az inszem után hónapot.

Ági, én még ott maradtam le, hogy gondolkodtok, mit döntöttetek?

2019. jún. 17. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!