Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Sziasztok, ki hogy van ma reggel?
Nalam valtozatlan a helyzet minden szinten sajnos vagy nem sajnos az holnap reggel kiderul. Mellek nem erzekenyek, nem fajnak, pedig egyfolytaban nyomkodom, hatha :D Valtozatlanul almos vagyok es puffadt, es semmi jele barnazasnak ami a legfurcsabb az egeszben.
Arra is gondoltam talan a UTro miatt van, mert az elso inszemnel amikor 10 szemet szedtem naponta akkor valoban elmaradt a barnazas, viszont a masodik honapban csak 6szemet szedtem es akkor ugyanugy volt barnazas, mint mindig. Namost most 4szemet szedek es nincs barnazas. Egyre kivancsibb vagyok mar.
Ma egyedul leszek, szoval Bea stilusban tolom az estet.
Lena, hanyra mesz dokihoz? Bea, nalatok mi a strategia erre a honapra, akkor most pihentek?
Kepzeljetek visszaneztem a mult havi beszelgetesunket itt mert nem birtam magammal es akkor 6szem progi mellett a 11.napon mar volt barnazasom... most vagyok a 13.nap kozepen es meg semmi. Kezdek bizakodni!
Egyfolytaban arra gondolok, hogy a ferjem mintaja hatarerteken felul volt, most eloszor jol lett idozitve az inszem pont ovulacio napjanak a reggelen, jo vastag mehfal (eddig meg sosem volt 14mm) es nem volt utana rosszullet es laz. Az egyetlen negativum, hogy csak egy tuszom volt, de vegulis normal Clsoti nelkuli honapokban mindig annyi van. O basszus kezdem elhinni, hogy ez sikerult, nincs semmilyen PMS tunetem ami ilyenkor mar van, mondjuk terhessegi tunetem sincs ami jo lenne, ha azert megerositene, de most tenyleg elkezdtem beleelni magam. Kerlek valahogy allitsatok le, mert ha egy csik lesz reggel akkor szem nem marad szarazon... Jajj szegeny fejemnek mar tul keso ezt nem lehet leallitani, megyek is rugdalozokat vasarolni :) Ha mar arra jarok lopok gyorsan egy dinnyet is.
:D a dinnyével csak óvatosan! :D
Elhiszem hogy beleélted magad de én nem állítalak le habár azért a vásárlás korai :)
Hidd el én is így lennék a helyedben! Nagyon szorítok hogy siker legyen!!! :*
Mi most pihenünk majd augusztus végén szeptember elején folytatjuk attól függ mikor jön meg 😊
A dinnye kell, mert emlekeztet a borotvalt fejemre :D
Hu, most mar nagyon varom a holnap reggelt, egyreszt felek attol, hogy vegeter ez az idoszak amikor olyan sok remeny van bennem es bizakodas, viszont izgatott is vagyok, ha tenyleg ket csik lesz akkor minden megvaltozik (ma reggel azon agyaltam mi van, ha megittam az utolso kavemat jovo februarig? :) ). Kevesebb, mint 24ora maradt.
Jo pihenest nektek Bea, biztosan jo lesz levenni ezt a sulyt a vallatokrol es csak elvezni az nyugis egyuttletet.
Hát, halihó!
Túl vagyok már egy ideje a vizsgálaton, csak sokat vezettem, meg mégis bejöttem dolgozni, szóval csak most értem ide.
A doki szerint a progira nagyon jól reagált a méhem, a fala szép és vastag (a doki örült, szóval én is...).
Először is, nem kell várni a lombikra. Mármint, ha úgy döntöttünk volna, akkor ebben a hónapban kezdünk rövid protokollal. Átbeszéltük, hogy adunk még egy esélyt az inszemnek, mert lombik után ő is pihenést javasol, minimum a beágyazódás időszakában. Az meg ebben a hónapban úgy jönne ki, hogy 25-én feküdnöm kellene még, aznap meg szóbeli záróvizsgám van az egyetemen...
Szóval, utolsó inszemhez ma kezdem a gyógyszerek szedését, kedden Meforal szuri, szerdán uh.
Ha nem sikerül, akkor nem kell újracsináltatnom a vizsgálatokat, mert minden érvényes. A mostani inszemben termelt tüszőszámomtól is függ, hogy a lombikban rövid vagy hosszú protokollt alkalmaz a doki, szóval ez még nincs eldöntve.
Hát ennyi.... Ja, otthon hagytam a listámat, mert reggel történt egy kis baleset és teljesen feldúlt voltam (a moszkvai kutyám berontott a nappaliban és kinyírta a kedvenc patkányomat, mert a gyerek a patkányketrec tetejét nem csukta vissza). Tehát kicsit zaklatott voltam.
Bea! Kitartás, már mindjárt itt a hétvége, ráadásul hosszú a pünkösd miatt!!!!
Ági, már nagyon várjuk a tesztedet. Milyen tesztet használsz, milyen az érzékenysége?
Hu, mekkora mazlista vagy, hogy nem kell varni a lombikra! Mi a kulonbseg a rovid es a hosszu protokoll kozott?
Persze remelem nem jutunk el oda, de ha igen akkor csajok, vegigcsinaljuk egyutt a lombikot is.
Nagyon erzekeny a tesztem, 10es, szal ha reggel negativ akkor nem vagyok terhes. Viszont egyre jobban hiszem, hogy az vagyok, ennyire meg eddig soha nem gondoltam, hogy tenlyeg jozan esszel is az lehetek (almodozas az mindig volt, de most inkabb olyan racionalis alapokon, persze tudom ez hulyen hangzik), most voltam es tenlyeg semmi barnazas, ami nagyon nagyon szokatlan es ezt nem kepzelhetem be.
Faradtnak, almosnak erzem magam, kis gorcsolgetes zajlik odalenn, de nem menzis tipusu, plusz furak a szagok meg az izek, de ez mind olyan amire azt mondom, hogy csak a fejemben van. Ugyhogy csakis a barnazas elmaradasa az ami remenyt ad, de azt rengetegt.
Kerdes: nektek volt mar olyan, hogy nem tudjatok biztosra megmondnai, hogy a gyomrotok vagy a mehetekben van "mozgas"? Gorcs, csikaras ilyesmi ami emesztes is lehet.
Hihi, ez jo :)
Meg mindig semmi, most már gyorsan el kéne aludni, hogy reggel legyen és tesztelés, de meg a reptéren vagyok, most szállt le a fiatal apuka :)
Léna, mi a különbség a rövid és a hosszú protokoll között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!