Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Hát, nagyon sajnálom. A vérvételnek az eredményét azonnal megkapod holnap? Még mindig görcsölsz?
Én igen, csak nem úgy.... Ma éppen azt bizonyítottam, micsoda konyhatündér vagyok, pontban délben háromfogásos ebéd... Általában egyfélét főzök du 2-3 óra között, szóval remélem, a férjem nem fog hozzászokni.
Nekem a nemvárt után kezdődtek legutóbb a görcsök, de csak reggel, nap közben nem éreztem!
Nekem is napközben elmúlt most nem érzek semmit de hajnalban nagyon fájt.
Fél óra alatt meglesz az eredmény de mivel a teszt negatív a hasam nagyon görcsöl így nincs kérdés.
A dokiddal is tudsz beszélni? Eldöntöttétek, h mi a következő? Ha lombik, akkor az rögtön indul?
Ági! Te teszteltél?
Úgy van megbeszélve hogy három inszemináció után próbálhatunk lombikot. De én most szeretnék szünetet kicsit ki vagyok bukva már. Nagyon sokat híztam a két hónap alatt fogyni akarok mert szerintem ez sem tesz jót a teherbe esés esélyének hogy ennyi sok felesleg van rajtam.
Most nem akarok ezzel foglalkozni kicsit önző vagyok de most én jövök kicsit. A férjemmel is két hónapja már csak veszekszem szinte szegény olyan kitartó. Kicsi romantika és magunkra figyelés kell most elég volt egy időre.
Sziasztok lanyok! Bocsi, hogy eltuntem, tegnap egesz nap nyuzsi volt egy percre nem tudtam szusszanni.
Nagyon eros voltam, sem tegnap sem ma reggel nem teszteltem, ma vagyok a 10.napon.
Osiznten szolva akartam, de annyira felek a negativtol ami az elmult 9honap alatt alakult ki bennem, hogy egyszeruen meggatol a tesztelesben.
Bea, sajnalom, hogy nem jart sikerrel a masodik inszem, mult honapban en is ateltem es ugyanigy ereztem en is magam, pihenesre vagytam, Nagyon konnyen be tudunk sokallni, nekem meg ott volt a rengeteg utazas es rosszullet, laz is, de most, hogy nem viselt meg ugy meg most is azt mondom kovetkezo honapban 100% nem lesz inszem. Szo sem lehet rola.
Nalam meg mindig semmi jel, reggel nyomogattam a mellem mint egy orult noszemely, hatha erzek fajdalmat, de semmi. Aztan eszembe jut, hogy csomoan mondjak, hogy nem ereztek semmi jelet annak amikor terhesek voltak, azt hiszem Lena, te voltal az egyik, de aztan arra gondolok vajon ez azert tortent, mert nem is figyeltek? Azt nehez elkepzelni, hogy ha valaki a teste minden mozzanatat vizsgalja akkor ne erezze meg, hogy teherbe esett, vagy ez hogy van szerintetek?
Teljesen egyet értek Àgival! Nem hiszem hogy aki így tudja előre mint az inszemE-ek hogy várható a terhesség valaminek másnak kell lennie valamit érezni kell! Nincs olyan hogy minden olyan mint menstruáció előtt és hopp mégis terhes valaki. Aki így jár az szerintem nem figyeli magát vagy nemtudom.
Nektek nagyon drukkolok csajok!!!! 😊 azt mondtad Léna statisztikailag mostmár háromból kettőnek sikerülnie kell én már kiestem szóval hajrá lányok!!!! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!