Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.2019. ápr. 23. 13:11
561/640 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 24 napon inszem utáni 12 napon. Elvileg mától hétfőig bármikor megjöhet innentől... De nem érzek semmit szerintem valamit kéne legalább mellfeszülést de semmi. Nem hiszem hogy ez terhességre utalna
2019. jún. 1. 19:23
562/640 A kérdező kommentje:
Az előzőnél ugye 26 ciklusnapon voltam vérvételen mint most is úgy megyek majd és 27 napon jött meg egy nappal utána hogy abbahagytam az ultrot
2019. jún. 1. 19:24
563/640 A kérdező kommentje:
De most nem ultro van ugye hanem másfajta szóval lehet az csinálja Te is ezt szedted és nem volt tüneted nem?
2019. jún. 1. 19:25
564/640 anonim válasza:
Igen, ugyanazt szedjük, csak nekem sosincs előre tünetem... Előzőleg nekem a progi abbahagyása után 7 napra jött meg, én abba a kategóriába tartozom, akinél akadályozza, h megjöjjön.
Várom a reggelt, h végre tesztelj!
565/640 A kérdező kommentje:
Tesztelek reggel de én 100%-ra biztos vagyok benne hogy negatív lesz
2019. jún. 1. 19:52
566/640 anonim válasza:
Okés, de már írtam, elég, ha én reménykedek helyetted is!!!!
567/640 A kérdező kommentje:
Na jó hogy beszélünk róla mert mert kezdtem görcsölni. LezuhanyOztam utána már éreztem. Biztos a melegvíz okozza.. Azért köszönöm a biztatást 😊 én már azt várom Te tesztelj!!!! Neked van valami tünet? Bármi?
2019. jún. 1. 20:21
568/640 anonim válasza:
A világon semmi, de nem vagyok elkeseredve, jövőhéten már kiderül. Szerintem ez a várakozás a legrosszabb része, nomeg az, h nincs szex a hülye progi miatt!
569/640 A kérdező kommentje:
Azóta elmúlt minden de most meg aludni nem tudok... Mindegy majd írok reggel ha teszteltem
2019. jún. 1. 22:32
570/640 anonim válasza:
Szurkolok es varom a reggelt! Nalam semmi. Joejt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!