Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Csajok ti is feszultek vagytok? En ugy erzem fel tudnek robbanni, de mar napok ota... tok bunko voltam mar tobbszor is a ferjemmel, pedig eddig sokkal tobb progeszteront kaptam es nem cisnaltam ilyeneket. Ez mi lehet? Ha magas lenne a progiszintem ereznem a mellemen, de nem erzek semmit ,csak egyfolytaban feszult vagyok es mindenki idegesit :(
Nekem 14napos a lutealis fazisom, jovo szerdaig nem esedekes a pms.
Én is feszült vagyok sokszor sajnálom a férjemet mert rajta csattan pedig szegény próbál a kedvemre tenni tényleg.
De meg sem lepődöm mert nálam ez is a menzesz jele előtte vagyok mindig feszült. Ma már "megérkezett" a fejfájás is ami szintén tipikus egy két nappal mielőtt megjön.
Na lányok nekem két nap és kiderül amit már most is tudok....
Nektek azért még van egy jó pár nap...
Most eldöntöttem vasárnap reggel csinálok tesztet és hétfőn már persze ha addig magától nem jön meg...
Izgis!! Ma vagyok 8.napon, meg ferjem is megjegyezte ma reggel, hogy nagyon lassan mulik az ido :D
Meg mindig semmit sem erzek az egvilagon. Ugyhogy varunk. Bea, elmult a rosszullet?
Lena, kitartas, nemsokara vege a latogatasnak..
Jó reggelt lányok :) én nem izgulok érzem hogy meg fog jönni... Nagyon görcsölök megy a hasam fáj a fejem tipikus menzesz előtti állapot.
Ha terhes lennék nem lenne ilyen erős görcs feszülne a mellem és nem érezném ilyen rosszul magam.. Én már elengedtem de nektek nagyon szurkolok!!!! 😊
Léna anyukád meddig marad? Àgi hogy haladsz a kézimunkával?
Holnap délután szabadulok...
Nálatok valami történés?
Jaj Léna egész nap depressziós voltam de ezen a mondatodon most olyan jót röhögtem ne haragudj :D :D :D
Semmi új történés nincs hacsak az hogy jelenleg semmit sem érzek. Se görcs se mellfeszülés se fejfájás se semmi....ez is tünet ha nincs tünet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!