Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/640 anonim ***** válasza:
Huha, ez nemsemmi, meg is ertelek, hogy nem szednel tobb gyogyit, de a brazil dio az nem gyogyszer, az maga a dio. En beagyazodas kornyeken szoktam napi 4-5szemet megenni, mert nagyon finom amugy, tele van szelennel ami kell a beagyazodashoz. Azert ajanlom, mert tudom, hogy a sprayt kell hasznalnod a mehfal vastagitasara, talan ez a termeszetes finomsag is tud segiteni, rengetegen eskusznek ra :)
2019. máj. 28. 13:56
 502/640 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen aranyos vagy 😊

Ajánlották már meg a méhpempőt meg különböző teákat de eddig nem próbáltam egyiket sem azt sem tudom nálunk kapni e egyáltalán valahol itt a környéken

2019. máj. 28. 14:53
 503/640 anonim ***** válasza:

Igen, vannak ilyen csodaszerek, meg persze a teak is, mehpempot en is szedtem, meg cickafark es palstfu tea, baratcserje es tarsai, semmire sem volt jo, sztem akik hasznaljak azok nelkule is teherbe estek volna, de nem akarok cinikus lenni. A brazil dionak azert adok eselyt, mert szelen van benne es nem hiedelem :)

Amugy nem ertem miert veszited a remenyt, hiszen harmonk kozul te vagy az egyetlen akinel tudjuk biztosra, hogy megrepedtek a tuszok es hogy tobb volt.

Lenanak meg nekem is csak egy arvacska tuszonk volt es legalabbis en nem is tudom, hogy megrepedt-e. Ennek kene remenyt adnia, nem?

2019. máj. 28. 17:18
 504/640 A kérdező kommentje:

Igen tudom de ha azt vesszük nálad nem találtak konkrét problémát Léna ugye már szült is. Nekem több hormonnal is baj van a férjem spermája sem túl jó szóval lehet sok tüsző ha nem termékenyül meg. Lassan 3 éve várjuk a csodát. Ebből több mint másfél év úgy telt el hogy tényleg jókor voltunk együtt próbálkoztunk amikor csak lehetett és az első évben még rá sem voltam úgymond gyógyulva a témára mert tényleg úgy voltam vele jon ha akar szóval még lelki oka sem lehetett akkor...

Eddig egy orvos sem biztatott pedig sokat megjártunk már. A korom is veszély forrás már 36 leszek a méhem már nem olyan mint egy 25-30 évesnek. Sosem estem még teherbe szóval az a remény sincs hogy voltam már terhes tudok szülni.

Nem mondom hogy teljesen nem bízom a sikerben de ugyanúgy érzem magam mint előző alkalommal. Én már napokkal előtte érzem ha meg fog jönni és most is érzem Isten adja ne jöjjön meg de úgy érzem meg fog.

2019. máj. 28. 17:37
 505/640 A kérdező kommentje:

Nem akarlak Titeket letörni csak saját magammal szemben realista vagyok 😊

Azt viszont érzem hogy Nektek most sikerül!!! 😊

2019. máj. 28. 17:38
 506/640 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a homeopátiás forró ital nagyon jó! Egy kicsi orrduguláson kívül már semmi bajom! Másfél nap alatt szinte teljesen rendbe tett 😊
2019. máj. 28. 17:54
 507/640 anonim ***** válasza:

Ertem, hogy nehez igy hinni a sikerben, en nagyon tenyszeruen szoktam nezni a dolgokat.

A 3ev alatt nem szedtel Clostyt es nem is tudod, hogy ovulaltal-e, volt-e peteeres, plus za ferjed spermai eljutottak-e a celhoz, szoval hiaba voltatok egyutt a megfelelo napokon ha nincs ami megtermekenyuljon sajnos a tobbi edeskeves.

Most tudod, hogy az ertekeid rendben vannak. Tudod, hogy volt peteeresed es meg is repedt nem csak egy, hanem tobb tuszo is. Tudod, hogy a ferjed spermaja eljutott a mehedig, mivel direkt befecskendeztek oda.

Ahogy en latom, ennyire biztos meg nem lehettel abban, hogy jokor es jol tortentek a dolgok, ennyire jo helyzetben meg nem voltatok egy ciklusban sem.

Tenyleg nem akarok eroskodni, de en tenlyeg nem vagyok az a fellegekben jaro tipus, nekem adatok kellenek feketen feheren. Most szerintem ezekre probalj meg fokuszalni ha megy :)

2019. máj. 28. 18:15
 508/640 anonim ***** válasza:

Halihó! Egy kicsit eltűntem, nagy pörgés volt a melóhelyen is, plusz fáj az utód torka (??? már majdnem nyár van!), szóval húzós volt ez a nap....

Jó sok mindenről beszéltetek, megpróbálok röviden én is reagálni:

- brazil dió: dunsztom sincs, mi az, de én a méhpempő, barátcserje, gyógyteák, myoizonitol, stb szereket sem próbáltam, az Elevit meg tartalmazza a szükséges szelén mennyiséget.

- tüszőrepedés: mivel az ovuteszt most nem jelezte, fogalmam sincs, volt-e és ha igen, mikor (5 napon keresztül teszteltem).

- esélyek: mivel csütörtökön a doki szinte győzködött minket, hogy ezekkel az eredményekkel ő kizárólag a lombikot ajánlja, nem sok esélyt látok én sem... Azért az elég gáz, hogy stimu hatására mind a kétszer 1-1 tüsző lett a bal oldali petefészkembe. Ezt azt is jelentheti, hogy a bal oldali soha sem működött rendesen, az 1. számú utód is a jobból fogant, amit meg ugye elcsesztek a császárnál.... Vagyis, úgy érzem, ha most 3-4 % az esélyem, a lombiknál már legalább a tízszerese lesz...

- rózsahimlő: a kiskönyvem szerint (még megvan!!!!) én voltam. Nem is tudtam, hogy van rá védőoltás, de ez totál jó dolog. Rákérdezek holnap a gyerekorvosnál, a lányomnak milyen feltételekkel adható (ajánlja-e, mennyibe kerül, elérhető-e itthon...). Köszi az ötletet.

- A forró italpor: már most nem tudom, hogy mi a neve... Csomó kulcsszót figyelek itt a gyakorin, bár sehova máshova nem posztolok. Pont tegnap reggel az egyik kismama írta ki, hogy megfázott, neki ajánlotta valaki, tehát így találtam rá.... Nagyon köszi, hogy voltál szíves letesztelni :))))) Mentettem a nevét, ha esetleg télen leszek babás és elkapok valami ótvart, tudjam, mihez kell nyúlni!!!

- tesztelés: eddig sikerült megállnom és nem rendeltem teszteket, itthon meg nincs, szóval, ha kibírom péntekig és akkor rendelek, kedden ér ki, így szerdán (5.-én) tesztelek először. Ha 7.-én is negatív, abbahagyom a progit.

- mikor kellene megjönni: csak az Isten tudja!!! 3.-tól 14.-ig annak alapján, hogy a ciklusaim 24-26 naposak, de a progitól az előző hónapban 35 napra jött meg.

Hát, ennyire emlékszem... Kihagytam valamit?

2019. máj. 28. 22:10
 509/640 A kérdező kommentje:

Szegény "utód" :) jobbulást neki! :* hidd el pontosan tudom mit érez de hála Neked Léna jobban vagyok! :)

Én a teszteléssel megint úgy jártam mint előző alkalommal hogy nem igazán érzek késztetést hogy teszteljek mármint a vérvétel előtt. Túl sok negatív tesztet láttam már lehet azért.

Azt kihagytad Te hogy vagy Léna??? Remélem minden oké 😊

Àgi tudom hogy hinni kell de majd a pozitív eredménynek fogok addig semmivel sem áltatom magam mert nem akarok újabb csalódást.

Közben már a harmadik jellemző pattanást fedeztem fel ami menzesz előtt szokott kijönni. A hasam is fáj ahogy szokott.

És Léna tényleg Szívből ajánlom ezt a forró italt nagyon jó! Rendbe rakott másfél nap alatt. Nem hittem volna 😊

2019. máj. 28. 22:43
 510/640 anonim ***** válasza:

Szuper!

Én tiszta ideg vagyok, anyám jön a hétvégére, már péntek du itt lesz, szóval szabit kell kivennem, h átsúroljam a házat. Persze nem szól semmiért, csak sopánkodik: Szegénykém, nem érsz rá erre meg arra.. Vagy ami még jobb, kérdés nélkül nekiáll segíteni: szombat reggel 6kor ablakot mos, átülteti az összes virágot, gazol, stb... Engem meg a frász kerülget, hogy elmúlt 70 és hagyja már abba, így mindent kikapkodok a kezéböl és megcsinálom... Ez a játék tizen x éve... Utána is szabi kell, h kipihenjem. Amúgy imádjuk, a férjem szerint ő a terminátor, csak úgy lefáraszt, mint semmi más... Szóval: hétfőig a figyelemelterelés kipipálva!!!!!

2019. máj. 28. 23:17
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!