Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/640 A kérdező kommentje:

Na sikerült venni Herbal forróitalt amit javasoltál Léna már ittam is egyet 😊

Köszi a jó tippet remélem segít

2019. máj. 27. 16:49
 482/640 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon zavar engem is, hogy masokkal is megtörténhetett ugyanez, gondolkodtam is rajta, mit tehetnek. Szerintetek?

Barcsak en talaltam volna roluk valamit mielott belevagtam. Persze ez ugy tortenik ha maganban mesz, hogy egy konzultaciora kell elmenni ami 29ezer es csak utana csinal barmit is. Szal logikusnak tunt, hogy maradunk nala. Persze hiba volt.

Bea, szurkolok reggelre, hogy homezod legyen (most meg).

2019. máj. 27. 18:48
 483/640 A kérdező kommentje:

Most egyenlőre annyit tehetsz hogy vigyázol magadra és majd pozitívat tesztelsz! 😊

Egyébként komolyan nem tudom mit lehetne tenni.

Most mértem de nincs lázam hála az égnek. Remélem jó lesz ez a forró ital 😊

Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi tesztemre...

Veletek akkor minden oké? Àgi Neked tesztelni kell majd vagy menni kell vérvételre? Milyen utasítást mondtak?

Léna neked majd tesztelni kell mint a múltkor? És hanyadikán?

2019. máj. 27. 18:59
 484/640 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy kaptál italport, remélem, használ is!

Az a gond, hogy nem tudhatod, hogy másnak is ilyen rossz tapasztalata van-e az intézettel, de azt megteheted, hogy úton útfélen - itt a gyakorin is - "reklámozod" őket a saját tapasztalatoddal. Persze eléggé gáz, hogy nem válaszolnak, de nem hiszem, hogy jogi lépésekkel sokra mennél, akkor is csak idegeskednél, az meg nem tenne jót.

Ezekkel az összegekkel engem nagyon megleptetek, nekem egy inszem a Te kettődnek a tizedébe kerül.

Bea! Én ugyanúgy a nemvárt napján kell, hogy teszteljek, ami persze nem tudom, hogy mikor van, hiszen az inszem a 14. napon volt, nekem meg a ciklusom 24-26 napos. Legutóbb a repesztő után 72-84 órára volt ovulációm (fogalmam sincs, hogy lehet, de mindennap teszteltem és tökéletesen erősödött a két csík, majd negyedik nap délutánra hómező). Aztán ovuláció után pontosan 21 napra jött meg a menstruációm, amit ugye köszönhetek a progeszteronnak is.

Tényleg! Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy gyorsabban hízok a hormonoktól, mintha egész nap csak Milkát tömnék magamba? Ez valami szörnyű... Elhagytam a 7 kg-ot, a ruháim szűkek. Leginkább a cickókon veszem észre (és mindenki más is, tegnap megkérdezték, megcsináltattam-e!?!), az eddigi push up B kosarasokat rakhatom félre, ma már C kosarasat éreztem csak kényelmesnek....

Holnapra drukkolok a negatív eredményért.... Hajrá!!!

2019. máj. 27. 21:05
 485/640 A kérdező kommentje:

Jaj Léna a hízás nekem is katasztrófa!!!! Azt hittem csak nálam gond. Én a pajzsmirigy gond miatt amúgy is súlyproblémákkal küzdök évek óta. Most a két inszemináció óta sok jött fel nagyon zavar és az inszeminációnak sem jó :(

De nekem nem egyszerű fogyni így sem most meg csak jönnek fel a kilók :((((

2019. máj. 27. 21:26
 486/640 anonim ***** válasza:

Hát, azért nem örülök, hogy Téged is érint a probléma. Én le tudok fogyni, de az eléggé drasztikus (heti hét edzés, 800-900 kcal/nap), ezért amíg babaprojekt van, szóba sem jöhet.... Csakhát annyira zavar, jön a nyár, a nyitott ruhák, meg hát a férjem előtt is gáz, bár Ő nem mondja, a melleim bejönnek neki :) A gyermek megkérdezte amikor hozzámbújt és átölelt, hogy azért nőtt a pocakom, mert baba van benne? Szörnyű.

Amúgy lefekvéskor megkérdezte, mit csinálok, mondtam, válaszolok Nektek, plusz megkérdezem, hogy vagy... Arra kért, írjam meg Neked, hogy jobbulást kíván!

Szóval, használ valamit az ital?

2019. máj. 27. 22:35
 487/640 A kérdező kommentje:

Jaj de aranyos köszönöm szépen 😊

Nagyon örülök mert ma reggelre sokkal jobban vagyok. Nem mondom hogy hű meggyógyultam de végigaludtam az éjszakát és kidugult az orrom 😊

A férjem megjegyezte hogy híztam ami nem esett jól de tudom nem rossz szándékból mondta.

Ami zavar hogy anyósom megjegyezte már mondtam neki legutóbb hogy ő dumál állandóan hogy jó lenne unoka mondtam ez ezzel jár! Nem mentegetem magam le kell fogyni de most amíg nem tudom mi van nem merek semmit sem tenni. Ha kiderül nem sikerült akkor irány tornázni mert ez így nem jó én sem érzem így jól magam.

Bevallom őszintén nem gondoltam hogy hízással jár ez az egész.

Ti hogy vagytok lányok minden oké?

2019. máj. 28. 07:01
 488/640 A kérdező kommentje:
Ja lányok a lényeget nem irom! Konkrétan elaludtam reggel szóval nem teszteltem mert nem volt rá idő :( de úgy döntöttem nem is fogok már csak majd hétvégén szombaton és vasárnap lesz a 12-13 napom majd valamelyik nap megnézem "mi újság" habár én most sem érzek változást a múlt hónaphoz képest szerintem most sem sikerült.
2019. máj. 28. 07:31
 489/640 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Tessék pozitívnak lenni! Ilyenkor még nem is érezhetsz különbséget! Felénk minden rendben, már megint esik az eső, kezdek nagyon-nagyon depis lenni! De fel a fejjel, jövő hét végén már mindannyian biztosat tudunk, alig várom.

Szuper hír, hogy jobban vagy!

2019. máj. 28. 07:59
 490/640 anonim ***** válasza:

Jo reggelt! Terhesseget erezni sztem legkorabban 12-13.napnal lehet, elotte nem.

Igen, an is reklamozasra gondoltam, jogi utra egyaltalan nem, az hianyzik a legkevesbe. Inkabb itt teszek fel velemenyt, hogy aki keresi talalja meg.

Nekem 8-an kell tesztelni, persze meglepodnek, ha addig kibirnam magamat ismerve...

Egy inszem 75000 és az azt megelozo konzultáció 18000 plusz tuszorepeszto 10000 ott az intézetben, szóval darabja az inszemnek volt 103000 amit az intézetnek fizettünk plusz a legelső konzultáció volt 29000 így összesen 235000et hagytunk a G1 nem plusz a gyogyszerek havonta 18000, erre jottek rá a jegyek stb.

Amugy én is hiztam, érzem a ruhákon, kornyezetem szerint nem, de vszeg csak udvariasak.

Nekem is bedugult az orrom és használtam sprayt, hogy kiduguljon, az ok?

Tok cuki a ferjed, hogy erdeklodik, már természetessé vált ez az írogatás, persze nem a legjobb, hogy barki elolvashatja, de hát ez van :)

Léna, te mikor tesztelsz?

2019. máj. 28. 08:18
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!