Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/640 anonim ***** válasza:

Ó, a napi három tejeskávém nélkül kibírhatatlan lennék, bár a férjem szerint nem állok már messze tőle... Rettentően ingadozik a hangulatom, ma kiabáltam, pedig sosem szoktam, kikészítenek a hormonok!!!

De vissza Beához: gőzölés, forró tea, esetleg algopirin, hogy jobban kiizzadj... Én azt kaptam a derekamra, mert mást nem mertek a pocaklakóm miatt, amikor beállt várandósan a derekam. De inkább viseld, menj szabira (vagy táppénzre) és pár nap alatt kifekszed gyógyszerek nélkül is! Küldöm a gyógyító energiát!

2019. máj. 26. 21:58
 472/640 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy köszi szépen :* remélem hat a gyógyító energia :) megnézem hogy bírom a munkát ha nem bírom haza jövök
2019. máj. 27. 02:49
 473/640 anonim ***** válasza:

Kemény vagy, hogy megpróbálod, de inkább pihenj...

Utána néztem, a Herbal Swiss Medical termékek (van forró italpor is kifejezetten megfázásra) szedhetők terhesség és szoptatás alatt is, patikában tudod megvenni, nem túl drága. Próbáld ki.

2019. máj. 27. 08:15
 474/640 A kérdező kommentje:
De jó köszi! Ma megnézem 😊 nekem ez eszembe sem jutott hogy utána nézzek 😊
2019. máj. 27. 11:54
 475/640 anonim ***** válasza:

Ezért vagyunk, hogy támogassuk egymást!!!!!! :)))))

Remélem, mielőbb meggyógyulsz!!

Ági! Veled minden rendben? Nem fáj semmid? Jól vagy?

2019. máj. 27. 12:23
 476/640 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok! Visszaertem a normalis kerekvagasba, elegge hektikus volt az elmult par nap, bocsi nem is tudtam rendesen irni. Ma mar melozok es minden a regi.

Bea, sztem is szuper otlet, hogy keress olyan gyogyit amit biztonsaggal be tudsz venni, mert az ilyen sajna egy hetig is eltart ha nem kezeled akar tovabb is.

Amikor az utrot felteszem en is erzem a hot, de sztem az normalis, ezert is mondjak, ohgy a huvelyben mert homerseklet a honaljban merttol elter, magasabb.

Lazad amugy nincs, ugye?

Nalunk nagy az orom es az izgalom, ilyen meg nem volt, hogy tenyleg tudtunk remenykedni, ferjem szerint ez volt "az elso" inszemunk mivel az elso kettonel egyertelmuen valamit nagyon durvan elrontottak. Napokig tarto rosszullet es 38.8fokos laz... eselyunk nem volt a sikerre sztem, hiaba is hitegettuk magunkat, valami ott nem stimmelt. Az is fura, hogy azota hiaba keresem a G1 intezetet, nem valaszolnak. 250ezer Forintot hagytunk ott naluk a ket inszemre sajnos, de hat mar utana vagyunk.

2019. máj. 27. 12:32
 477/640 anonim ***** válasza:

HOGY MENNYIT???????

Ez nagyon-nagyon gáz, főleg, ha hozzászámoljuk az utazások költségét, ami Nektek nem egy "átruccanok 60 km-re" tétel! Ez felháborító!

Az viszont jó hír, hogy megszabadultál tőlük, és úgy néz ki, a csere minőségi, hiszen most nincs bajod!

Ti csináltatok ovutesztet? Nekem fogalmam sincs, ebben a hónapban mikor lehetett ovulációm, így nagyon azt sem tudom, honnan kellene számolni a napokat!

2019. máj. 27. 14:51
 478/640 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök Àgi hogy nincs semmi baj!

250 ezer??? UramJézus! Az rengeteg! Nekünk gyógyszerrel utazással együtt nem volt ennyi a két inszem! Az rengeteg! Ráadásul a semmiért!

De olyan jó hogy minden oké! :)

Szerintem nincs lázam de estére vettem be panadolt mert nem voltam túl jól.

Léna én eddig sem használtam ovu tesztet most meg a tüszőrepesztő miatt egyáltalán nem használtam egyik inszemnél sem.

Holnap leszek a nyolcadik napon úgyhogy reggel tesztelek kiürült e már a tüszőrepesztő

2019. máj. 27. 15:17
 479/640 anonim ***** válasza:

Igen, rengeteg penz es faj is rendesen... A jegyekkel egyutt ki sem merem mondani mennyi volt. Foleg, hogy annyira biztam bennuk. Ha oszinte akarok lenni akkor csak magamat hibaztathatom, mivel kerestem online ertekeleseket, itt gyakorikerdesek-en is rajuk kerestem es egy valasz sem jott, egyaltalan nem ismertek es ebbol tudnom kellett volna, hogy buzlik a dolog.

A ferjem szerint nincs meg a megfelelo felszerelesuk ahhoz, hogy rendesen megtisztitsak a mintat es ebbol lett a baj. Viszont borzaszto erzes, hogy masodszorra is keresztulvittek ezen az egeszen es nem mondtak azt, hogy figyu, inkabb eltanacsolnank mashova mivel egyertelmuen erzekeny vagy a prosztaglandinra. Ajulas kozeli allapotba kerultem, elsotetedett minden mindket alkalommal. Most meg kepzeljetek el mar harom emailt is irtam, regebben mindig valaszoltak most meg mar harom hete semmi... Mert sztem tudjak, hogy mi tortent. Ferjem szerint ez volt az elso inszeminacionk, most mar en is kedzem igy erezni.

Vegre van remeny es bizhatunk benne, hogy sikerult!

Bea, jol szamolom, hogy neked holnap tesztelesi napod lesz a tuszorepeszto miatt?

Lena, a tuszorepesztotol szamitott 36ora mulva kell lennie az ovulaciodnak, en legalabbis igy szamolom es a homet is mertem minden reggel plusz ovutesztet is csinaltam, mindharom pentekre tette az ovut.

2019. máj. 27. 15:23
 480/640 A kérdező kommentje:

Igen Àgi írtam is előtted hogy holnap tesztelek 😊

Nem hiába nem válaszolnak! Mert tudják hogy hibáztak!

Csak tudod magamból indulok ki hogy milyen bizalommal fordul hozzájuk az ember hogy ilyen intim dolog mint a babanemzés rájuk bízod és ilyen patkányok!

Ki tudja hány nő járt így mint Te nem? Ez olyan elszomorító....

2019. máj. 27. 15:28
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!