Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
No az kiraly, minel kozelebb vagy az ovulaciohoz annal jobbak az eselyek!
Ma este repulok es holnap konzultacio a Kaaliban 2kor. A ferjem holnap este repul es csutortokon mar ott van. Inszem penteken lesz valszeg es vasarnap reggel repulunk vissza. A Kaali szombaton megcsinalja az inszemet ha a pentek tul korai?
Nagyon kivancsi vk mit talalunk holnap 2kor, szurkoljatok lecci!
Örülök Léna!!! 😊
Nagyon drukkolok a szép tüsződnek 😊
Àgi jó repülést és Neked is nagyon szurkolok!!!
Olyan izgalmas csajok és most mindegyikőnknek sikerül!!! 😊
Tényleg én vagyok elöl! De attól függetlenül ugyanúgy izgulok értetek is! 😊
Jó repülést és megy a drukk holnapra! Nálunk sem játszik a hétvége Kaposváron, de már hallottam, h magánban Pesten van rá lehetőség!
Képzeljétek! Pont csütörtökön lesz a 10. házassági évfordulónk, mennyire komoly lenne, ha aznap foganna meg a kistesó!!!
Úgy szeretném, ha most mind a hárman bebabásodnánk (van ilyen szó?)!!!! 🍀🍀🍀
Én úgy örültem hogy nincs vérzés és hasfájás sincs most úgy érzem egy ideje a hasam de nem mondanám hasfájásnak..
Itt gondolkodtam hogy örülök itt hogy most máshogy alakul mások a tünetek aztán lehet rohadtul nem jelent semmit :( egyszer nagyon hiszek benne utána meg jön a kétkedés hogy minek bizakodok úgysem sikerül most sem :(
Nagyon szorítok!! Tudod egy tüsző is elég hogy sikerüljön! 😊 és milyen jó hogy az időzítés is jól jön ki!
Tudom hogy pozitívnak kell lenni és rájöttem hogy az ülés nem jó hazajöttem feküdtem fél órát jobb lett aztán csináltam a dolgom és megint nem volt jó megint feküdtem és jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!