Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/640 anonim ***** válasza:

No az kiraly, minel kozelebb vagy az ovulaciohoz annal jobbak az eselyek!

Ma este repulok es holnap konzultacio a Kaaliban 2kor. A ferjem holnap este repul es csutortokon mar ott van. Inszem penteken lesz valszeg es vasarnap reggel repulunk vissza. A Kaali szombaton megcsinalja az inszemet ha a pentek tul korai?

Nagyon kivancsi vk mit talalunk holnap 2kor, szurkoljatok lecci!

2019. máj. 21. 14:46
 432/640 A kérdező kommentje:

Örülök Léna!!! 😊

Nagyon drukkolok a szép tüsződnek 😊

Àgi jó repülést és Neked is nagyon szurkolok!!!

Olyan izgalmas csajok és most mindegyikőnknek sikerül!!! 😊

Tényleg én vagyok elöl! De attól függetlenül ugyanúgy izgulok értetek is! 😊

2019. máj. 21. 18:59
 433/640 A kérdező kommentje:
Hát itt a miskolci kaáliban nem csinálnak semmit szombaton vagy vasárnap nemtudom a pestibe hogy van
2019. máj. 21. 19:00
 434/640 anonim ***** válasza:

Jó repülést és megy a drukk holnapra! Nálunk sem játszik a hétvége Kaposváron, de már hallottam, h magánban Pesten van rá lehetőség!

Képzeljétek! Pont csütörtökön lesz a 10. házassági évfordulónk, mennyire komoly lenne, ha aznap foganna meg a kistesó!!!

Úgy szeretném, ha most mind a hárman bebabásodnánk (van ilyen szó?)!!!! 🍀🍀🍀

2019. máj. 21. 19:45
 435/640 A kérdező kommentje:
Az de aranyos lenne ha pont akkor foganna! Nagyon szurkolok most mindkettőtöknek!!! Most kell hogy sikerüljön! Legalább a háromból kettőnek! Én annak is örülni fogok ha Nektek sikerül! 😊
2019. máj. 22. 09:17
 436/640 A kérdező kommentje:

Én úgy örültem hogy nincs vérzés és hasfájás sincs most úgy érzem egy ideje a hasam de nem mondanám hasfájásnak..

Itt gondolkodtam hogy örülök itt hogy most máshogy alakul mások a tünetek aztán lehet rohadtul nem jelent semmit :( egyszer nagyon hiszek benne utána meg jön a kétkedés hogy minek bizakodok úgysem sikerül most sem :(

2019. máj. 22. 14:23
 437/640 anonim ***** válasza:
No, voltam a Kaaliban es az idozites nagyon jo, de csak egy dominans tuszo van (19mm) plusz sok kicsi:( Node hat egy az tuti van, ami jo hir, csak remenykedtem, hogy tobb lesz. Ma este 10kor repeszto szuri es penteken 11kor inszem! Izgulok nagyon mert ez lesz az utolso inszem, szoritsatok, hogy ne legyen laz :/
2019. máj. 22. 17:50
 438/640 anonim ***** válasza:
Bea, a tuneteknek ne higyj el semmit, most csak varni szabad es kell, meg bizakodni, mast nem.. :*
2019. máj. 22. 17:51
 439/640 A kérdező kommentje:

Nagyon szorítok!! Tudod egy tüsző is elég hogy sikerüljön! 😊 és milyen jó hogy az időzítés is jól jön ki!

Tudom hogy pozitívnak kell lenni és rájöttem hogy az ülés nem jó hazajöttem feküdtem fél órát jobb lett aztán csináltam a dolgom és megint nem volt jó megint feküdtem és jobb lett.

2019. máj. 22. 20:50
 440/640 A kérdező kommentje:
És most nem lesz láz!! Tudom most minden jól alakul Neked! 😊
2019. máj. 22. 20:51
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!