Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Hát, nem tudom, mit tudnék máshogy csinálni. Az előzőnél sem görcsöltem rá, most sem szándékozom. A gyógyszereket rendesen beszedtem, esetleg arra gondoltam, hogy ma veszek E vitamint, mert nekem nem mondta az orvos, azzal ártani nem árthatok (azért holnap szólok neki).
A férjed összetudja egyeztetni a munkahelyével az inszemet?
Holnap mikorra van időpontod?
Fél 10-re megyek.
Hát most hülyén jön ki mert éppen hazaér előtte és utána már megy is vissza most lehet az előtte és utána lévő "kötelező szex" kimarad.
Nem akar megint egy egész hetet kiesni az nagyon sok pénzbe is
Irigykedek, ti megtudjatok mi a (remelhetoleg) nagy helyzet nalatok :)
Hogy erted azt, hogy elotte kotelezo szex? Nekunk a spermaszam miatt elotte szigoru onmegtartoztatast rendelt el a doki..?
Hmm...Ez erdekes. Most a Kaaliban is direkt akkor ra fogok kerdezni, mert nalunk 5napos volt amit befecskendeztek, szigoruan mar a 9.naptol nem lehetett ujratolteni. Akkor nem is csoda, h.nem sikerult... No ezen most akkor kattogok majd. Ugye en rosszul voltam ugyhogy mi mar ket honapja egyetlen egy adagot tudtunk bekuldeni a termekeny napokon, as inszemet. Szoval mindent egy lapra kategoria volt es nem sikerult. Ferjem szerint az inszemmel igy nemhogy noveltuk, de csokkentettuk az eselyeinket, mert egy ciklusban csak egy egyuttlet volt... oreg anyaggal :/
No mizu van nalatok?
Lena, neked mit mondott a doki a megtartoztatasrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!