Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Remelem szepen fog novekedni az a 10mm-es tuszo, figyuzz, egy kell, hogy megtermekenyuljon, nekem pl ezt mondta a doki elso honapban amikor egy tuszom volt csak. Es meg igy is van eselyed egypeteju ikrekre!
Lehet ez sovany vigasz, de lehetne az is, hogy egy sincs a jo oldalon.., a pohar felig tele :) Inszemet spontan honapban is csinalnak stimu nelkul pl nekem most, akkor is egy tuszo van, siman sikerulhet, a szuri ra fog segiteni a novekesedre!
Hat tenyleg ra fogok kerdezni erre az onmegtartoztaasra, mert mi ezek szerint nagyon oreg anyagot hasnzaltunk fel mindkete alkalommal..
Sziasztok!
Nekem az andrológus aki a spermával foglalkozik ő mondta ezeket és a kaáliban sem mondtak mást nem cáfolták meg. A három napos az nagyon jó szintén de annál többet nem érdemes "tartogatni".
Nekem a jobb oldali tüsző nem akart nőni és van mellette még négy pici de mondta abba valószínűleg petesejt sincs egyikbe se mert kicsik, a bal oldalon viszont azt mondta szép és ott lett egy másik is amire lát esélyt hogy hétfőre jó lesz. Injekciót már nem kaptam csak a tüszőrepesztőt kell szombat este és hétfőn inszemináció.
Léna a 10 mm-es nagyon jó! Két injekcióval az bőven jó lesz keddre! Nekem egy injekció kellett még és így is jót nőtt.
Szerintem jó lesz! Nagyon drukkolok! És nekem is egyet látott most meg látod lett mára mellette egy új ami majdnem ugyanakkora! És én csak egy injekciót kaptam Te meg kettőt! Szóval jó lesz minden!
Àgi kérdezz rá de tudom ahány orvos annyi vélemény az önmegtartóztatásról. Nekem az andrológus véleménye volt döntő tényleg azt mondta 4 nap után besűrűsödik és nem jut fel rendesen vagy a sperma bezselésedik. Így mondta.
Okes, mindenkepp ra fogok, mert mondom, nalunk 5napos volt! Azt mondta a 9.nap utan tilos, namost en keson ovulalok (16.napon) szoval az inszem a 15.nap delutanjan volt...
Bea, megmertek a mehfalat? Szuper, hogy mar tudod is, hogy kedden lesz az inszem, nincs sok addig, akkor mindharmonknak a jovo heten lesz :) Izgis!
Nekem hétfőn lesz Lénának kedden
Azt mondta szépen vastagszik a méhfal de használjam tovább azt az ízét amit kaptam
Ja és most nem ultrogestant kaptam hanem másfajtát ebből elég reggel este használni délben nem kell 😊 azt elég nehéz volt munkahelyen megoldani. Habár nem örülök hogy így is használni kell megint ilyesmit.
De most tényleg próbálok bizakodó lenni hogy ez most sikerül
Ja, bocsi akkor tele leszunk inszemekkel kov.heten :) Hetfo Bea, kedd Lena, szerdan nekem ultrahang es penteken inszem. Aztan megkezdhetjuk a remseges varakozast. Nalam a jovo hetvege lesz nagyon kritikus, akkor derul ki, hogy van laz vagy nincs laz.
Ha lesz laz akkor az inszem nalunk ennyi volt es kezdjuk intezni a lombikot. De most meg nem akarok erre gondolni. Mert sikerulni fog az inszem! Szoritsatok nekem, hogy legyen 2-3tuszom...ugy izgulok es a szerda meg borzaszto messze van. Ti mar tullesztek rajta amikor nalam kiderul, egyaltalan lesz-e inszem.
Àgi nagyon szorítok!!! Nem lesz láz és szép tüszőid lesznek!!! Most nagyon szerencsések leszünk és sikerül végre! 😊
Egyébként ha nekünk most sem sikerül akkor egy kis pihi jön mert már nekem sok aztán még egy próba de közben intézem a lombikot mert háromnál többet nem próbálunk a doki is ezt javasolta és mi is ezt mondjuk.
Hajrá Bea!
Nagyon szorítok, remélem, minden rendben lesz a mai vizsgálaton. Várjuk a beszámolót!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!