Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Jó reggelt! Hamarosan indulunk, leadjuk az anyagot, utána 11-12 körül lesz inszem. Kicsit izgulok, mert nem az orvosom lesz és nagyon hátrahajló a méhem, remélem a másik is profi!
Ági! Szuper, h stimu nélkül is van tüsződ, nagyon szorítok holnapra, h ne legyen láz!!!
Bea! Köszi a bíztatást, remélem, Veled is minden oké. A proginak érzel mellékhatását? Már előre aggódom, estétől én is ezzel alszom és kelek...
Én semmi hatást nem érzek hacsak ez a folyás amit utáltam a másiknál is :(
Féltem hogy lesz vele gond de nincs semmi
Nagyon szorítok!!!! 😊
Nagyon szurkolok Lena, megnezik, hogy megrepedt-e a tuszo?
Nalunk is egy van, ferjem kicsit csalodott, de ez van es bizzunk a sikerben! Mehfal 14,5mm elozo honapokban mindig 12mm volt. Fogalmam sincs ez mitol fugg.
Az inszem utan ti meddig fekudtok? Nekem picit fura, hogy kb 5percig fekszem ott aztan atmegyek egy masik szobaba fekudni. Az a seta nem boritja meg a dolgot vajon?
Én most ugye kaptam ilyen hormon sprayt hogy vastagodjon a méhfal és most is még használni kell. Előzőnél szóba sem jött hogy túl vékony lenne. Habár ott mindennel úgy kapkodtak.. Gondolom az a jó ha vastag könnyebben megtapad a babó
Ami azt illeti első alkalommal én voltam az utolsó az inszeminációval szóval ott feküdhettem ahol csinálták de az előttem lévő két nőnek át kellett menni másik szobába és ott feküdt mert ugye mentünk mi többiek.
A másodiknál meg csak én voltam inszemináción szóval szintén feküdhettem ahol voltam 😊
Nemtudom mennyire számít ha 5 perc után felállsz aztán újra fekszel
Léna mi újság??? Várom a híreket!! 😊
Sziasztok! Hát, nekem 20 perc- fél órát kellett feküdnöm ott, ahol végezték a beavatkozást. Most és előzőleg sem volt ultrahang, szóval nem tudom, mekkora lett végül a tüsző és a méhny. vastagsága, most sem éreztem s felhelyezést. Ami furi volt, h utána a doki átnézte az összes leletet, kikérdezte a kórelőzményt, mintha a saját betege lennék, aztán több, mint fél órán keresztül beszélt. Szerinte a mi eredményeinkkel sokkal jobb esélye van a lombiknak, hiszen aztmár tudjuk, h a szervezetem képes és tud is gyereket kihordani. Max egy próbát javasolt még, vagy egyből mehet a lombik, mert maga a megtermékenyülés lehet a gond. Full jófej volt, nem gondoltam volna... Hazaértünk és eddig aludtam, bocsi, h csak most írok.
Nagyon szorítok Ági holnapra!!!!
Koszi, holnap delutanra mi is tulleszunk rajta es lehet szurkolok, h.ne legyen laz.
Erdekes, hogy lehet ez lesz az utolso inszem mindharmonknak. Mert sikerulni fog! De ha nem, akkor is. De fog :) irok hnap!
Sziasztok!
Hát örülök Àgi hogy jól sikerült és hidd el most jó lesz minden nem kell majd lombik!!! 😊 jól vagy amúgy? Vérzés nem volt? Pocakod nem fáj? Minden oké?
Àgi megy a drukk!!!!! Írj majd mi volt! És szorítok nem lesz láz! :*
Sziasztok! Szerintem az előző üzi első fele nekem szólt, ezért válaszolok rá: Semmit sem éreztem, azóta sem fáj semmi, csak egy kicsit feszül a petefészkem, gondolom nem természetes számára, hogy jobb oldalon 4 érett tüsző van. Vérzés sem volt.
Ági! Megy a drukk, írj, ha már túl vagy rajta...
Bea! Remélem Veled is minden okés, irigykedem, hogy Te már előrébb jársz és kevesebbet kell várnod... Most is 14. napon kell vérvételre menned?
Bocsánat lányok össze vissza írtam :D tényleg Neked szólt Léna :D
Igen ugyanúgy vérvétel 14 nap múlva.
Most kicsit elkeseredtem mert tegnap este óta ugyanaz a hasfájás van mint legutóbb ami nem volt ugye jó jel. Tudom a fájdalom elvileg semmit sem jelent de gyanúsan ugyanaz az érzés...
Most azt nem tudom Léna teszteljek e majd szerinted?
Àgi írj ha megvolt!!! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!