Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/640 A kérdező kommentje:

Jaj Léna remélem veled is minden oké lesz és kezdheted minnél hamarabb a következőt!

Engem jól meglepett hogy ilyen hamar megjött. Habár már rosszul vagyok ettől hiszen több mint két éve azt várom ne jöjjön meg

2019. máj. 8. 14:05
 332/640 A kérdező kommentje:
Àgi Neked megjött már rendesen?
2019. máj. 8. 14:06
 333/640 anonim ***** válasza:
Nem, nekem csak holnap ill penteken van a napja.. ugy dontottunk megyunk es adunk a Kaalibam egy eselyt az inszemnek, most foglalom a jegyeket.
2019. máj. 8. 16:24
 334/640 anonim ***** válasza:
Én kezdek nagyon kétségbe esni... Ha magától nem jön meg, akkor gondolom gyógyszert kapok. Egyszer kb. két éve nem jött meg, 3 hét késés után elmentem orvoshoz, kaptam egy pirulát, amitől végre menstruáltam, de olyan görcsök között, hogy forró vizes kádban egy marék fájdalomcsillapítóval üldögéltem 3-4 órán keresztül... Soha többé nem szeretném ezt átélni!!! Egyre jobban stresszelek amiatt, hogy nem jön meg, nem kizárt, hogy ezáltal már a lelkiállapotom is késlelteti, vagyis ez egy ördögi kör!
2019. máj. 8. 17:51
 335/640 A kérdező kommentje:

Jaj de jó Àgi! Örülök hogy mentek nagyon drukkolok!!!! 😊

Léna teljesen megértelek és én is pont ezt akartam mondani hogy lehet már az idegeskedéstől is késik!

Én nagyon szorítok hogy megjöjjön és ne kelljen gyógyszer és ne legyen ciszta!

Én most a vérvételtől parázok hogy ilyen gyorsan megjött félek nem lesz jó az eremdényem

2019. máj. 8. 18:43
 336/640 A kérdező kommentje:
Tudjátok nekem ez a pajzsmirigy bármikor bekavarhat :(
2019. máj. 8. 18:43
 337/640 anonim ***** válasza:
Ha sikerült jól beállítani a gyógyszert, nem okozhat gondot, biztosan jók lesznek az eredmények! Ugyanolyan a menstruációd? Mármint ugyanúgy görcsölsz, mint szoktál? Nincs semmi különbség az utro után?
2019. máj. 8. 21:22
 338/640 anonim ***** válasza:
Hajrá Ági! Nagyon drukkolok!!!
2019. máj. 8. 21:24
 339/640 A kérdező kommentje:

Teljesen más a menzeszem a mennyisége és a színe is. A hasam görcsöl de az is máshogy.

Sokkal kevesebb van ahhoz képest amennyi szokott lenni.

A fájdalom erős ugyan de kibírható. Máshogy és máshol is fáj. Nemtudom leírni csak ezt érzem hogy olyan más. Meg is lepődtem mikor mosdóba mentem és láttam hogy megjött mert más volt mint szokott. Tudom ha "úgy" fáj a hasam már megyek a mosdóba megnézni most meg csak pipilni mentem és jé megjött.

2019. máj. 8. 21:35
 340/640 anonim ***** válasza:

Lanyok, tobb pozitivitast kerek, ne aggodjatok, Lena, lehet egy pohar bor jot tenne.

Nekem is elkezdett megjonni, szerintem reggelre teljes erovel itt lesz. Pedig csak tegnap reggel hagytam abba az utrot.

2019. máj. 8. 21:36
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!