Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Jaj Léna remélem veled is minden oké lesz és kezdheted minnél hamarabb a következőt!
Engem jól meglepett hogy ilyen hamar megjött. Habár már rosszul vagyok ettől hiszen több mint két éve azt várom ne jöjjön meg
Jaj de jó Àgi! Örülök hogy mentek nagyon drukkolok!!!! 😊
Léna teljesen megértelek és én is pont ezt akartam mondani hogy lehet már az idegeskedéstől is késik!
Én nagyon szorítok hogy megjöjjön és ne kelljen gyógyszer és ne legyen ciszta!
Én most a vérvételtől parázok hogy ilyen gyorsan megjött félek nem lesz jó az eremdényem
Teljesen más a menzeszem a mennyisége és a színe is. A hasam görcsöl de az is máshogy.
Sokkal kevesebb van ahhoz képest amennyi szokott lenni.
A fájdalom erős ugyan de kibírható. Máshogy és máshol is fáj. Nemtudom leírni csak ezt érzem hogy olyan más. Meg is lepődtem mikor mosdóba mentem és láttam hogy megjött mert más volt mint szokott. Tudom ha "úgy" fáj a hasam már megyek a mosdóba megnézni most meg csak pipilni mentem és jé megjött.
Lanyok, tobb pozitivitast kerek, ne aggodjatok, Lena, lehet egy pohar bor jot tenne.
Nekem is elkezdett megjonni, szerintem reggelre teljes erovel itt lesz. Pedig csak tegnap reggel hagytam abba az utrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!