Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Hát, lányok ez sosem egyszerű... Nálunk a férjem és én is lazán fogjuk fel, ő nem volt csalódott, annyit mondott, hogy "legközelebb majd jobban koncentrál!". Ami gáz, hogy a lányom minden reggel megkérdezi, hogy ugye még nem menstruálok, és ugrál, hogy nem, hiába mondom, hogy ez még nem jelent semmit, negatívak a tesztek... Ő nagyon nehezen viseli, három éves kora óta minden karácsonyra, húsvétra, szülinapra stb. tesót vagy tesókat kér, a szívem szakad meg, hogy megint csalódnia kell. Most számolgattam, a ciklusom 31. napján vagyok, ami egy új rekord a sok 24-25-26 nap után. A Káliról én is sok jót hallottam, végülis én is hozzájuk járok, csak beolvadtak a helyi kórházba, de a személyzet ugyanaz, mint volt.
Ági, nagyon drukkolok, hogy egy jobb orvost fogj ki legközelebb.
Ha már így alakult, kíváncsi vagyok, kinek mikor fog megjönni, mennyire hangolódik össze a ciklusunk...
Nálunk is a kórház területén van de teljesen külön épületben működik. Holnap láthatom újra... Azért reménykedtem hogy nagy reményekkel megyek vérvételre de ez van.
Hát Léna remélem nekem gyorsan megjön mert nem akarok egy hetet várni legszívesebben már most rögtön kezdeném az új ciklust! 😊
Engem mostmár ez hajt előre hogy a következő lesz a nyerő! 😊
Engem is, csak már mikor???? A fene sem gondolta volna, hogy ennyit fog késni, ettől totál kiakadok, sokkal jobban fusztrál, mint a negatív tesztek, mert óránként rohanok wc-re, hogy majd biztos most, aztán meg semmi...
Nem gondoltam volna, hogy mindhárman azért imádkozunk majd együtt, hogy végre menstruálhassunk... Kissé ironikus, nem??? :)))
Esküszöm pont erre gondoltam 😁😁😁😁😁
Eddig azt vártuk ne legyen most meg már legyen mert kezdhetnénk az új ciklust
Elhiszem Léna hogy rossz én belehülyülök ha ennyit kell majd várni!
Még nem jött meg de csak feküdni bírok...a derekam majd' leszakad és a jobb petefészkem rendesen érzem olyan nyomásérzés van benne olyan mintha ketté akarnék szakadni! Ti hogy vagytok?
Léna megjött már? Semmi tünet?
Semmi. Délelőtt volt egy kb. 15 perces erős görcsöm, ennyit a tünetekről... De majd holnap reggel!
Már edzettem is ma, sőt, megkörnyékeztem a férjemet is (nemet mondott, fél, h közben lesz baleset), bármit megtennék, csak legyen vége ennek a várakozásnak!!! Aztán óránként 5 percig fontolgatom, hátha korán teszteltem, utána meg szidom magam, h hülye vagyok... Legszívesebben bőgnék, pedig évek óta nem sírtam! Ági, velünk vagy még? Helyzet? Megjött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!