Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/640 anonim ***** válasza:

Ismet koszi Lena, megint elkezdodott ez a femes iz a szamban, lehet, hogy valamelyik tomesem vacakol? Hm.. Ezen kivul semmi mas nincs.

Valamiert az van a fejemben, hogy ha a laz nem akadalyozta meg akkor sikerulnie kellett, nem tudom miert ,de mar a kezdetektol ugy voltam vele, hogy most csak a laz tud bezavarni, amugy minden okes. Lehet a doki az oka, mert annyira oda volt meg vissza attol amit latott es biztatott bennunket, hogy most minden klappol.

Hat igen, meg is tudom erteni oket, nekem meg felhelyezni is jujj ezeket a goloykat, nem hogy oromszerzes celjabol csinalni szegeny ferjem most szuneten van, mert ha nem undorodok akkor bealszok a progitol, de hat kuzdjenek meg ok is a babaert, a nagyreszet ugyis mi "intezzuk" :)

Bea, hogy vagy?

2019. máj. 3. 13:50
 212/640 anonim ***** válasza:

Bea, milyen folyasod van ciklus kozben?

En szoktam barnazni mielott megjon, ez aggasztott is nagyon amikor eldontottuk, hogy babat szeretnenk, ezert mentem el teljes hormonkepre, kivizsgalasra, de minent rendben talaltak (pedig en remenykedtem, hogy lesz vmi ami megmagyarazza a barnazast, 3-4napig is neha, de nagyon icipici). Azota sem tudjuk mi okozza.

2019. máj. 3. 13:57
 213/640 A kérdező kommentje:

Hát Léna ciklus előtt már napokkal bő vizes folyásom van néha olyan mintha bepisiltem volna. Közvetlenül ciklus után kicsi kevés folyás de mindig van. Sosem száraz a bugyim. Tudom hülyén hangzik de csak így tudom leírni.

Most éppen fekszem a hüvelygolyók miatt de amúgy egész nap szarul vagyok. Reggel a fejgörcs ugye úgy ébredtem most ebéd előtt megint szédültem és olyan "mindjártelájulok" érzésem volt mintha a lábam nem bírna megtartani. A hasamat érzem egyfolytában olyan nem jó. Tegnap nagyon görcsöltem most csak olyan nem jó.

Àgi én nagyon drukkolok!!!! Isten adja tényleg sikerüljön most! Jövő hónapban meg már mindhárman babásak leszünk!!!! 😊

2019. máj. 3. 14:11
 214/640 anonim ***** válasza:

O, akkor neked ez nem barnazas, felreertettem.

Levelezek egy lannyal akinek fajdalmas volt a menzije inszem utan, mondta, hogy vennie kellett be fajdalomcsillapitot, de nem tudja mi okozta a fajdalmat... Probalom visszaolvasni a leveleket, hogy mi volt neki pontosan.

Hat azert igy vagy ugy, de megszenvedunk ettol az inszemtol, majd amikor rosszalkodik a gyerek jol raszolunk, hogy tudod te miken mentem en keresztul? :) :) :)

2019. máj. 3. 14:37
 215/640 A kérdező kommentje:

Nem én ezt a barnázást sem értettem sosem mert nekem sosem volt fájt a hasam megjött aztán elmúlt. Sem senki a környezetemben legalábbis nemtudok róla. Sokan vannak úgy hogy pecsételéssel indul a menzesz mert olvastam róla sokat de én sosem tapasztaltam.

Tesóm kétszer volt terhes de akkor sem volt barnázása mármint amit beágyazódásos vérzésnek hívnak sem pecsételése csak egyszerűen nem jött meg neki. Nem volt görcsölés sem egyszerűen kimaradt neki semmi tünet azok csak hetekkel később a mellfeszülés és a többi csak késett és pozitív teszt. Ezért sem tudom elképzelni hogy görcsölök de mégis terhes lennék. Tényleg ugyanazokat érzem mint mielőtt megjön. Most már a fejgörcs is meg a pattanások minden ugyanaz. Jó tudom mindenki más és mindenkinél mások a tünetek de ez nálam ugyanaz mint menstruáció előtt...

Akivel beszélgettél ő terhes lett végül?

2019. máj. 3. 14:52
 216/640 anonim ***** válasza:

A "barnázás" nekem csak a menstruáció utolsó 1-2 napjában szokott lenni, ez azaz időszak, amikor a kiskiflis alvás sem működik nálunk, mert a férjem annyira érzékeny a szagára, szinte futva menekül előlem. Időnként, középidőben szokott lenni sárgás-fehéres folyás, de csak pár napig és a mennyisége sem egetverő. A menstruálásom mindig úgy kezdődik, hogy előtte totál száraz napok, majd egyik reggel úgy kelek, hogy felfújták a méhemet (nem fáj, inkább csak feszül) és általában 1-2 óra múlva megjön, de úgy rendesen. Pár óráig még feszülget, aztán már egyáltalán nem érzem, más tünetem meg nincs. Ja de, előtte 1 db pattanásom nő, általában az orromba, ami nem látszik és nem is érdekel, de megfázós időszakban irtó kellemetlen.

Évente kb. egyszer szokott lenni menstruációs görcsöm, az is csak azóta, mióta szültem, az viszont ájulós-összeesős-wcn szenvedős 1 óra, mire a 2 cataflam vagy a flektor hatni kezd. Az orvos erre csak legyintett, szerinte nincs baj, max máshogy viselem a fájdalmat. Hát, nem tudom, a szülési fájdalmakat is szótlanul viseltem, pedig majdnem belehaltunk, az alatt a két óra alatt egy nagy tincs a hajamban megőszült.

Szörnyű az idő, óránként szakad az eső, teljesen elmegy a kedvem az élettől is...

Az első terhességemből csak arra emlékszem, hogy semmi tünetem sem volt. Akkor váltottam gyógyszert, szóval kicsit megkavarodott a szervezetem, minimális vérzésem is volt. Aztán a hetedik héten napokon keresztül úgy keltem, hogy öklendeztem, a 3. napon meg teszteltem, bár biztos voltam, hogy én nem járhattam "úgy". De, úgy jártam... :)

2019. máj. 3. 15:23
 217/640 anonim ***** válasza:
Neki ket inszeminacioja volt, naluk is van mar egy gyarkoc es masodikra gyurnak, de o csak kettot adott maguknak, most Avivazik es termeszetgyogyaszhoz ment. Ezekben en sajnos nem hiszek (az Avivaban lehet, de e termeszetgyogyaszat nem az en vilagom), ugyhogy nem tudtam semmi okosat hozzatenni :).
2019. máj. 3. 15:25
 218/640 anonim ***** válasza:
Ja, még mindig nincs menzesz, pedig "mindenórás" vagyok...
2019. máj. 3. 15:26
 219/640 A kérdező kommentje:

De már abbahagytad a gyógyszert Léna?

Nagyon irigyellek én már őrült módjára tesztelnék ismerem magam önuralom nulla 😂

Nekem ugyan vérvételseb kell mennem 14 napon de úgy is csinálok tesztet aznap reggel mert kíváncsi leszek. Sőt ha addig megjön akkor is megyek mert akkor meg úgy is meg kell beszélni a következőt (amiből majd összejön!) és fel kell írnia a dokinak a bogyókat és szurikat

Amúgy tökre meglepődtem magamon milyen türelmes vagyok tesztelés szempontjából ugyanis a 8. Napi ellenőrző teszt óta nem használtam el egyet sem azt hittem nem fogom kibírni jó ha a helyedben lennék Léna 15 nap körül már teszt vihar lenne itthon 😂🤣

2019. máj. 3. 15:33
 220/640 A kérdező kommentje:

Ja nekem tini korom óta mióta menstruálok mindig görcsölök sőt volt olyan hogy hasba kaptam injekciót még középiskolás koromban annyira görcsöltem.

Most úgy két három havonta elviselhetetlen a többi hónapban "csak" nagyon fáj de nekem anyukám is ilyen volt

2019. máj. 3. 15:34
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!