Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/640 anonim ***** válasza:
Persze, néha rátok nézek, csak sorban állnak az ajtóm ellőtt, levegőt sem tudok venni...
2019. máj. 2. 14:12
 172/640 anonim ***** válasza:
- l, már gépelni sem tudok
2019. máj. 2. 14:13
 173/640 anonim ***** válasza:
Mi a melod?
2019. máj. 2. 14:19
 174/640 anonim ***** válasza:
Hatóságnál vezető vagyok.
2019. máj. 2. 14:41
 175/640 anonim ***** válasza:

Legalabb lefoglal a porges, en logisztikaval foglalkozom es az unnepek miatt itt akkora a pangas, hogy nem mulik az ido.

Ezt talaltam a lazrol (inszemrol semmi tobbet, ugyhogy megneztem mi van, ha a lombiknal ugyanigy a megtermekenyuleskor van laz, bocsi, hogy angolul van):

Fever

Some women will become sick with fever or infection after receiving the embryo transfer procedure. Although you should contact your doctor immediately if a fever occurs, women do not have to be too concerned with the illness. Doctors will provide a patient with medication – typically an antibiotic – to treat the fever or infection. The medication will not affect your embryo transfer process.

Itt azt mondjak attol meg sikerulhet es ne aggodjak. No fene se tudja... valami oka tuti volt annak a laznak.

2019. máj. 2. 14:58
 176/640 A kérdező kommentje:
Én könyvelő vagyok van mit csinálni de azért akkora pörgés most nincs majd jövő héten akkor biztos lesz mit csinálni.....
2019. máj. 2. 15:04
 177/640 A kérdező kommentje:

Igen ezt beszéltük hogy elvileg más fórumon is szó volt róla hogy a láz elvileg nem kavar be a fogantatásba 😊

Bízzunk benne 😊

2019. máj. 2. 15:10
 178/640 anonim ***** válasza:
Koszi, en teljes feladasbol most kezdek visszakandikalni a "talan megis" zonajaba ami veszelyes Aginal:) Ebbol holnap reggel teszt lesz attol tartok...
2019. máj. 2. 15:17
 179/640 A kérdező kommentje:

Nembaj akkor tesztelj ha neked úgy könnyebb tudod amíg nem jön meg addig reménykedni kell 😊

Én már belehülyülök amíg eljön a 14. Napom 😂😂

2019. máj. 2. 15:24
 180/640 anonim ***** válasza:

Dehogy hülyülsz! Minden rendben lesz, erős vagy Te!

Ági, szerintem sem akadály a láz, elméletileg a beágyazódásig nem is kötődik szervesen Hozzád a megtermékenyült petesejt, csak vándorolgat Benned. (Ez aztán tök jól hangzik...) A beágyazódáskor meg már nem volt lázad, ezért nem hiszem, hogy ez problémát okozhatott.

2019. máj. 2. 16:41
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!