Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/640 A kérdező kommentje:

Szerintem csak hétfőn fogok tesztet csinálni az már a 13 nap lesz inszem után és 25 nap a ciklusom szerint szóval pont a közepe habár ha megjön már vasárnap akkor nem kell majd teszt.

Vagy két órára kinéztem a majálisra nővéremékkel és anyához is voltunk mert ő ilyenkor dolgozik. De elfáradtam hamar úgyhogy hazajöttem. Most sütöttem magamnak pár szelet rántott húst holnapra 😊 jaj ez kicsit sok részlet nem ezt kérdezted 😁

Léna biztos majálisozik még majd este biztos ír

Pedig én is kíváncsi lennék mert holnap már a 14 napod lesz! Kaptál tesztet valahol????

2019. máj. 1. 18:46
 132/640 anonim ***** válasza:

Hali!

A családi szavazás alapján túrázni voltunk, legyalogoltam 16 km-t, szóval, ha holnapra nem jön meg, csoda lesz!!! Kaptam tesztet, Predictor Earlyt, reggel próbálom, már alig várom!!!!

Bea! Annyi csalódós hónap után rendbe lettek az eredményeid, szerintem a baba is hamarosan érkezik, aztán mi hárman már arról beszélgetünk, h mit csináljunk a pocakfájással meg a fogzással! Már alig várom!!!!

2019. máj. 1. 19:27
 133/640 A kérdező kommentje:

Én a kis két órás mászkálás alatt kifáradtam! 16 km? Jézusom! 😊

Jaj nagyon várom a tesztelésedet!!! Írj majd reggel!!! 😊 nagyon szorítok!!!!

De jó lenne ha már arról beszélgethetnénk ki hogy bírja a terhességet és hogy mikor fogunk szülni! 😊😁

2019. máj. 1. 19:34
 134/640 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ha most osszejott akkor februari babak lesznek :) Node itt kell megalljt parancsolni Aginak, mert igy kezdodik a beleeles 😊

A predictor early tuti kimutatja vagy igy vagy ugy, de nekem van egy olyan erzesem, hogy mar az, hogy ma nem jott meg a tura alatt azt jelzi, hogy nem is fog ;)

2019. máj. 1. 19:55
 135/640 anonim ***** válasza:
Reggel, ha már van eredmény, azonnal írok! Amúgy én is sokat olvasgattam a fórumokat, nagy átlagban a második vagy harmadik inszem szokott sikerülni, de majd mi leszünk a statisztika javítók! (Ági, Veled együtt, mert ugye a második is jobb, mint a harmadik... ) A férjem szerint én belsőleg férfi vagyok, hamar túllépek a dolgokon, nem szoktam rágódni sokat semmin (mások ezt erzéketlennek hívják, de nem zavar)! Holnap elfogy az első doboz progeszteronom, nagyon gondolkodom, ha negatív a teszt, felhívom a dokimat, elkezdjem-e a másik dobozzal szedni?!? Szerintetek?
2019. máj. 1. 20:01
 136/640 anonim ***** válasza:
Január 9. Csütörtök!!!! A kalkulátor szerint... :)))))
2019. máj. 1. 20:05
 137/640 A kérdező kommentje:

Hát Léna Isten adja hogy igazad legyen!!!

Én úgy örülök hogy együtt várunk lányok és nem vagyok egyedül!!! Hajrá Nekünk!!! 😊

Nekem jó megérzésem van hogy holnap pozitív lesz az a teszt! 😉

Én is megnéztem kalkulátorral nekem január 16-ra tette 😁😁😁😁

2019. máj. 1. 20:23
 138/640 anonim ***** válasza:
Bea! A szívemből szóltál! A férjemet leszámítva a részleteket senkivel nem beszélem meg, csak Veletek, olyan jó, h nem vagyunk egyedül!
2019. máj. 1. 20:42
 139/640 A kérdező kommentje:

Igen Léna ezt írtam már az elején hogy hiába a család tényleg mellettem áll és aranyosak de igazán Ti értitek meg mi játszódik le bennem mert Ti is ugyanazt érzitek és járjátok végig mint Én 😊

Kislányod élvezte a túrát? Biztos elfáradt ő is 😊

2019. máj. 1. 21:13
 140/640 anonim ***** válasza:
Á, most abban a korban van, h sose fárad el... Fél kilenckor még nem volt az ágyba, mert annyi mesélnivalója volt, pedig az esti fekvésnél könyörtelen vagyok, ha másnap suli! 6 őzet, 3 szarvast, egy mókust meg csomó ebihalat láttunk, az összes állatot le kellett csekkolni a neten, hol él, mit eszik, szaporodás stb. Kimeríthetetlen a kíváncsisága!
2019. máj. 1. 21:48
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!