Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.
Tudom hogy korai mivel mint írtam csak azt néztem meg kiürült e már az ovitrelle ahogy Léna is ellenőrizte 8. Napon. Az hogy később is negatív lesz az megérzés. A testem ugyanazokat a jeleket "küldi" mint menzeszkor mielőtt megjön. Teljesen ugyanúgy érzem magam.
Egyébként ha tényleg arra az anyagra vagy allergiás vagy nem bírja a szervezeted akkor nálad az inszemináció szóba sem jöhet mivel így a láz miatt nem lesz sikeres nem?
Érdekes dolog ez és hogy lehetne kideríteni.
Igen, engem is ez foglalkoztat, hogy most vagy ok csináltak vmit rosszul (igazából ez a jobbik eset), vagy tökmindegy hogy és ki csinálja, nálam vagy spontán vagy lombik lehet csak.
Abban maradtunk, hogy májusban itthon próbálkozunk, adunk egy hónapot a természetnek, nem árt, ha kiürül ez a sok gyógyszer és nem arról szolnak a mindennapok, hogy ma mekkorák a tuszok stb, aztán júniusi ciklusban inszem, de mashol. Ha az is lázzal jár akkor pedig lombik.
Érdekes, hogy állítólag maga a láz fogantatás idején nem akadálya a sikernek, sokan voltak megfázva pl.ovulacio idején, de nálam ugye pont a módszer okozza a lázat, úgyhogy kétlem, hogy valahogy mégiscsak megtörténhetett volna a nagy találkozás..
Attol, hogy nincs meg tüneted simán lehet baba, tüneteket majd csak beágyazódás után pár nappal tapasztalhatsz, de még akkor sem muszáj. Ha belegondolsz most meg nem kapcsolódik hozzad a baba, szal tüneteket meg nem idézhet elő. (Állítólag ugyanez az ok amiért a láz sem számít, mert meg nem "egy test" a baba és az anya).
Jó reggelt! Az én tesztem érvénytelen, másik meg nincs, a hőmérsékletem megint 37.0 (WTF?????). Szóval én nagyon boldog vagyok, mert még esélyes ez a hónap, bár nagyon-nagyon cifrán elszidtam a teszt forgalmazóját!!!!
Bea! Én nagyon szeretném visszakapni a tegnapi pozitív ikredet!!!! A hcg nincs a szervezetedben, ez tök jó dolog, ne tessék csüggedni! A következő pozi tesztnél sírhatsz legközelebb, ami talán már vasárnap vagy hétfő lesz!
Ági! Mindenképpen megnézem és utánajárok!!
Óóóó Léna ez nagyon jó!!! Mindjárt küldök neked tesztet nekem van itthon! 😁
Látod mondtam én hogy nem számít az a hőleesés!!! 😊
Ú, lehet, h félreérthetően fogalmaztam, olyan örömkönnyekre gondoltam, mint amikor megtudtad, hogy jöhet az inszem! 😀
Ági! Még meg sem kérdeztem, h pontosan hogy zajlott a lázasodás! Inszem után mikor mérted és milyen magas volt? Meddig tartott? Tart még? Hogy változott?
Mármegint lemaradtam az utcsi 3 hozzászólásról, volt egy kis reggeli káosz, írás közben sikított a gyermek, h éjjel megszökött az egyik patkány! Túl vagyunk egy infarktuson, de megvan, a kis hülye 30 cmre a ketrectől elaludt!!!!!
Nem tudom, h van-e a közelben nyitva gyógyszertár, de megnézem, nem akarom a holnap reggeli tesztet enlmulasztani!
Hogy hol tartok? Nem tudom. Valahol 11 és 14 dpo között, a ciklus 26. napján úgy, általában 24-26 naposak a ciklusaim.
Még nem tudom, hogy megyünk-e valamerre, nem döntöttük el, de a cukrászdát már megszavaztuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!