Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációm volt ma...

Első inszeminációm volt ma szerintetek bízhatok a sikerben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pm alulműködésem van és prolaktin gond is. Gyógyszerekkel helyreállították. A férjem spermaképe sem volt a legjobb. Kíváncsi lennék hasonló gondokkal sikerült e valakinek az inszemináció vagy ne is reménykedjek.
2019. ápr. 23. 13:11
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/640 A kérdező kommentje:

Tudom hogy korai mivel mint írtam csak azt néztem meg kiürült e már az ovitrelle ahogy Léna is ellenőrizte 8. Napon. Az hogy később is negatív lesz az megérzés. A testem ugyanazokat a jeleket "küldi" mint menzeszkor mielőtt megjön. Teljesen ugyanúgy érzem magam.

Egyébként ha tényleg arra az anyagra vagy allergiás vagy nem bírja a szervezeted akkor nálad az inszemináció szóba sem jöhet mivel így a láz miatt nem lesz sikeres nem?

Érdekes dolog ez és hogy lehetne kideríteni.

2019. máj. 1. 08:18
 112/640 anonim ***** válasza:

Igen, engem is ez foglalkoztat, hogy most vagy ok csináltak vmit rosszul (igazából ez a jobbik eset), vagy tökmindegy hogy és ki csinálja, nálam vagy spontán vagy lombik lehet csak.

Abban maradtunk, hogy májusban itthon próbálkozunk, adunk egy hónapot a természetnek, nem árt, ha kiürül ez a sok gyógyszer és nem arról szolnak a mindennapok, hogy ma mekkorák a tuszok stb, aztán júniusi ciklusban inszem, de mashol. Ha az is lázzal jár akkor pedig lombik.

Érdekes, hogy állítólag maga a láz fogantatás idején nem akadálya a sikernek, sokan voltak megfázva pl.ovulacio idején, de nálam ugye pont a módszer okozza a lázat, úgyhogy kétlem, hogy valahogy mégiscsak megtörténhetett volna a nagy találkozás..

Attol, hogy nincs meg tüneted simán lehet baba, tüneteket majd csak beágyazódás után pár nappal tapasztalhatsz, de még akkor sem muszáj. Ha belegondolsz most meg nem kapcsolódik hozzad a baba, szal tüneteket meg nem idézhet elő. (Állítólag ugyanez az ok amiért a láz sem számít, mert meg nem "egy test" a baba és az anya).

2019. máj. 1. 08:58
 113/640 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! Az én tesztem érvénytelen, másik meg nincs, a hőmérsékletem megint 37.0 (WTF?????). Szóval én nagyon boldog vagyok, mert még esélyes ez a hónap, bár nagyon-nagyon cifrán elszidtam a teszt forgalmazóját!!!!

Bea! Én nagyon szeretném visszakapni a tegnapi pozitív ikredet!!!! A hcg nincs a szervezetedben, ez tök jó dolog, ne tessék csüggedni! A következő pozi tesztnél sírhatsz legközelebb, ami talán már vasárnap vagy hétfő lesz!

Ági! Mindenképpen megnézem és utánajárok!!

2019. máj. 1. 09:00
 114/640 A kérdező kommentje:

Óóóó Léna ez nagyon jó!!! Mindjárt küldök neked tesztet nekem van itthon! 😁

Látod mondtam én hogy nem számít az a hőleesés!!! 😊

2019. máj. 1. 09:04
 115/640 anonim ***** válasza:
Jujj, de izgi!! Mikor tudsz új tesztet venni? Hanyadik napon vagy ma és mikor (nem) kell, hogy hogy megjöjjön? Ugyizgulok!!!
 116/640 A kérdező kommentje:
Lányok! Mentek majálisra vagy valahová ma?
 117/640 anonim ***** válasza:

Ú, lehet, h félreérthetően fogalmaztam, olyan örömkönnyekre gondoltam, mint amikor megtudtad, hogy jöhet az inszem! 😀

Ági! Még meg sem kérdeztem, h pontosan hogy zajlott a lázasodás! Inszem után mikor mérted és milyen magas volt? Meddig tartott? Tart még? Hogy változott?

2019. máj. 1. 09:29
 118/640 anonim ***** válasza:
Amikor megvolt az inszem fekudtem egy fel orat kb, aztan ferjem hivta a taxit es lementunk az utcara. Mikozben mentunk le mindket alkalommal elsotetult a vilag es majdnem elajultam (mint amikor leesik a vercukorszinted). Aztan lassan, de biztosan estere mindketszer felment a hom 38fokra es mintha a mehemben egy lufit fújtak volna fel, úgy feszített. Másnap is láz, 38korul mozgott, majd estére felment 38,5re. Harmadnapra pedig elmúlt szinte minden mintha mi sem tortent volna. A gyogyiktol nem lehet, mert most pl azokkal vártam plusz egy napot és csak utána kezdtem el szedni, hátha vmelyik onnan volt a ludas. Minden vágyam az, hogy legalább egy kicsivel közelebb kerüljek a válaszhoz, bármilyen magyarázat, mert így fogalmunk sincs, hogyan tovább? Mintha a szervezetem valamit karokozokent azonosított volna be és le akarta küzdeni. De vajon mit, és miért? Ez a prosztaglandin érdekes, mert azt mondják normál együttlétkor ez a mehszajnal lebomlik és csak a többi anyag jut be a méhbe, ezért kell megtisztítani mielőtt ikszemnél befecskendezik, ebben latok logikát.
2019. máj. 1. 09:42
 119/640 anonim ***** válasza:

Mármegint lemaradtam az utcsi 3 hozzászólásról, volt egy kis reggeli káosz, írás közben sikított a gyermek, h éjjel megszökött az egyik patkány! Túl vagyunk egy infarktuson, de megvan, a kis hülye 30 cmre a ketrectől elaludt!!!!!

Nem tudom, h van-e a közelben nyitva gyógyszertár, de megnézem, nem akarom a holnap reggeli tesztet enlmulasztani!

Hogy hol tartok? Nem tudom. Valahol 11 és 14 dpo között, a ciklus 26. napján úgy, általában 24-26 naposak a ciklusaim.

Még nem tudom, hogy megyünk-e valamerre, nem döntöttük el, de a cukrászdát már megszavaztuk!

2019. máj. 1. 09:46
 120/640 A kérdező kommentje:
Elaludt 30 centire a ketrectől?? Az komoly 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2019. máj. 1. 10:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!